Şimdi Ara

Megane 2 Koltuk Kılıfı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Megane 2 ye koltuk kılıfı taktırmayı düşünüyorum yalnız kafama takılan bir durum var.Ön koltuklarda bulunan hava yastıkları da kılıfın içinde kalıyor ve açılmama durumu ortaya çıkıyor.Bunu nasıl halledebiliriz veya megane 2 için üretilmiş koltuk kılıfları var mı?Malum koltuklar kılıfsız kullanılınca belli bir süre sonra aşırı kirlenmeye başlıyorlar.



  • Meggy2 için hazır koltuk kılıfı yok.
    Bazı döşemeciler çok sayıda meggy2 için koltuk kılıfı diktiği için kalıp çıkarıp anında teslim ediyorlar. Genelde meggy2 taksiciler için.
    Ama sizin yapmanız gereken bir döşemeciye gidip isterseniz deri isterseniz sunni yada normal kılıf diktirmek . Ve airbag yerlerine özel ince elyaf tarzı birşey yapıyorlar ve airbag açılmasına engel teşkil etmiyor. Bunu da her döşemeci yapmaz . Adı sanı duyulmuş yerler yapar.
  • Megane II için özel kılıflar var. O yan hava yastıklarının açılmasını engellemeyecek şekilde kılıflar Megane 2 nin broşüründe aksesuarlar kısmında gözükmekteydi. Dilerseniz herhangi bir renault servisinden bilgi alabilirsiniz.
  • Ben 150 ytl ye özel olarak diktirdim koltuklar temiz kalsın diye. Tam oturdu koltuklara. Çokda memnunum. Biraz pahalı ama karteladan kendim sectim kumaşı. Oldukça kaliteli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technolog5557 -- 11 Eylül 2011; 1:52:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.