Şimdi Ara

CREATIVE ZEN TOUCH HAKKINDA HERŞEY!!! (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.773
Cevap
2
Favori
82.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: black102

    arkadaşlar ben daha dün creative zen touch 40 gb aldım ama bir sorunum var bilgisayarın aleti görmesi için nomad explorer yüklemem gerekiyo. bu programı yüklemeden bilgisayarın mp3 playeri görmesini sağlayamammı her taktığım bilgisayara program damı yüklemem gerekiyo cevaplarsanız çok memnun olucam şimdiden teşekkürler.


    Maalesef mümkün değil ama creative'in sitesinden firmware güncellemesini yaparsanız program yüklemeden direk mp3 atabilir, başka bir bilgisayarda kolayca tanıtabilirsiniz

    Topiği biraz okursanız bulursunuz




  • Yahu çoğu kişi takılıyor demiş. Ekşisözlükte de gördüm adam takılmış iade etmiş yenisini vermişler yine takılmış parasını geri vermişler.
    Bendede takıldı.
    Arkadaşlar 0 lama düğmesi var orada ona basmak çok mu zor?
    Hayır cihazı kötülüyorsunuz vicdanım sızlıyor

    edit: İmla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weros -- 2 Ocak 2007; 20:23:27 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BAy Ciddi

    Kadıköy GOLD da kalmamış bulabilen var mı İSTANBULDA


    Getirebiliyorlar sanırım başka yerlerden...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: weros

    Yahu çoğu kişi takılıyor demiş. Ekşisözlükte de gördüm adam takılmış iade etmiş yenisini vermişler yine takılmış parasını geri vermişler.
    Bendede takıldı.
    Arkadaşlar 0 lama düğmesi var orada ona basmak çok mu zor?
    Hayır cihazı kötülüyorsunuz vicdanım sızlıyor

    edit: İmla



    +1


    Bence de Benim de bikaç kes takılma olayları oldu (Benden kaynaklanan nedenlerle)... Reset düğmesi boşuna konmadı heralde alete... Orayı kullanınız




  • valla bende vardi zen bikac hafta kullanmistim sonra zeni satip h10 alip ne bicim pisman olmustum anlatamam..
  • ZEN TOUCH'IN BATARYA ÖMRÜ BİTERSE...

    BEN YAKLAŞIK BİR SENE ÖNCEYDİ HEPSİ BURADA' DA ZEN BATARYASINI 56$ FALANDI...ANCAK ŞU ANDA HİÇ BİR YERDE GÖREMİYORUM...BATARYANIN ÖMRÜ BİTMİŞSE ADAPTÖRÜYLEDE KULLANILABİLYOR...EĞER ÖMRÜ ÇABUK BİTMESİN DERSEN NORMAL KULLANIMDA SÜREKLİ ADAPTÖRE BAĞLI BIRAKMAMAK DAHA SAĞLIKLI OLUR..FAZLA ŞARJ ETMEKDE İYİ OLMAZ..HER NEKADAR LITYUM ION BATARYASI OLSADA...
  • Bence de Mutlaka sonuna kadar şarj edin, sonuna kadar tüketmenize gerek yok; 1 kutucuk kaldığında şarja takıp yeniden fulleyin... Pilin sağlığı için prize takmayın... (Prizi zen'e mp3 yüklerken kullanın sadece)

    Bunun dışında size önerim gündüz ışık kullanmayın... Işık kullanımı da pili gereksizce tüketiyor...

    Bu dediklerimi yaparsanız pil sizi senelerce götürür
  • .......ZEN XTRA'LARIN FİYAT ARAŞTIRMASINI YAPAYIM DERKEN ARAYIPTA BULAMADIĞIM ZEN'E BATARYA....

    MERAK EDENLERE DUYRULUR...

    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=302&productId=bd45667
  • evet oradaki yorumları okuyun arkadaşlar... 2 kat daha güçlüymüş satılan piller Bu gerçekten çok güzel bir haber... Yalnız muvo2 için değil mi onlar?
  • Arkadaşlar çok ciddi bir problemim var,cihazımı bilgisayara takınca Media Source "player not connected" diyor ve hiçbir şey yapamıyorum,firmware filan mı güncellemem gerekiyor acaba? Evetse hangi versiyonu öneririsiniz,cihazda ilk geldiği versiyon yüklü,yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...
  • Creative zen touch 40 gb almaya karar vermıstım,ama forumdakı bazı çelişkili cevaplardan sonra aklım karıstı.Bu mp3 çaları kullanan arkadaslar şu sorulara cevap verırlerse çok memnun kalacağım.
    1-)bataryayı denıldığı gıbı 20 kusur saat kullanabılıyormuyuz.2-)data aktarım hızı fırmware atmadan once ve sonra nasıl(ornek verırsenız cok ıyı olur,mesela 1 gb datayı mp3 çalara ne kadar surede atıyoruz).3-)Yanında verılen radyo aparatının ses kalıtesı nasıl.4-)soğuk havalarda montun cebıne konulurda,yazın kot pantolonun cebınde rahatca tasınabılıyormu.5-)mp3 calarken harddıskten ses geldığını duydum,bu ses ınsanı rahatsız edıyormu.6-)urunun yanında tasıma kılıfını ve 220 v ac sarj adaptorunu verıyorlarmı.Şimdıden cevap veren arkadaslara tesekkur ederım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizma76 -- 4 Ocak 2007; 17:07:17 >
  • @Laz;

    Ya format atıcaksın bilgisayarına ya da yeni firmware'i yükliceksin... Bana sorarsan yenisini yükle... (Ama geri dönüşün olmayacak bunu da hatırlatalım)..

    Yeni Firmware için;

    http://tr.creative.com/support/downloads/download2.asp?MainCategory=213&Product=10274&dlcentric=9239&Product_Name=ZEN+Touch&filetype=4&OSName=Windows+XP



    @karizma76

    Sorduğun soruların cevabı bu topik içerisinde çok konuşuldu... Senin için demiyorum ama bana atılan özel mesajlarda sürekli kısa yoldan öğrenme olayı var... Bu topik boşuna 23 sayfa olmadı... Her ayrıntıyı konuştuk... Ama son olarak cevaplandırıyorum...

    1) Bataryayı ışığını kapatarak 28 saat kullandık...
    2) Ben Zen'i data taşıyıcı olarak kullanmadığım için birebir gözlemlemiş değilim fakat bazı arkadaşlar yavaşlamanın olduğunu söylüyorlar...
    3) Radyo aparatının (Eğer kulaklıklarınız profesyonelse; yani en az UM1, ya da en az 100$'lık bir kulaklıksa) az da olsa bir kayıp olduğu söylendi.. Ama ben bunu gözlemlemedim...
    4) Pantolon cebinin büyüklüğüne bağlı... Mesela bazı pantolonların sağ dizin hemen üzerinde yan cepleri vardır... Oraya koyabilirsin... (Ben kılıfına takıp kemerime bağlıyorum; hiçbir problem olmuyor)
    5) Hard discten gelen ses çok hafif birşey... Tam tersi (ses değil hafif kıpırdanma) O da insana huzur veriyor... Çok ilginç bir duygu
    6) Ürünün yanında hem kılıfı, hem şarj adaptörü mevcut

    İpod'la kıyaslıyorsan boşuna kıyaslama (İpod'un ismi var sadece)




  • @gprs78

    Çok iyi bir fiyata bulmuşsun


    Son olarak artık şu yeni Firmware'in özelliklerini şuraya koyayım... Ona göre karar verin (Umarım ingilizceniz vardır)


    Creative Zen Touch PlaysForSure Firmware 2.11.01 (2.46 MB)




    This firmware update enhances your Zen™ Touch with PlaysForSure™ functionality.

    PlaysForSure devices enable you to:

    * Use subscription-based online music services
    * Enjoy seamless support with any computer running Microsoft® Windows Media® Player 10 and Windows® XP - no drivers or software needed
    * Use the drag-and-drop method to transfer songs or files to your player through Windows Explorer
    * Use the Sync feature in Windows Media Player 10 to synchronize your player with your music library and playlists.

    IMPORTANT:

    * This firmware update permanently replaces your player's current firmware. Your player's firmware cannot be reverted to version 1.xx.xx once this update is installed.
    * This firmware is only for players that are used with Windows XP Service Pack 1 or Service Pack 2 (SP1 or SP2) and Windows Media Player 10.
    * Be sure to back up all the audio and data files on your Zen Touch before installing this firmware update as all content will be lost when you install the new firmware. After installing the PlaysForSure firmware, use Windows Media Player 10 to restore audio and/or data files to your player.
    * Software updates are required if you want to use any currently installed applications like Creative MediaSource™, NOMAD® Explorer, or other track management tools with your player after installing this firmware.[Click here].
    * Installation of this firmware may take up to five minutes, and your device may restart a number of times during installation.
    * Do not disconnect the USB cable from your player or computer during installation.
    * Be sure to fully charge your player before updating the firmware.

    Fix:

    * Ensures proper functionality when Custom EQ is enabled.

    Requirements:

    * Windows XP SP1 or SP2
    * Windows Media Player 10
    * Creative Zen Touch

    Notes:

    * PlaysForSure devices may reduce the maximum number of media files your player can support due to additional memory requirements.
    * To install this firmware update
    1. Download the ZenTouchP4S_PCFW_LB_2_11_01.exe file into your local hard disk.
    2. Connect your player to your computer.
    3. Double-click the firmware update file and follow the instructions on the screen.
    * While updating your player's firmware, you may be informed that an application is preventing the firmware update. Should this occur,
    1. Start Creative MediaSource.
    2. On the menu bar, click Tools -> Settings.
    3. Click the Detector tab.
    4. Click the Enable Detector checkbox to uncheck it.
    5. Restart your computer.
    6. Try updating the firmware again.



    Daha fazla bilgi için;

    http://tr.creative.com/support/downloads/download.asp?MainCategory=213&nRegionFK=&nCountryFK=&nLanguageFK=&sOSName=Windows+XP&region=2&Product_Name=ZEN+Touch&Product_ID=10274&modelnumber=&driverlang=1033&OS=10&drivertype=0&x=42&y=17




  • quote:

    @Laz;

    Ya format atıcaksın bilgisayarına ya da yeni firmware'i yükliceksin... Bana sorarsan yenisini yükle... (Ama geri dönüşün olmayacak bunu da hatırlatalım)..


    Bilgisayara Format atmayla düzelir mi peki acaba?
  • Bugün yaklaşık 1 aydır beklediğim radyo aparatını tamirden aldım. (Radyo aparatı kablosu temasızlık yapıyordu sorun benden kaynaklanmıyor başkalarıda yaşamış bu sorunları). Yenisini göndermişler sevindim tabi Garanti yavaşta olsa en azından işe yarıyor ama insan Bilkom, Metan gibi firmaların garantisi altına girmek istiyor.
    Cihaz harika ama Creative ürünü almak istiyenler bir düşünsün garanti olayını.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Laz

    quote:

    @Laz;

    Ya format atıcaksın bilgisayarına ya da yeni firmware'i yükliceksin... Bana sorarsan yenisini yükle... (Ama geri dönüşün olmayacak bunu da hatırlatalım)..


    Bilgisayara Format atmayla düzelir mi peki acaba?



    Aynı sorunu ben de yaşamıştım ve nedenini anlayamamıştım... (Antivirüslerin tarama sonrası dll'leri silmesi bile buna sebep olabilir) Format atınca düzelmişti...

    Ama yukarıdaki firmware özelliklerini beğendiysen güncelle
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KontG

    quote:

    Orjinalden alıntı: Laz

    quote:

    @Laz;

    Ya format atıcaksın bilgisayarına ya da yeni firmware'i yükliceksin... Bana sorarsan yenisini yükle... (Ama geri dönüşün olmayacak bunu da hatırlatalım)..


    Bilgisayara Format atmayla düzelir mi peki acaba?



    Aynı sorunu ben de yaşamıştım ve nedenini anlayamamıştım... (Antivirüslerin tarama sonrası dll'leri silmesi bile buna sebep olabilir) Format atınca düzelmişti...

    Ama yukarıdaki firmware özelliklerini beğendiysen güncelle


    Yok,ben ilk format atayım,firmware nedense beni korkutuyor...




  • Ben firmware yükledim... Ve hiç pişman değilim... Aksine çok şey güzelleşti Yine olsa yine atardım
  • Pişmanlıktan filan değil de pek anlamam bu işlerden ve bir şey olursa servise götürmem mümkün olmayabilir...
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.