Şimdi Ara

Lütfen Ama Lütfen Acil!!!!!! Bilgisayarı kırmak üzereyim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, bir mini dv video kamera aldım. Çektiğim görüntüleri bilgisayara aktarmak için video kamera ile verilen kurulum cd sindeki bir programı yükleyemedim. Yüklemeye çalıştığımda "İşletim sisteminiz bunu yüklemek için elverişli değil!" gibi bir uyarı çıkıyor. (İngilizceden çevirdiğim kadarıyla...). Bu sefer benim bilgisayarda Win Me yüklü iken tuttum XP yükledim. Tekrar denedim yine aynı uyarı ile karşılaştım. Tam cinler tepeme gelmişken bu sefer de aldığım Mini Dv nin Usb2.0 a ihtiyaç duyduğunun farkına vardım. Benim anakart usb2.0 ı desteklemiyordu. Bu sefer de bilgisayar malzemeleri satan bir mekana gittim ve durumu anlattığımda bana bir aparatın bu işi hallettiğini söyledi. Yani usb2.0 ı desteklemeyen anakartlarda kullanılan ve de sorunu hallettiği bilgisi üzerine o aparatı aldım. Bilgisayara mote edip kurulumunu gerçekleştirdim. Sorunsuz bir şekilde kuruldu. Tekrar büyük bir iştahla kameranın cd sini açıp programı yükleyeyim dedim. Ne tahmin edersiniz? Yine olmadı lanet olası... Bu iş beni küfür sahibi yaptı.
    Biraz ara verip sakinleştikten sonra yine bu forumda aldığım bir tavsiye üzerine xp sp2 yi indirdim. Tam oldu derken bu sefer de ürün anahtarı falan filan diye bir hata uyarısı verdi ve de yükleme olmadı. N'olur arkadaşlar bir yardım, kanser olacağım yoksa... Lütfen......







  • Usb 2.0 ı işletim sistemizin illaki desteklemesine gerek yok.
    Eğer gerekli aparatı aldı iseniz. Usb 2.0 driverlarını bulup yüklemeniz bu durum için yeterli olacaktır.

    Diğer bahsettiğiniz konu ise işletim sisteminin orjinal olmamasından kaynaklanıyor. Sitemizde illegal içerik verilmesi yasaktır. bu yüzden bu tip bir bilgiyi burada bulmanız mümkün değil.

    Lütfen lisanslı yazılım kullanın.

    Muhtemelen aldığınız aparat ile ilgili Usb 2.0 driver için yükleme cd si olması gerekiyor. Yok ise aldığınız ürüne ait driverları bulmak için herhangi bir arama motorunu kullanabilirsiniz.

    Foruma gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.