Şimdi Ara

35 milyona USB data kablosu, kaçırmayın.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nokia için DKU-5 gibi data kablosu için 80-90 milyon falan ödemenize gerek yok. Doğubanka gidin 35 milyona USB kablo alabilirsiniz. Kutunun içinde yazılımıda var.Ama kabloyu alırken telefon markasına göre alın.Yazılım çoğu cep modelini destekliyor.Program PC suit kadar iyi ama biraz eksik.www.mobileaction.com adresinden yeni sürücü ve programı indirebilirsiniz.(Yeni yazılımda dosya transferi özelliği var) Ayrıca bu kablo ile telefonu şarj edebilirsiniz. PCSUIT yazılımını da bu kablo ile kullanma şansı var(sanırım DKU-5 sürücüleri yüklenmeli)

    Sonuç olarak 85 milyon yerine 35 milyona bu kablo işi görür.



  • ben bu kabloyla program ve oyun yükleyebilir miyim 3650 ye
  • arkadaslar
    bir acıklama yapma geregi goruyorum...
    DKU 5 benzeri kablolar sadece logo melodi amaclı kablolardır...
    DKU 5 Orjinal fiyatı 80-90 usd fiyatla satılmaktadır...
    DKU 5 yan sanayi 1. sınıf mal bizde 45 usd...
    yukarıda sozu edilen kablodan bende mevcut ve gprs uzerine hiç işlevi olmayan bir kablo ve fiyatı 20 usd yane isteyene 25 milyona verebilirim...

    geniş bilgi için
    0533 240 40 56
    guney sakbas
  • Onun yerinde gidin kızılötesi alın.
  • bencede :)
  • Belki acele yazılmış bir düşünce olabilir çünkü GPRS bağlantısını bu kabloyla denemedim ama diğer herşey(melodi, java, resim yükleme vb...) çalışıyor. Bugünde GPRS olayını denicem büyük ihtimalle olacak. Genede siz bilirsiniz, burada yazılan sadece bir tavsiyedir.
  • siz 30 milyon kabloya verin. 30 mil. a kızılötesi aldım. adamın elinde kalmış şansıma.
  • bugün GPRS bağlantısınıda yaptım gayet iyi çalıştı. Yanlız bu kabloyla PC SUIT programı için DKU-5 kablo sürücülerini kurmalısınız. Bence iddia ediyorum kablo işi görür.
  • thisrock arkadaşım bu kablonun aynısı bende var ama kullanmayı bi türlü becermedim.Bu kablonun kurulumunu adım adım adım anlatırsan çok makbule geçer.
  • Ok Thunder. Kabloyu kullanmayı anlatıyorum.

    ** Öncelikle <b>http://www.matweb-01.com/English/dls-fds.htm</b> adresinden 7210,7250,7250i,6610,6108,6100,6800,5100 için yeni yazılım,USB ve modem sürücülerini indirmeni tavsiye ederim.

    1- Kabloyu PCye takmadan önce USB sürücülerini kurmalısın.(Eğer netten yeni dosyaları indirdiysen sadece USB sürücüleri kur, kendi cdsinden kullanıyorsan yazılımı kur otomatik USB sürücüsünü kuruyor)
    2- Kabloyu PCye tak(şimdilik telefona değil).
    3- Yeni donanım bulundu mesajından sonra tam hatırlamıyorum ya otomatik kendi bulacak, bulmazsa USB sürücülerini kendin göster.
    4- Netten indirdiğin yazılımı kur.
    5- Kabloyu telefona tak "aksesuar tanındı" mesajı vermesi lazım.Eğer vermezse çıkarıp tekrar dene.(burada kablonun özelliği "şarj ediliyor" mesajıda vermesi lazım. Eğer bunu vermezse o kadar önemli değil.
    6- Yazılımı çalıştır.Biraz bekle telefonu tanıyacaktır.
    7- Yazılımı istediğin gibi kullan.

    Bu yazılım çoğu yerde yetersiz. Mesela Dosya transferi yaparken ve melodi yüklerken 15KB dan fazlasına izin vermiyor. Bunun yerine PC Suit programını kullan. Bunun için;

    1- <b>http://www.nokia.com/nokia/0,8764,5447,00.html</b> adresinden DKU-5 sürücülerini indir ve kur. (PC suit programını kurmadan bunu kurmalısın)
    2- <b>http://www.nokia.com/nokia/0,8764,5086,00.html?applicationId=274&prodSupAppID=1&productId=219&categoryId=19&languageId=17</b> adresinden PC SUIT 5.1-TR programını indir ve kur.

    ** Eğer programı kurmayı başarabildiysen sana birkaç tane JAva oyun indirebileceğin adresler veriyim:
    <b>http://www.jams.it</b>
    <b>http://mobileplayground.co.uk/6610games.htm</b>

    Söyleyeceklerim bu kadar takıldığın yerler olursa yardım ederim, kolay gelsin.
  • thisrock,
    Çok teşekkürler fakat kabloyu kuramadım 6.adıma kadar herşey normal bir şekilde oldu fakat program telefonu görmüyor.Kablo Com5 te olduğu halde o Com3 te olduğunu zannediyor.Lütfen yardım et...
  • thisrock
    bab bu cablo 3650 ile uyumlumu
  • Valla <b>thunder</b> ne desem bilmem ki. Sorun kurduğun telefonun modem sürücülerinden olmasın. Ayrıca PCSUIT programını kurduysan Windows açılışına Nokia manager diye bir program yükleniyor, bu program da yazılımı çalıştırmayı engelliyor. Programı iptal edip tekrar dene olması lazım. 6. adıma kadar geldiysen telefon kabloyu tanımış demektir.

    ** Crazy_Slayer kardeş doğubanktan çoğu telefon modeli için bu kablonun çeşitleri var (3650 için yok ama) http://www.matweb-01.com/English/dls-fds.htm adresinde uyumlu telefonları görebilirsin.
  • usb den telefonları tanıtmak baya zor bende yıprandım tanıtırken sonunda tanımıyor diye bıraktım.makineye bi kaç reset attım o sıra telefon halen makineye baglıydı bide ne göreyim yeni donanım buldu dedi ve tanıdı.usb kablonun içinden altı üstü 2 data sinyaln kablosu geçiyo.her usb kablo aynıdır.
  • bu usb kablo şu MIA markasıyla satılan mı? ankarada 90 milyon dedi hayvanın biri yaa [rntg]
  • Arkadaşlar kasmayın ya ericcson için 9$ şarjlı GPRS kablosu aldım tabi toptan fiyatı bu.
    Sanırım Nokia içinde aynıdır..
    Ama yeterki daha onceden alışveriş yaptığınız bir yer olamsı yeterli oluyo...
    Mekan derseniz tabiki tahtakale..
    araştıran 10-15 $ arasına zaten bulabilir buralarda...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.