Şimdi Ara

***YOUR SYSTEM IS INFECTED!*** yazısıyla basım belada.LUTFEN YARDIMMJM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Slm arkadaslar.bilgisayarıma internetten bayagı bi virüs girdi sanırm.Bilgisayar ekranında YOUR SYSTEM IS INFECTED! baslıgı altında sunlar yazıyor;system has been stopped due to a serious malfunction.Spyware activity has been detected. it is recommeded to use spyware removal tool to prevent data loss.Do not use the computer before all spyware removed.

    Bilgisayarımın islemci hızı cok dusuyo.ve masa ustune duvarkagıdı ayarlayamıyorum.yazı hep orda.ad-aware,kasper sky,avast ve protector plus programlarıyla arama yapıyorum bisiler buluyolar ve siliyolar ama sorun ortadan kalkmıyo.


    bu ajanları nası yoketcem anlamadım .basına daha once bole bisi gelenbiri yada bilen warsa LÜTFEN YARDIM ETSİNN.format atmadan halledemezmiyim bunu?

    BU KONU İLE İLGİLİ BASLIK BULAMADIM O YUZDEN YENİ BASLIK ACTIM.DURUM ACİL OLDUGUNDAN.KUSRA BAKMAYIN


    SİMDİDEN TESEKKURLER...







  • bence hiç uğraşma direk formatla benimde bir kaç kere başıma geldi silinse bile sonradan aynısı yine oluyor.
  • Arkadaşım, öncelikle bilgisayarını açtıktan sonra masaüstü görüntülendiğinde bu elindeki yazılımları kullanarak tarama yaparak bulabildiklerini sildir. Sonra başlat,çalıştır,msconfig yazarak başlangıç başlığı altında çalışan yazılımlardan ajan, trojan, veya bunun gibi emin olduklarından hangisi varsa onun işaretini kaldır. Ama sağlam olduklarını bildiklerini işaretleme. Yeniden başlat. Eskisi kadar çok bulmaması lazım. Bundan sonrası registry ile ilgili ama profesyonel yardım lazım, ben yapabiliyorum ama sana burdan yardımcı olmak imkansız. En kötü ihtimalde hiç kurtulamazsan önemli dosyalarını hd'i en az 2ye bölerek d'ye yedekle ve c'ye format at. Bir de bunları yapmadan önce windows update ile otomatik güncelleştirme yaparak tüm güncel yamaları microsoft'un sitesinden indirt. İşin zor ama ben başa çıkmışsam herkes yapar.. Format en son çare.. Formattan sonra güncelleme yapmazsan yine aynı şeyler olacaktır.




  • bir terbiyesiz site kurbanı daha
  • bu spyware kolay kolay gitmez.en kolay yapcağın şey format.formattan sonra da microsoft anitspyware gibi real-time protection özelliği olan bir antispyware kullanman iyi olur.
  • ben virüs taraması yaparken windows un içinde combo.exe diye bi dosyada takılıyodu hep simdi ortadan kalktı.msconfic den o dasyayı etkisiz hale getirince yaptıgınız uygulamayı geri alın dedi we aldım.simdi o dosyada virüs yok sanıyorum.
  • format atmak istemiyorsan kardeş sen sistemi geri bir taihe al sorun ortadan kalksın
  • tamam simdi yaparım da bide bilgisayarı f8 ile acyıktan sonra 3 şık çıkıyo karsıma cd rom,hard disk,..... dı galiba hangisini seccem.bide nası taratıcagımı anlatabilirmisin
  • sistemi geri almayı denedim.tamamlanamadı diyo .o yuzden alamadım.
  • Teknik yardım'a açsaydın keşke donanım bölümü ilgisiz mesajlarla doldu. Orada eminim daha çok yardım alırsın.

    Format atmanı tavsiye ederim. Virüsü silsen bile Windows eskisine göre daha yavaş çalışır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHaLaNX. -- 25 Eylül 2005, 17:27:38 >
  • xsoft spy adlı program bu sorunu cozuyor arkadasın makınasına aynısı olmustu xsoft spy serıalınıde bul sorun kalmaz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaVieR.bb -- 25 Eylül 2005, 17:27:54 >
  • bilgisayardaki virüsleri sildim de simdi ekrandaki yazı kalkmıyo.bide cpu kulanımı arasıra %7 ye kadar iniyo o neden oluyo
  • kusura bakma PHaLaNX.ilk defa bilgisayarla ilgili bi konuya girdim forumda da onun için yeri burası zannettim.bidahakine oraya yazarım
  • download.com a gir orda arama hanesine spyware yaz çıkan sonuçlardan en ustte spyware doctor programını goreceksin. indiir kur onu. tarat pcni komple ne çıkarsa sil. sonra rahatlıcaksın.
  • benim cafede 1-2 bilgisayara bulaştıydı fazla ugraşmaya vaktim yoktu, ana hdd den tekrar kurduydum sistemi. kuzenimin bilgisayarında oldu ama orda meecbur uğraştım. yabancı forumlardan bulduydum, 2-3 ayrı spy programıyla birlikte kaldırılıyor. baya bi uğraştırıyor. fakat neleri kullandığımı unuttum :)
  • bir de o yazı desktopunda sürekli duruyorsa masaüstünde sağa tıklayıp
    active desktop seçeneğine girip onu kaldırabilrsin.
  • Bak kardeş;

    1) Öncelikle sistemini ad-aware, spybot s&d programı ile tarat,
    2) sonra sistemini güncellenmiş bir virüs programı ile tarat (benim tavsiyem antivir)
    3) winaso registry optimizer programını kur ve programın ilacını bulduktan sonra registry'ini tarat,

    sorunun çözülecektir...
  • yaw yazı kalkmıyor ortadan.herseyi dendim.masaüstü özelliklere giriyorum masaüstü bölümüne hiçbirşeye tklayamıyorm.sadece renkle oynama yapabiliyorm.baska yolu yokmu kaldırmanın onu
  • bak aynısı bende oldu şu şekilde kaldırabilirsin (win98 için anlatıyorum xp de çok farklı değildir sanırım)

    masaüstünde herhangi bir yere sağ tıkla
    active desktop seçeneğini bul
    orda web sayfasi gibi görüntüle vardır onun yanında da tik işareti
    o tik işaretini kaldir ekranin eski haline dönmesi gerekir.
    eğer kaldirdiktan sonra ekranin duzeliyor ama birkaç saniye sonra gene o yazi geliyorsa mutlaka spyware doctor ile o hdjacki bulup kaldir.
    hadi hocam guveniyorum sana yapabilirsin.
  • spyware doctoru yukledim.ama bisi anlamadım o isten abi ben.133 tane ajan buldu ama hiçbirini silemiyoz.nası silcem silemedim ben.biyere basıyom regis... code istio o da bende yok.napcam simdi.sabahtan beri bunları silebilecek bi program arıyom.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.