Şimdi Ara

/ 10 Ücretsiz Antivirüs Programı \

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ücretsiz Antivirüs konusunu bazı insanlar firmaların kullanıcılardan memnun kalmaları halinde ücretli sürüm almaları beklentileri olarak yorumlar bazıları şirket anlaşmalarıyla parayı vurduklarını düşünür bazılarıysa toolbardan,reklamdan vs kazandıklarını düşünürler..
    Öyle yada böyle bu konuda 10 adet Ücretsiz Antivirüs hizmeti veren programı biraraya getirdim buyrunuz;

    Avast Home Free 5.0

     / 10 Ücretsiz Antivirüs Programı \


    Ev kullanıcıları için ücretsiz bir antivirüs yazılımı olan Avast! Home Edition ile sisteminizi virüs saldırılarından, solucan ve truva atlarından koruyabilirsiniz. Program kolay kullanılabilir bir arayüz, gerçek zamanlı koruma, e-posta koruması, otomatik güncelleme gibi özelliklere sahip. Yeni sürümde ICQ, mIRC ve Kazaa programlarından gelen dosyalar arasında da koruma sağlayabiliyor. Üstelik Windows XP Service Pack 2 Güvenlik Merkezi ile de uyumludur.

    Ev Kullanımı için avast demo modunda kurulumdan sonra 60 gün çalışır.

    Ev kullanıcıları, programın çalışabilmesi için kayıt formunu doldurup E-Posta adreslerine gelecek olan lisans numarası ile programı 1 yıl kullanabilirler.
    Bir yıl sonra tekrar kayıt olmanız gerekmektedir.

    Download



    Microsoft Security Essentials 1.0

     / 10 Ücretsiz Antivirüs Programı \

    Üreticiden: Bireylere ve kurumlara sunduğu yenilikçi yazılımlarla kullanıcılara güvenli bir bilgisayar ortamı sunmayı hedefleyen Microsoft, bu doğrultuda hayatı kolaylaştıran gerçek zamanlı güvenlik yazılımı Microsoft Security Essentials ile önemli bir adım daha attı. Microsoft’un kullanıcılarına ücretsiz olarak sunduğu ve işletim sistemi çekirdeğiyle birebir uyumlu casus kod önleyici yazılımı Microsoft Security Essentials, virüsleri, zararlı yazılım kodlarını ve kötü amaçlı atakları bilgisayarlardan uzak tutmayı hedefliyor. Microsoft Küresel Güvenlik Ekibi’nin destek verdiği yeni yazılım, Microsoft’un üst düzey kurumsal güvenliği sağlamaya yönelik ödüllü teknolojilerinin damgasını taşıyor.

    Download

    A-squared Free 4.0

     / 10 Ücretsiz Antivirüs Programı \


    Emsi Software tarafından geliştirilen ve eskilerin vazgeçilmez programlarından a-squared, Free 4.0 sürümüyle birlikte hem casus yazılımlardan, hem de virüslerden bilgisayarınızı başarıyla koruyor.Programın eksi tarafı günlük güncellemeleri elle yapmanızı gerektiriyor.Online Armor Personal Firewall ile entegre edilmiş download linki aşağıda mevcuttur.

    Download

    Avira AntiVir PersonalEdition Classic 10.0

     / 10 Ücretsiz Antivirüs Programı \


    Avira AntiVir Personal Edition Classic ücretsiz bir kişisel sistem güvenlik yazılımıdır. 10 numaralı sürümü ile bünyesine çok iyi özellikler ekleyerek daha başarılı bir yazılım haline gelmiştir. Zararlıları algılama ve sistemden temizleme konusunda en az ücretli rakipleri kadar başarılıdır.

    Download

    AVG Anti-Virus Free Edition 9.1

     / 10 Ücretsiz Antivirüs Programı \


    Grisoft'un ücretsiz bir hizmeti olan bu antivirüs bilgisayarınızı yavaşlatmıyor. Sisteminizi çok iyi koruyor ve her ne şekilde olursa olsun virüslere göz açtırmıyor. Microsoft Outlook ile tümleşik ve sorunsuz çalışıyor.

    Download

    Comodo AntiVirus - Internet Security 4.1

     / 10 Ücretsiz Antivirüs Programı \


    Comodo Antivirüs artık Comodo Firewall da ilave edilmiş olarak Comodo Internet Security adıyla dağıtılmaktadır.Comodo Internet Security, sağladığı güvenlik sertifikaları ile tanınan Comodo'nun ürettiği, birçok incelemede iyi sonuçlar ve ödüller almış, güvenlik duvarı (firewall) ile virüsten koruma yazılımının birleşmesinden oluşan ücretsiz bir tam sistem koruma yazılımıdır. Yazılımın kendiliğinden güncelleme desteği ve gerçek zamanlı koruması bulunmaktadır. İsterseniz diğer yazılımlardan farkına ve özelliklerine birlikte göz atalım.

    Download

    PC Tools Antivirus 6.1

     / 10 Ücretsiz Antivirüs Programı \


    PC Tools AntiVirus, ünlü casus yazılım önleme programı olan "Spyware Doctor"un üreticileri tarafından çıkarılmış, virüs, solucan ve trojanlara karşı korunmanızı sağlayan ücretsiz bir antivirus yazılımıdır. Otomatik güncelleme sistemi sayesinde veritabanını hep güncel tutmaktadır. PC Tools Antivirus, bilgisayarınıza giren zararlıyı engelliyerek kendisi kopyalayıp dağılmasını, başka dosyalara bulaşmasını ve onlarca gereksiz(spam) e-posta göndermesini önler.

    Download

    Rising Antivirus Personal Edition 2010 22.03

     / 10 Ücretsiz Antivirüs Programı \

    Rising Antivirus Personal Edition 2010 kendiliğinden güncelleme özelliğine sahip, hızlı çalışan ve gerçek zamanlı olarak sisteminizi izleyen bir virüsten koruma yazılımıdır. Diğer virüsten koruma yazılımları kadar tanınmamış olsa da sunmuş olduğu özellikler bakımından en az onlar kadar güçlüdür. Başarılı bir virüsten koruma yazılımında bulunması gereken tüm özelliklere sahiptir. En temel özelliği sisteminizi gerçek zamanlı olarak izlemesi ve olası tehlikeleri önceden engelleyebilmesidir.

    Download

    Spyware Terminator

     / 10 Ücretsiz Antivirüs Programı \

    Tek başına bir anti virüs yazılımı olmayan Spyware Terminator kurulum sırasında ClamWin ile entegre edilebiliyor.Böylece ikili hem gerçek zamanlı virüs koruması, hem de başarılı bir casus yazılım(spyware) koruması sunabiliyor.

    Download

    BitDefender Free Edition 12.0

     / 10 Ücretsiz Antivirüs Programı \


    BitDefender Free Edition, ücretsiz bir virüsten koruma yazılımıdır. Dünyanın en etkili virüs tarama motorlarından birine sahip olan yazılım, kendiliğinden güncelleme özelliği ile veritabanını yeni çıkan zararlılara karşı yenilemektedir. Yerleşik bir virüs tarama aracına sahip olduğundan istenilen anda sisteminizin tümünü ya da seçtiğiniz bir bölümünü taramanızı sağlamaktadır. Dosya ya da klasörlerinizi yalnızca farenizin sağ tuşuna bastıktan sonra uygun komutu vererek hemen taratabilme imkanınız da bulunmaktadır.

    Download

    Konu alıntı değildir,düzenleme bana aittir derli toplu güncel bi antivirüs download sayfası oluşturulması adına açılmıştır iyi forumlar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYSOP -- 4 Eylül 2010; 2:37:29 >



  • çok güzel paylaşım. şu an için gerek duymuyorum 96 günlük lisansım var daha KİS ten; ama 96 gün sonra bir lisans bulamazsam mutlaka deneyeceğim bir kaç programı. teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.