Şimdi Ara

Bir Erkek Çocuğu En Fazla Kaç Yaşına Kadar Uzar.?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
32.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar
    Yaş 18 boy 1.77 kilo 75

    Geçen abimle bi boy muhabbeti açıldı dedi ki bu saatten sonra senin boyun uzamaz 18 yaşına gelmişsin afedersinde dedi. La bi dur daha yeni ergenliğe girdim sen ne diyosun dedim. Abiminde boyu üniversitede felanda uzamış annemin dediğine göre ama o kabul etmiyo. Abimin boyuda benden 4-5cm felan daha uzun..Genetik olarak sanırım max o kadar uzayabilirim sanırım yani bi onun kadar olsam yeter yani. Çoğu yerde arkadaşlarımdan kısa kalıyorum ve bu durumdanda rahatsız oluyorum açıkçası..

    Benim ergenlikte açıkçası biraz geç ilerliyo. Arkadaşların eşşek kadar sakalları varken bende daha faul bölgesinde biraz var sadece..

    Siz ne diyorsunuz bu saatten sonra benim boy uzar mı?

    Boyumun uzaması için günde 3 tane balık yağı ve 1 litre süt içmeye başladım..Birde yüzmeye felanda yazılmayı düşünüyorum ama..
    Başka sizin önerebileceğiniz bir şey var mı boy uzaması için..







  • 20 miydi 22 miydi neydi
  • ortalama 19-20'de uzama biter
  • Kemik testi işe yarar sanırım ne kadar uzayacağın konusunda.
    16 yaşında el filmi çekmişti doktorlar yanlış hatırlamıyorsam kemik yaşı henüz 14.5 civarı filan demişti yani uzarsın demişti ben ne kadar kabul etmesemde uzayacağımı dediklerinin doğru olduğu ortada.
    Lise 1 e başlarken 150 civarıydım arkadaşlarım dalga geçerdi bir buçuk metre diye lise bitti bu yıl 18 im boyum şuan 171-172 civarında.
    Bir el röntgeni çektirirsen doktorlar sana daha net bir bilgi verecektir kulaktan dolma bilgilere inanmamak lazım
  • Ortalama 21 gibi bir yaş olması lazım. Ancak bu yaş ergenliğe geç ve ya erken girmenle önce ve ya arkaya alınabilir...
  • boyu en çok uzatan şey ip atlamakmış geçen star tvde bi tane programda adam diyodu doktor programı galiba gözlüklü bir adam vardı
  • Bu senin genlerine bağlı.Eğer sakal kıl geç çıktıysa bence daha uzarsın.Sanıyorum ki sende anca abin kadar fişan olabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.