Şimdi Ara

İZMİRDEN SATILIK BİL. PARÇALARI VE DİĞER PARÇALAR MUTLAKA OKUYUN TEKLİF USULÜ YOK PAHASINA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SELAMLAR

    1)asus 64mb ram geforce4 mx440 ekran kartım satılıktır,kart agp 8x yapısındadır.sorunu yoktur.ben yeni ekran kartı alacağım için satıyoum.fiyat belirlemedim tekliflere göre anlaşırız.ben sorunsuz ve ekstra soğutma yapmadan 300/430 hızında çalıştırıyordum(normali 250/400).overclock potansiyeli çok yüksek bir karttır.

    2)16 mb 3dfx voodoo bangshee (3d typhoon-ban)ekran kartı agp 2x

    3)56k hayez accura v90 pcı mdem

    4)32mb sdram(lg semicon) 168 pinli

    5)THRUSTMASTER 360 MODENA RACİNG WHEEL (game port or usb) pedal seti,kutusu kullanma klavuzu herşeyiyle ( neredeyse sıfır sadece meraktan alındı kullanılmadı fazla.)

    6)çok kullanmadım.napa model pa 28.kutusu,kulanma klavuzu,kendi orjinal adaptörü,kendi orjinal kulaklık seti,kendi bilgisayar usb kablosu ile komple set satılık.alet dijital ekranlı ve ses kaydıda yapabiliyor.usb veri taşoma cihazı olarak ta kullanılabiliniyo.usb den şarj olabiliyor.ekolayzer ve çeşitli modlar falanda var alette.ben 75 ytl istiyorum.tekliflere açığım.konuşuruz.http://www.clubic.com/article-15301-1-amax-napa-pa28.html sitesinden görebilirsiniz.

    7)bil kasası (power suppy yok) yükseklik 41 cm 21x42 cm diğer ölçüler .3cd 2 disket tuvası olan ATX MİDİ TOWER BİL KASASI.


    8)SLAMMER EXPLORER kasa ELEKRO GİTAR ( james hetfield in kullanndığı şekilde)(22 perde,çift humbucker pickup,(çok sağlam distortion tonlara sahip).gitar slammer by hamer dır.hiçbir sorunu yok.sadece evde kullanıldı. mesaj atın.resimlerini gönderirim.ayrıca gelip inceleme imkanınızda var.ben izmirdeyim. .ayrıca şu siteden de resimlere ve özelliklere bakabilirsinizhttp://www.slammerguitars.com/xp1.cfm


    işte böyle.arkadaşlar parçalrın hiçbirisinde sorun yoktur.tekliflere göre satcam.mail veya msn için serdarkaya1@hotmail.com u kullanın.ayrıca telefonum 05375063698.



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.