Şimdi Ara

Ankara GUvercinlik jandarma lojistik komutanlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
84.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaslar. Var mı tertip?



  • Var Karşıyaka Kutsal Topraklardan geliyoruz

    hadi hayırlısı hepimiz icin, gidecegimiz yer ile ilgili tecrübeleri olanlar paylasırsa sevinirim.
    Ya da daha önceden yazılmıs seyleri okuyabilecegimiz yer var mıdır acaba
  • Ben aydından.. Egelıyız:) lojistik nasl oluyo acaba hç bilgm yok
  • Bilgisi olan yok mu yav:)guvercinlik nerede:)
  • Evet toplaniyoruz burda..
  • fazla kalabalık değiliz galiba :)
    Ben de Muğlalıyım bu arada.
  • selam arkadaşlar bende istanbuldan gelicem
    bu arada nerde acaba burası
  • tam merkezde arkadaşım etimesgut ve atatürk orman çiftliinnin arasındaki yerde olması laazım..
  • [size=5]beni ekleyin arkadasşlar fazla kişi olmucakmışız en fazla 10 kişi diyo arkads o yüzden ekleyelim birbrinimizi


    utku_gungor@windowslive.com
  • bende güvercinlik lojistik jandarma arkadaş
  • Ben askerliğimi 329. ksd olarak orda yaptım. İstanbul Ankara yolu üzerinde Batıkent Carrefoure'un tam karşısında. Çok büyük bir kışladır ve içerisinde çok miktarda birlik barındırır. Kışla içerisinde bol miktarda fabrikalar ve sivil memurlar bulunur. Acemi birliğinden sonra dağıtım yapılmaz orda kalırsınız. Gideceğiniz bölükler 1. 2. 3. Hizmet bölükleri ve 1. Muhafız ve 2. Muhafız bölüğüdür. Hizmet bölüklerine giderseniz size mutlaka bir görev verirler ancak paso çalışırsınız. Muhafız bölüğünde ise kışla çevresinde bulunan kulelerde veya nizamiyelerde nöbet tutarsınız. Günlük nöbet süreniz 8 hatta 12yi bile bulabilir. Ancak nöbet dışında yatarsınız. Hizmet bölüğünde ise sadece gece nöbetleri olur oda 2 saati geçmez. Tabi ceza almazsanız:) Burası komutanların en son gelebileceği yerdir yani çok arıza komutan vardır. Özellikle astsubaylar kısa dönemleri çok severler:) Kısacası burası askerlik yapılabilecek en kötü yerdir. Bir kaç meslek haricinde çok çalışıcaksınız benden söylemesi. Başka sorularınız olursa cevap verebilirim arkadaşlar.




  • Orijinalden alıntı: 34caner34

    Ben askerliğimi 329. ksd olarak orda yaptım. İstanbul Ankara yolu üzerinde Batıkent Carrefoure'un tam karşısında. Çok büyük bir kışladır ve içerisinde çok miktarda birlik barındırır. Kışla içerisinde bol miktarda fabrikalar ve sivil memurlar bulunur. Acemi birliğinden sonra dağıtım yapılmaz orda kalırsınız. Gideceğiniz bölükler 1. 2. 3. Hizmet bölükleri ve 1. Muhafız ve 2. Muhafız bölüğüdür. Hizmet bölüklerine giderseniz size mutlaka bir görev verirler ancak paso çalışırsınız. Muhafız bölüğünde ise kışla çevresinde bulunan kulelerde veya nizamiyelerde nöbet tutarsınız. Günlük nöbet süreniz 8 hatta 12yi bile bulabilir. Ancak nöbet dışında yatarsınız. Hizmet bölüğünde ise sadece gece nöbetleri olur oda 2 saati geçmez. Tabi ceza almazsanız:) Burası komutanların en son gelebileceği yerdir yani çok arıza komutan vardır. Özellikle astsubaylar kısa dönemleri çok severler:) Kısacası burası askerlik yapılabilecek en kötü yerdir. Bir kaç meslek haricinde çok çalışıcaksınız benden söylemesi. Başka sorularınız olursa cevap verebilirim arkadaşlar.
    [/quotb

    bir arkadsın abisi orAda yapmış son derece memnunmuş yani görüşler değişir.. ankaranın merkeszinde olması da avantaj.. siz sıkıntı çekmiş olabilirisinz ama bu bizim çekceğimiz anlamına gelmez bir de şunu ssöyleyim asker de iş yapmzsan vakit geçmez:)




  • ben de buraya çıktım, perşembe saat 4 gibi teslim olcam erken gitmenin lüzumu yok. Nasıl bir yer olduğu devre arkadaşlarına göre değişir, biz eğlenmeyi kafaya koyarsak askerlik bile eğlenceli olur. Orada görüşmek üzere
  • quote:

    Orijinalden alıntı: almbfsek

    ben de buraya çıktım, perşembe saat 4 gibi teslim olcam erken gitmenin lüzumu yok. Nasıl bir yer olduğu devre arkadaşlarına göre değişir, biz eğlenmeyi kafaya koyarsak askerlik bile eğlenceli olur. Orada görüşmek üzere



    tabi dediklerine katılıyorum ben utku güngör beni orda bulun:) artı ben aydından çarşamnba gecesi 12de binecem sabahleyin 8'de ankarada olurum. Ankarayaı da bilmediğim için galiba biaz erken teslim olcağım:) eğer o saatlerde aşti'de olcak olanb varsa orda buluşup vakit geçirrip geç teslim olabiliriz.. yukarıda msn adresimmi verdim eklerrsiniz konuşma imkanmız olur.. saygılar..
  • Perşembe sabahı 6.30'da Kamil Koç ile İstanbuldan yola çıkıp 13.00 gibi Ankara'da olmayı planlıyorum.
    Bana arkadaş olmak isteyen olursa diye27 numaradayım, duyurulur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suleyman0105

    Perşembe sabahı 6.30'da Kamil Koç ile İstanbuldan yola çıkıp 13.00 gibi Ankara'da olmayı planlıyorum.
    Bana arkadaş olmak isteyen olursa diye27 numaradayım, duyurulur



    sana pm attım oku kardeş..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suleyman0105

    Perşembe sabahı 6.30'da Kamil Koç ile İstanbuldan yola çıkıp 13.00 gibi Ankara'da olmayı planlıyorum.
    Bana arkadaş olmak isteyen olursa diye27 numaradayım, duyurulur




    8de AnkarAda olucam artık beklerim çünkü bilimorum ankarayı msndde seni ekledim görüşelim tertip:)
  • Ben size hiçkimse rahat değil demedim ama masa başında rahat askerlik yapanlarda vardı elbet. Emin olun çok rütbeli asker olan yerde çokta rahat askerlik yapılamaz. Şehit Org. Eşref Bitlis Kışlası Türkiyenin en büyük 3. kışlasıdır. Şunu da söyliyim telefon konusunda rahat edersiniz hemen hemen herkeste telefon vardır. Bir küçük denetleme ve birde büyük denetlemenin hazırlığını görürsünüz. Haftada iki gün (salı ve perşembe) albaya her ayın salı günü paşaya toplu taktim yaparsınız. Genel anlamda çok ciddi bir eğitim yapılmaz (denetleme önceleri hariç). Ankaranın soğuğu çok kötüdür allah yardımcınız olsun. Yemin töreninden sonra evciye çıkarsınız bir daha da evci vermezler. Saçma sapan nedenlerden çarşılar kitlenebilir. Ben nasıl giderim diye soran olursa aştiden metroyla kızılaya geçin, metrodan çıktıktan sonra türk kızılayı binasını sorun binanın biraz ilerisinde solda melboya girin orda serpme köy kahvaltısı yiyin daha sonra ister kızılayı gezin ister sihhiyeye yürüyün ister metroya binip ulusa gidip istanbul-ankara yazan minibüslere binip carrefourda indikten sonra karşıya geçip kışlaya 2 nolu nizamiyeden giriş yapın ama ne kadar geç girerseniz o kadar iyi. Ankara çarşı bakımından çok iyi gezilebilecek güzel elit yerleri ve alışveriş merkezleri var. Başka soırularınız varsa mümkün oldukça cevep vericem.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 34caner34

    Ben size hiçkimse rahat değil demedim ama masa başında rahat askerlik yapanlarda vardı elbet. Emin olun çok rütbeli asker olan yerde çokta rahat askerlik yapılamaz. Şehit Org. Eşref Bitlis Kışlası Türkiyenin en büyük 3. kışlasıdır. Şunu da söyliyim telefon konusunda rahat edersiniz hemen hemen herkeste telefon vardır. Bir küçük denetleme ve birde büyük denetlemenin hazırlığını görürsünüz. Haftada iki gün (salı ve perşembe) albaya her ayın salı günü paşaya toplu taktim yaparsınız. Genel anlamda çok ciddi bir eğitim yapılmaz (denetleme önceleri hariç). Ankaranın soğuğu çok kötüdür allah yardımcınız olsun. Yemin töreninden sonra evciye çıkarsınız bir daha da evci vermezler. Saçma sapan nedenlerden çarşılar kitlenebilir. Ben nasıl giderim diye soran olursa aştiden metroyla kızılaya geçin, metrodan çıktıktan sonra türk kızılayı binasını sorun binanın biraz ilerisinde solda melboya girin orda serpme köy kahvaltısı yiyin daha sonra ister kızılayı gezin ister sihhiyeye yürüyün ister metroya binip ulusa gidip istanbul-ankara yazan minibüslere binip carrefourda indikten sonra karşıya geçip kışlaya 2 nolu nizamiyeden giriş yapın ama ne kadar geç girerseniz o kadar iyi. Ankara çarşı bakımından çok iyi gezilebilecek güzel elit yerleri ve alışveriş merkezleri var. Başka soırularınız varsa mümkün oldukça cevep vericem.



    çok teşkkür edrim tlfn olayı hoşuma gitti:) şimdi biz tlfn götüreli mi arkadsım? bir de pijama veriyorlar mı alt ve üst?




  • Telefonu kullanmak için en azından yemin törenine kadar bekle. Dağıtımınızı bir hafta içinde yaparlar zaten yani usta olmadan yerleriniz kesinleşir 2 nolu nizamiyede 8 10 tane kendi devrenden olucak onlarla samimiyeti kur gerisini düşünme ister telefon sok ister burger king ten yemek söyletip git nizamiye arkadaşlarınla ye. Başka alternatif telefonu içerden edinmek en temizi dedenlerle konuşup uygun fiyata herhangi birinin telefonunu satın al. Ama şunu baştan söyliyim telefon yakalatmanın cesası 16 günden başlar zaten disko kışlanın içinde seni göndermeleri zor olmaz:) Bana sorarsan bir ayda bütün piçlikleri öğren ondan sonra yapmak istediklerini yap. Dediğim gibi rütbeli çok çarpılma riski biraz fazla. Evet başka sorular :)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.