Şimdi Ara

BEŞİKTAŞ HAKKINDA HERŞEY ( Güncelleniyor Yeni haberLerLe ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • BEŞİKT"AŞK"ı

    97 yılıydı.hava buz kesiyordu üşüyorduk ama içimiz ısınmıştı.turnikrnin
    önünde şarkılarımızı söyledik kızlara laf attık o ergenliin en güzide
    vakitlerinde serseriliğimizin en güzel dakikalarını yaşadık.maç saatinde
    hınca hınç dolu mabedimizde omuz omuza şarkılarımızı söyledik gırtlağımızı
    patlattık.maç umrumuzda değildi biz bambaşka bir havadaydık.o gün beşiktaş
    maçı 2-0 kaybetti.biz formaya aşıktık biz kendi soluğumuzda ıslattığımız
    türkülere marşlara aşıktık.o formanın içini milyon dolarlar alarak dolduran
    futbolculara hiç bir zaman tapmadık.gün geldi sefasını da sürdük,göğsümüz
    kabarık sokaklarda gezdik atılan gollere sevinç gözyaşalrı döktük.yeri geldi
    4-3 kaybettiğimiz maçta bile ayağa kalktık o günkü mücadeleyi muhteşem hırsı
    dakikalarca alkışladık.

    şampiyonluklar kupalar bırakın başkalarının olsun.ben sizden sadece içine
    girdiğiniz o formanın ateşiyle yanmanızı kavrulmanızı istiyorum.o mabedin
    çimlerine her adımınızı attığınızda o muhteşem taraftarı gördüğünüz anda
    yüreğinizin titremesini istiyorum.beşiktaş taraftarı hiç bir zaman bir gün
    herkesin beşiktaşlı olmasını istemedi.veyahut "biz artık türkiye yi aştık
    avrupa nın takımıyız" havalarına dagirmedi girmek de istemezdi zaten.akşam
    yemeği parasını bilete veren,işini gücünü arkasında bırakıp o ateşe yanmaya
    giden taraftar sizden sadece namusun ve şerefin temsilini hakkıyla yerinize
    getirmenizi istiyor.

    baba hakkı yı tanır mısınız? o efsane adam en formda döneminde bir maçta
    taraftarlar kendine küfretti diye formasını çimlere serdiği gibi bıraktı
    futbolu.bu küfür bana değil formamadır dedi yediremedi kendine.yüz yıllık
    tarihimizde biz her türlü bozgunu yaşadık,hayatın siyahına da beyazına da
    aşinayız.ölümü de gördük yaşamı da...bizi grileştirmeyin bizi farksız kopuk
    basit adamlar haline getirmeyin...

    varsın beşiktaş maçları kaybetsin varsın dünya başımıza yıkılsın ama siz o
    pespaye futbolun ardından soyunma odasından ağzınızda cikletler dangalak ve
    öbelek suratlarla çıkmayın...

    ben dün beşiktaşlıyım bugün de öyle ve ölene dek öyle kalacak...çünkü ben bu
    takıma oynadığı futbol için,yıldız futbolcuları için,"güçlü" olduğu için
    tapmıyorum.bütün "renkli" baskıların,bütün medya şaklabanlıklarının arasında
    ben yüreğime hayatın iki anlamını ; siyah beyazını koydum.

    beşiktaşlıyım çünkü ben halkın ta kendisiyim..."




  • Sene 2001...

    Turk muhabir Italya'nin Inter takiminda top kosturan
    Christian Vieri ile bir roportaj yapmakta. Bu arada
    GS' nin en civcivli zamanlari, UEFA, superkupa
    sampiyonluklar falan...Italyan takimlari da
    nasiplerini aliyorlar tabii bu arada...

    Muhabir: Turkiye'den Fenerbahce'yi taniyormusun ?

    Vieri: Hayir... Galatasaray'da mi oynuyor ?

    olay burada bitmis zaten ...)
  • Ürünsak’tan Açıklama
    28.09.2005 19:28


    Bugün bazı gazetelerde yayımlanan “Dükkanda yangın var” başlıklı haber ve “BJK Storelar’da neler oluyor?” başlıklı köşe yazısı hakkında, Pazarlama Komitesi Başkanımız Sayın Murat Ürünsak’ın yaptığı açıklama:

    Bugün bazı gazetelerde yayımlanan “Dükkanda yangın var” başlıklı haber ve “BJK Storelar’da neler oluyor?” başlıklı köşe yazısı, tamamen gerçeği yansıtmayan mesnetsiz iddialardan oluşmaktadır.

    BJK Store’un taraftar şikayetleri üzerine “Yetişemiyoruz” açıklaması yaptığı, buna rağmen 22 Eylül tarihi itibarıyla sadece 6833 adet forma sattığı iddia edilmiştir. Oysa; 22 Eylül itibarıyla forma satışımız 16.156 adettir.

    Haberde ve yorumda iddia edildiği gibi, mal alımında S. Tekstil, B. Tekstil veya M.R. Firması ile Kulübümüz kesinlikle muhatap olmamıştır. Kulübümüz ilgili haberde bahsedilen ürünlerin tamamını Simm Tekstil şirketinden temin etmektedir. Temin edilen ürünlerin maliyetleri üzerinden ise % 300’e varan karlar söz konusu değildir.

    Şu anda faal olarak 8 BJK Store çalışmaktadır. Bu Storelar’dan 6 tanesinin işletmesi yatırımcıya aittir. Ayrıca Anadolu’nun çeşitli yerlerinde 200’e yakın satış noktamız bulunmaktadır. Bu noktaların büyük çoğunluğunda, toptancı vasıtası ile satış yapılmaktadır. Tüm bunlar göz önüne alındığında elde edilen karların bu oranlarda olamayacağı anlaşılmaktadır. Sadece İnönü ve Capitol mağazalarında, işin doğası gereği, kar marjları ürüne göre farklılık göstermektedir.

    Aynı haber ve yorumda, örnek olarak verilen tabloda ilgili ürünlerin satışının diğer ürünler kadar hızlı olmadığı bir gerçektir. Ancak bu malların haberde belirtildiği gibi onlarca senede eritilmesi söz konusu değildir.
    Uygulanacak çeşitli pazarlama teknikleri ile bu malların satışının hızlandırılması gerçekleştirilmektedir.

    Burada esas önemli nokta, Always First ürünlerinin yani haberde bahsi geçen ürünlerin tamamının, BJK Storelar için satın alınan ürünlerin içerisinde adet olarak oranının sadece % 2.38 olduğudur. Bu orana satın alma bedeli olarak bakıldığında ise; Always First ürünleri için yapılan satın alma harcaması toplam alımlar için yapılan harcamaların içerisinde sadece % 8.2 oranında yer almaktadır.

    Yine söz konusu haber ve yorumda, satın alma yapılan firmaya ödemelerin peşin olarak yapıldığı iddia edilmektedir. Genel olarak mal alımlarında peşin ödeme yapmadığımız gibi, söz konusu firmaya da peşin ödeme yapılmamıştır; ancak firmaya vadeli ön bağlantı çekleri verilmiştir. İlgili firma ilk tahsilatını eylül ayı içerisinde gerçekleştirmiştir. Söz konusu firmaya çalışılan diğer firmalardan farklı bir uygulama yapılmamıştır.

    Kulübümüz Always First ürünleri ile ilgili olarak bir koleksiyon çalışması yaptırmıştır. Bu çalışma döneminde birçok tasarım ve birçok numune yaptırılmış, bunlar için hiçbir bedel ödenmemiştir.

    Bu yapılan koleksiyon çeşitli aşamalardan geçtikten sonra Yönetim Kurulumuz’a sunulmuş ve Yönetim Kurulumuz’un onayından sonra üretime geçilmiştir.

    Beşiktaşımız’ın menfaatleri herşeyin üstündedir. Beşiktaşımız’ın birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğu bu günlerde, yapılan bu haberler, bu yorumlar maksatlı ve Camiamız’ı yıpratmaya yöneliktir.

    Kamuoyunun bilgilerine sunarım.

    Saygılarımla,

    Murat Ürünsak
    BJK Pazarlama Komitesi Başkanı




  •  BEŞİKTAŞ HAKKINDA HERŞEY ( Güncelleniyor Yeni haberLerLe )
     BEŞİKTAŞ HAKKINDA HERŞEY ( Güncelleniyor Yeni haberLerLe )


    Yıllardır Beşiktaş’ın ilk renklerinin kırmızı-beyaz olduğu, Balkan Savaşı'nın kaybedilmesinin ardından siyah-beyaz olarak değiştirildiği söylenir. Beşiktaş tarihi ile ilgili bir çok kaynak böyle yazmaktadır. Ancak 100. yıl belgeselinin hazırlanması sırasında yapılan ayrıntılı araştırmalarda, kırmızı rengin kullanılmadığı, renklerimizin her zaman siyah-beyaz olduğu yönündeki belgeler ağırlık göstermiştir. Beşiktaş 100. Yıl Belgeseli yapımcısı Tuğrul Yenidoğan, yaptığı araştırmalar sonucunda bu tartışmalara noktayı koymuştur:

    Osman Paşa Konağı’nda başlangıçta ferdi sporlar yapıldığından herhangi bir forma rengine gereksinim duyulmadı. Ancak sporcuların sayısı her geçen gün yeni katılımlarla artmaya devam edince, eğitimini Fransız mektebinde tamamlamış Mehmet Şamil Bey kurucular heyetini topladı. Okul günlerinde kullandığı, okulunun renklerini taşıyan rozeti yakasından çıkardı ve gösterdi: “Bizler de tıpkı bu rozet gibi bir rozet yaptırmalı ve Kulübümüz’de spora devam eden her azayı bu rozeti taşımaya mecbur tutmalıyız” dedi. Toplantıya katılanlar Mehmet Şamil Bey’in teklifini heyecanla kabul ettiler. Toplantının sonunda rozette yer alacak kulüp renkleri de kararlaştırıldı. Tabiatın bütünüyle birbirine zıt iki ana rengi kulüp renkleri olarak seçildi: Siyah ve Beyaz...
    Beşiktaş’ın ilk rozetinin yapıldığı tarih, Fransız mektebindeki rozetlerden esinlenerek miladi yıl olarak “1906” yazıldı. Üstte Arap harfleriyle “Beşiktaş” yazarken, sağda “J”, solda “K” harfleri yer aldı. Rozetin arka yüzünde “Konstantinopolis”te yapıldığı yazılıdır ve iç tarafında rozeti yapan ustanın mührü yer almaktadır. Rozetteki armada yer alan yıldızın 6 köşeli olduğu dikkat çekmektedir. 2. Meşrutiyet’e kadar (1908) bu 6 köşeli yıldız kullanılmıştır. Bu rozet, İskender Yakak tarafından Onursal Başkanımız Süleyman Seba’ya hediye edilmiştir.


    KAYNAK :http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?xl=tarihce&l=h&h_no=3275



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiLpLayBoi -- 29 Eylül 2005, 9:26:24 >




  • 02.12.2001 / FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ: 1-2

    Kendi sahasında üst üste 24 lig maçı kazanan ve bu konuda Arjantin’in River Plate takımının rekorunu egale etmeye hazırlanan Fenerbahçe, 2 Aralık 2001 Pazar gecesi Şükrü Saraçoğlu Sadı’nda Beşiktaş’ı ağırlıyordu.

    Yağmurlu bir havada oynanan maçın ilk yarısında Fenerbahçe daha baskılı oynuyordu, ancak Norveçli kaleci Myhre 2 önemli pozisyonda gole izin vermedi. 34. dakikada ise saha karıştı, taç çizgisi kenarında Mirkoviç, Tümer’e arkadan çok sert girdi. Tümer de karşılık olarak Mirkoviç’e yerden tekme salladı. Olaylar yatıştıktan sonra hakem Orhan Erdemir, Mirkoviç ve Tümer’e kırmızı kart gösterince her iki takım da sahada 10’ar kişi kaldı. Kalan 10 dakika gol getirmeyince, ilk yarı 0-0 kapandı.

    49. dakikada Abdullah’ın sağ kanattan kullandığı firikiğe kimse dokunamadı ve top ağlara gidince Fenerbahçe 1-0 öne geçti. 56. dakikada Ali Eren’in ortasını Tayfur aşırdı, Ronaldo ayak koydu ve skora denge geldi. 77. dakikada ise Sertan’ın kullandığı kornerde altı pasın uzak köşesinde topla buluşan Ronaldo, plase bir vuruşla kendisinin ve Beşiktaş’ın ikinci golünü Fenerbahe kalesine gönderdi. Beşiktaş ezeli rakibinin galibiyet serisini 2-1’lik sonuçla noktaladı. Ronaldo da bu unutulmaz maçın kahramanı oldu.

    Beşiktaş: Thomas Myhre- Ali Eren, Ronaldo Guiaro, Ahmet Yıldırım, İbrahim Üzülmez (dk.86 Ümit Bozurt)- Zübeyir Baya (dk.82 Dimitri Khlestov), Tümer Metin, Yasin Sülün, Tayfur Havutçu, Bayram Bektaş (dk. 70 Sertan Eser) – İlhan Mansız

    Goller: Abdullah (49), Ronaldo (56 ve 77)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiLpLayBoi -- 29 Eylül 2005, 9:32:37 >




  • BeşikTAŞ ımıza başarıLArdiLerim...
  • bugün bi sayfa daha eklendi bu kitaba :)
  • Şu Mal mööö nün hesabını geç de olsa kestik ya ohhh.Geçmişteki hesabı kapattık. Tümer in attığı son gol, Recep in voleye kendi kalesine attığı golün telafisi olsun.

    Bu arada çok saygıdeğer(!) medyamızı da şaşırttık herhaldeBakalım yarın ne yazacaklar

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.