Şimdi Ara

Crysis 1 uçak bölümü yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hani şu pilot ölüyor yerine biz geçip uçak kullanıyoruz. İlk başta platoyu canavarlardan temizliyoruz uçakla sonra da bizim diğer uçaklar da gelip hava sahasına gidip onları korumamız gerekiyor. Ya hava sahasına giderken tam geçeceğim yerde yerden bir duman çıkıyor havaya kadar. Tam o dumanı geçerken uçağın kontrolu birden kayboluyor. Aniden yere iniyor uçak kaldıramıyorum. Eee haliyle hızlıca yere inince ya patlıyor ya da hasar görüyor. Çok sinir oldum buraya ya n'apabilirim acaba ? Başka gidiş yeri yok. Dumanın yanından da geçsem o hizaya gelince aynı şey oluyor.



  • orada yerden yükselen hortumlara yakalanmayacaksın, boşluk bularak ilerlemelisin...

    videoya bakarsan hortumları görürsün:

  • Space basarak irtifanı ayarla, shift tuşu ile hızını ayarla hortumlardan uzakdur sonrası el becerisi havada uzaylılarla kapış oynadığın zorluk derecesi nedir bilmiyorum ama çokta zor degil
    birine odaklan onu indir digerine geç yoksa daldan dala atlar gibi düşman değişirsen havada dönmekten semazen olursun

    Ahh şimdi online oyunda Vtol kullanmak vardıı
  • Oyunu bitirdim. Orayı şöyle geçtim : Hortum beni ne tarafa doğru çekiyorsa Q ve E tuşları ile hortumun çektiği yönünde tam tersinde uçağı hemen çevirmeliyiz. Mesela hortum beni sağ doğru çekti ben hemen Q ile tamamen sola kırdım uçağı yere az bir fark kala düzeldi uçak.

    Bu arada oyun çok zor. Hele son bölümde o canavarların en büyüğünden sonra bir adacık çıkıyor canavar şeklinde. Orası çok zor.

    Bir de şu CORE mağarası da çok karışıktı.( bu uçaklı bölümden önceydi. ) Oynayanlara Allah kolaylık versin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.