Şimdi Ara

Yeni Kia Sportage Alanlar ve Alacaklar (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
27.258
Cevap
186
Favori
2.711.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maminci

    Değerli forum üyeleri,
    Tüm arkadaşlarda olduğu gibi ben de bu aracı görüp çok beğenip, karar aşamasında forumun 'BİLGİ BİRİKİMİNE' başvuranlardanım. 28.sayfaya gelinmesine rağmen maalesef şu ana kadar okuduklarım içerisinde gerçek bilgi değeri taşıyan, deneyimleri yansıtan paylaşımlar çok az. Bu satırlar adı üzerinde forum, bir markanın öteki markadan daha iyi ya da daha kötü olduğunu ıspatlama yeri değil, sözkonusu nesnenin olumlu ve olumsuz yönlerini, kullanıcılarından öğrenme, bilgi alma, bilgi verme yeri. Tüm markaların forumları var, az ya da çok bilgiler paylaşılıyo, evet o forumlarda da hoş olmayan paylaşımlar var, ama benim kişisel fikrim bu forumun geçen 28 sayfa boyunca gerçek amacına hizmet edememiş olması, sataşma, yanlış bilgilendirme ve aldatma amaçlı yazıların çoğunlukta olması ki, diğer forumlara göre üzüntü verici boyutta. Şunu lütfen unutmayalım ki artık hayatımızın her alanına giren bu tür elektronik imkanlar sayesinde, bir malı almadan iyi-kötü yönlerini öğrenebilme, dolayısıyla daha para vermeden ve pişman olmadan vazgeçme imkanına sahibiz AMA BİRBİRİMİZİ DOĞRU BİLGİLENDİRİRSEK! Belki ben de yakın bir zamanda aranıza kullanıcı olarak katılacağım, bu kararı verebilmek için de ben ve benim gibi binlerce insanın gerçek paylaşımlara ve doğru bilgilere ihtiyacı var, herkes fikir üretip tahminde bulunabilir, amacımız bu aracın gelecek yıl kaç liraya satılacağını öğrenmek değil, falan ya da filan markadan kaliteli ya da kalitesiz olduğunu ıspatlamak ta değil, araç alırken ilk önem sırasında olan görselliği nedeniyle çok beğenilen bir aracın kullanırken vaadettiklerini ne kadar eksik ya da fazla yerine getirebildiğini bizzat birinci ağızdan yani kullanıcılarından öğrenmek.. Lütfen hepimizin iyiliği için paylaşımlarımızı buna göre yapalım.



    Sayın maminci,

    Bu forumun 2004 yılından beri takipçisi olan ben şahsım adına hayretle okudum yazdıklarınızı.. Kusura bakmayın forum paylaşımı demek sadece size hitap edici kelimelerin cümlelerin kullanılacağı bir ortam değildir.. Bu başlıkta yazı yazan bir çok arkadaşımız arama motoru aracılığıyla burayı bulmuş, üye olmuş belkide hayatında ilk defa bir foruma üye olmuş insanlar.. Yıllardır bu forumun tozunu yutan insanlar olarak bu yeni dostlarımızın heyecanlarına ortak olmak bizleri hiç mi hiç rahatsız etmiyor.. Sizi neden rahatsız ediyor.. Evet herkes, konu Spo olduğu sürece her şeyi konuşacak.. Bayileri konuşacak, Kia genel merkezi konuşacak, pas vermeyen vale yi konuşacak, duyulan heyecanı konuşacak.. Ve ne konuşacaksa insanlar kendileri karar verecek.. Kimin ne istediği kimseyi bağlamaz.. Siz bu konuşulanlardan işinize geleni alacaksınız.. Gelmeyeni okumayacaksınız.. İnsanların kelimelerine zincir vuramazsınız.. Burası forum.. Hemde donanımhaber forumu.. Fark bu..




  • Arkadaşımız kötü niyetli biri değil sanırım.

    Neyse, biraz ortamı yumuşatalım.

    Yeni bir yazılımla Sportage 2011 Iphone'dan kontrol edilebilecekmiş

    http://www.twitvid.com/C0B35

    link biraz geç açılıyor ama güzel bir fake...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maminci

    Sanırım ben ne demek istediğimi anlatamadım, tek amacım seviyeli bir şekilde bilgiye ulaşmaktı, ben yazdıklarımı siliyorum, herkes bildiği gibi devam etsin..

    herkes sizin ne demek istediginizi anladı.burada aracı alanlar veya inceleyenler hep dogru bilgileri ile bilgilendirici oldu.Seviyeli bir şekilde yazdılar. siz hala
    yazdıklarınızı silerken bile amacınızın seviyeli bilgi oldugunu söylereyerek bu bölümde görüş serdeden kişilere seviyesiz gözle bakıyorsunuzMerak etmeyin siz aracı alırsanız ve kullanırsanız anlayacaksınizki bu insanlar az bile anlatmışlar.SPO 2010 güzünün f/p kralıdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maminci

    Sanırım ben ne demek istediğimi anlatamadım, tek amacım seviyeli bir şekilde bilgiye ulaşmaktı, ben yazdıklarımı siliyorum, herkes bildiği gibi devam etsin..

    önce siz cümleleriniz dikkatli kurun. Şu anda bu forumun kalitesi en yüksek konularından birine (otomobil Başlığı altındaki konuları bu başlık 5-6 yıl önce açıldığından beri takip eden birisiyim) gerçeği yansıtmayan, kendi anladığınız ölçüde polemik kaynağı yazılar yazıyorsunuz. bahsettiğiniz eleştirdiğiniz tartışmalar sizin yaptığınız gibi amacı saptıran kişilere yazılan cevaplar yüzünden yazıldı. Ayrıca bu araçla ilgili ben dahil en az 10 arkadaşım kendi yorumlarını tecrübelerini elinden geldiğince yazdı, alana yada düşünene herkes destek verdi,veriyor. sizde 10 satır yazı yazıp polemik yaratacağınıza sorularınızı sorup bilgi sahibi olabilirdiniz. Hala seviyeli bilgi falan yazıyorsunuz. Seviyesiz olan kim onu anlamış değilim. Son cümlenize gelince emin olun herkes bildiği gibi devam edecek. Bu uslüpla yapacağınız bütün önerilerinizi kendinize saklayın. İyi günler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Fırat-

    Bende yeni passatı bekleyenlerdendim hatta passat ve insignia arasında kararsız kalmıştım ve passatın yeni kasasını gördükten sonra kararımı vereceğim demiştim. Yeni kasa pasatın çok fazla değişmediğini gördüm ama yinede fiyat ve motor seçeneklerini beklemye karar vermişken kia sportageyi görünce aklımın içi allak bullak oldu ve son bir haftalık düşünceden sonra 2011 yeni kasa sportage 1.6 benzinli modelini almaya karar verdim. Kia marka bir aracı birgün alacagımı ve kullanacagımı aklımın ucundan bıle gecırmıyordum ama demekkı hersey nasıp kısmetmıs. Passata olan hayranlığımda her zaman için devam edecektir ama bu sprtage aracın gorunumu ve donanımı beni kendıne mıknatıs gıbı çekip sankı kendıne kelepçeledi kendımı alıkoyamadım ve biraz sonra aracın kaporasını teslim edip onumuzdekı pazartesiye gelen son aracı teslım alacam.


    Aynı durumu bende yaşadım. Yeni jetta ve passat ı bekliyordum. Kia sportage manuel vites olmasından dolayı kara veremiyordum. Aracı test etmeden siparişi verdim.Risk almış oldum ama şu an seçimim için çok memnunum. 400km den biraz fazla yaptık tüketim 8.4L. Bu hacimdeki bir araç için çok iyi bir değer. Diğer tüm arkadaşlarada hayırlı olsum diyorum.




  • bende 49900 trenini kaçırınca düşünenlerdenim. insignia ve passat hala cebimde . diğer cebimde spo v ar bakalım hangisi gelecek. aralığı bekleyelim.
  • Seviye konularına çok takılmamak lazım. Beğenilen okunu beğenilmeyen için de bir sonraki yazıya geçilir.
  • arkadaslar bende bu araca kitlendim ve bi arastırma yaptım
    aracın türkiye fiyatı =26 bin euro
    almanya fiyatı =19 bin euro
    usa fiyatı =18 bin dolar
    golf trend almanya = 17.2 bin euro
    golf trend türkiye = 18.5 bin euro golf ün sıfırındaki deki fark sadece 1,3 bin euro iken bu bizim kia nın türkiye- almanya sıfırındaki fark fark 7 bin euro

    ben bu piyasayı herzaman almanların belirlediğinine inanırım yani bizim spo tr de fazla şişirilmiş bir fiyatla karsımıza cıkıyor biraz beklemekte fayda olduğu kanısına vardım tabi alan arkadaslar güle güle kullansın onlara sözüm yok..
  • ben araştırdım ve phılıps photon 4300k xenon aldım. kendim takacağım. ayrıca önerilerinizle jant almaktan vazgeçtim. şimdi navi arıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x-rayted


    quote:

    Orijinalden alıntı: astika


    quote:

    Orijinalden alıntı: x-rayted


    quote:

    Orijinalden alıntı: astika

    Türkiye' de oldukları halde satışı bekletiyorlarsa %90 nedeni Sportage' ı baltalamamak içindir...



    Hyundai ve KIA Korede kardeşler ama burada ölümüne rakipler.
    ASSANcıların ÇELİK MOTORcuları baltalamamak için satışa çıkartmaydıklarını sanmıyorum.

    Bence tamamen yeni bir motor olan GDİnin Türkiyedeki benzinle sorun yaşayıp yaşamayacağını görecekler. Sürekli olarak bunu dile getiriyorlardı her sorana...Bence bakıp görecekler sorun çıkmazsa satışa çıkacaklar.

    Sportage daha yakışıklı ix35 biraz orantısız duruyor. Sportagedan vazgeçmek için ix35in acıkdaha ucuz olması lazım diye düşünüyorum..

    Yani size göre ix35' leri Türkiye' ye getirip Sportage' lar iyi giderse satacaklar. Gelen arabalar yorumlar kötü olursa geri mi gidecek yani ? Bence bu saçma.
    Gerçi araçların getirilip Aralığın beklenmesini de saçma buluyorum ama neyse, gelen bilgiyi doğru kabul ediyoruz.
    Rekabete bakmayın siz, sonuçta para aynı kasaya gidiyor. Buradaki bayiler ne yaparsa yapsın gelecek araba sayısını satış fiyatlarını ana firmadan almak zorundalar.
    Benzer durum farklı sektörde ama Satürn ve Media Markt ' da da vardır. Bu teknoloji marketler kıyasıya rekabet ederler hep ama sonuçta ikiside Metro grubunun şirketleri.
    Sonuçta sahip tek olunca orada kardeş burada rakip olduklarına inanmak çok güç....





    iyi giderse değil, türkiyede benzinle sportagelarda sorun çıkmazsa ix35te de çıkmayacaktır diyecekler. sportagelarda yakıta bağlı sorun çıkarsa satmayacaklar.

    Gerçi 2-3 ayda sorun çıkıp çıkmayacağını görmeleri de zor ya aklıma öyle geliverdi işte..


    arkadaşlar bu işleri az biraz bilen birisi olarak söylüyorum; dediğiniz gibi bir olay olması imkansız. Bilgiyi bir kenara bırakın mantıklı düşününce bu davranış ne ticarete, ne rekabete ne de pazar şartlarına uygun.
    Hyundai araçalrı diyelim dediğiniz gibi getirdi ve diyelim Sportage benzin nedeni ile verimli olmadı. Peki Hyundai o arabaları ne yapacak. Arkadaşlar bu arabaları geri yollaması imkansız çünkü yasal mevzuatlar ve ticaret kuralları buna izin vermez.

    Bu bilgiyi sizlere bir şeyler söylemek zorunda olan bir kişi kendisi yazmış gibi görünüyor.
    Bir aracın ithal edilip satılmadan bekletimesi imkansız, benden söylemesi.




  • her malın bir fiyatı vardır
  • bizim araclarda sportage mı yazıo yoksa sportageR mı yazıo ?
  • güzel fotoları var..

     Yeni Kia Sportage Alanlar ve Alacaklar

     Yeni Kia Sportage Alanlar ve Alacaklar


     Yeni Kia Sportage Alanlar ve Alacaklar

     Yeni Kia Sportage Alanlar ve Alacaklar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 19 Ekim 2010; 23:44:27 >




  • Memlekette pek çok kişi bu araçtan ararken Hyundai nin aynı aracın hyundai markalısını yaklaşık 1.5 ay sonra piyasaya sürmesi garip bir durum.Hazır Kia stok sorunu yaşayıp müşteri kaybederken sen niye bekliyorsun?
  • danışıklı dovusuyorlar. sıra kiada. ondan sonra fiyatı makul ve donanımlı araç verenler olacak. bir bakmışız elektrikli gelmiş. sonra aki muhabbetleri yapcaz. benimki 1000 amper seninki 700 amper gibi. sonu yok. sonuçta urun alınır .dayanıksız tuketim malları bunlar.

    kia spo için fuara gidelim gorelim. cuma ordayım buyuk ihtimal.
  • tahminimce kianin fiyat yükseltmesini bekliyordur.cünkü ix35 yüksek fiyattan gelme ihtimali var.Hyundai kia ile aynı modellerini biraz daha yüksek fiyatla sattıgı söylenir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyolcu -- 20 Ekim 2010; 10:45:15 >
  • millet nerdesiniz forum birden niye sustu.
    resimde spo ve fuga ikilisi

     Yeni Kia Sportage Alanlar ve Alacaklar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanlaa

    bizim araclarda sportage mı yazıo yoksa sportageR mı yazıo ?

    Bizimkilerde SPORTAGE yazıyor ama isterseniz böyle bir aksesuar gibi bir şey yapmışlar kırmızr R eklemişler. ER takısı gibi okunup sporteyçCİ anlamını vermek istemişler.

    SPORTAGER ( Sporteycır diyerek okunabilir )
  • Orijinalden alıntı: xyolcu

    millet nerdesiniz forum birden niye sustu.
    resimde spo ve fuga ikilisi



    Sayın xyolcu, aracınız ve navigasyonunuz hayırlı olsun. Bende halen navigasyona yer bulamadım. Siz bulmuşsunuz ama bir sorum olacak güç kablosu sizi rahatsız etmiyor mu? Bu tesisatı yerleşik ve göze batmayan bir şekilde yapmak belki mümkün olabilir. Bende halen aracı pek kullanma fırsatım olmadı bu yüzden yerde ayarlayamadım. Saygılar...
  • düzeltme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFE_26 -- 20 Ekim 2010; 12:46:34 >
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.