Şimdi Ara

vınn güncellemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
16.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • vınn programını güncelleyen oldumu, değişen birşey varmı. Ayrıca bizdeki programın yeni program olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?



  • en son sürüm 2.0 dır.

    http://www.turkcell.com.tr/yardim/servisyazilimlari adresinden yeni en son yazılımı indirebilirsiniz.
  • firmware update yapıyor yeni güncelleme.biraz uzun sürüyor.vınnın içindeki yazılımı 2.01 e yükseltiyor ve performans arttırımı için firmware güncellemesi var. bende 64 bit windows olduundan içindeki yazılımı kuramasamda ki bütün verisyonlarda ufak sorunlar çıkıyodu.. direk 2.0.0 kullanmaya devam ediyorum.
  • vınn içindeki ilk aldığımızdaki yazılımı tekrar nasıl kurabiliriz, nerden bulabiliriz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmenn -- 27 Ağustos 2010; 16:22:14 >
  • kesinlikle güncelleme tavsiye etmiyorum. Ben 2.0 güncelledim. Fakat XP Ve vistada acayip problem çıkardı. Yeni taktığım bilgisayarda çalışmadı. Tİm'deki teknoloji uzmanı bunu çözemedi. + telefonda bile bunun desteğini veremediler. Firmware Güncelemesi yaptı diyorum. hayır 2.0 sadece işletim sistemine yükleniyor dediler. ama vınn'ın kendi içide 2.0 oldu ve başka bilgisayarlarda problem çıkarmaya devam ediyor.
  • 2.0 versiyonuna güncelleme yaptığınızda VINN'ın firmware'i de değişiyor ve eskiye dönüş mümkün olmuyor. 2.0 versiyonuna güncelleyip pişman olanla eski 1.01 versiyonunu aşağıdaki linkten indirebilirler.

    http://hotfile.com/dl/107839487/19c7451/Vinn.rar.html
  • Arkadaşlar Eynı sorun bende de vardı ve çözdüm.

    Şöyle oluyo, Mac os işletim sistemi kendini güncellediğinde sistem ayarları mevcut yazılımlar için kendini değiştiriyor. Ancak bu durum türkcell vınn da yazılımda olmuyo, Yeni bir vınn cihazını timlerden yada yakınınızda varsa başka vınn kullanan ondan ödünç, Vınnı takıp yeni yazılımı kuruyorsunuz, Daha sonra yeni vınn cihazının çalışıp çalışmadığını kontrol ediyosunuz ben kontrol ettim %100 çalışıyo, daha sonra yeni vınnı çıkartıp eski Vınnı takıyosunuz Eski vınn takılınca yazılımını yüklemek isteyebilir iptal ediyosunuz dok denilen kısa yol bölümünde daha önceden kurduğunuz vınn yazılımını kullanıp internete bağlanıyorsunuz, Bukadar basit ancak Teknik Deshtech Arkadaşlar bunu okuyunda sonra gidin sizi eğiten kişilere söyleyin utansınlar, Piyasada bukadar mac ürün varken eğitim vermemek çok büyük ayıp, Not: Vınn yeni yazılımın turkcell web sitesinde olup olmadığını bilmiyorum Eğer varsa mac inizi başka yoldan internete bağlayın ordan indirip kurun yine olacağını düşünüyorum denemedim.....

    SmartPc (Made bye bitirim81)




  • vınn ı avea ya da vodofon ile kullanabiliyor muyuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.