Şimdi Ara

tivibu açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
13.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler tivibuya girmeye çalıştığımda "Servislere ulaşılamıyor. lütfen bağlantınızı kontrol edin" diyoo çözüm nedir. dns felan otomatikte silverlight 4 yüklü ama yinede böyle bi hata var webden izleye girincede açılmıyoo



  • Selam aynı sorun bende de var siz çözebildiniz mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeAr -- 12 Eylül 2011; 18:18:35 >
  • silverlight ve tivibu programlarını kaldırıp, tekrar yükle. Öyle dene.

    Düzelmezse, firewall ayarlarından tivibu programına, internete ulaşabilmesi için tam yetki ver.
  • Hiçbiri çözüm olmadı login ekranı bile gelmiyor.müşteri hizmetleri destek veremiyor çünkü hiçbirşey bilmeyen veledleri oraya oturtuyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aslanpayi

    Hiçbiri çözüm olmadı login ekranı bile gelmiyor.müşteri hizmetleri destek veremiyor çünkü hiçbirşey bilmeyen veledleri oraya oturtuyorlar.

    şifre ekranı açılmıyorsa, silverlight a bir problem vardır. Doğru sürümü yüklediğine emin ol.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aslanpayi

    Hiçbiri çözüm olmadı login ekranı bile gelmiyor.müşteri hizmetleri destek veremiyor çünkü hiçbirşey bilmeyen veledleri oraya oturtuyorlar.

    Silverlight de sorun vardır muhtemelen.
  • Tivibu'yu reinstall eder misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

    beyler tivibuya girmeye çalıştığımda "Servislere ulaşılamıyor. lütfen bağlantınızı kontrol edin" diyoo çözüm nedir. dns felan otomatikte silverlight 4 yüklü ama yinede böyle bi hata var webden izleye girincede açılmıyoo

    Birde cache leri temizlemeyi denermisiniz ccleaner ile?
  • Arkadaşlar silverlight kaldırdım, tivibu kaldırdım hatta silverlight 5 indirdim kurdum sitesinden de ulaşılamıyor tivibuya. müşteri hizmetlerindeki veledin kendine faydası yok bi bilgisayarcıya götür diyor. Kardeşim dedim benim o bilgisayarcı. Bana de bakalım senin pprogramın neden çalışmıyor diğer programlar çalışıyor da. diyemiyor. Bişey engelliyor diyor sadece. Bunu bulmak için de tüm programları tek tek kaldırıp kuracaksın demesin mi. Ya kısaca format at diyor. Geçen sefer formattan başka bir yol bulamadım bunu düzeltmek için. İnternette de bu problemi çözebilene denk gelmedim. Bazılarında şans eseri silverlight ve tivibuyu yeniden kurunca düzelmiş. Laptopta tivibuya girebildiğimden problemin bu bilgisayardan kaynaklandığına eminim. Tivibu servislere ulaşamıyor bu bilgisayar ve servislere erişimi neyin kapattığını bulamıyorum. mcafee ve malwarebytes programı vardı güvenlik programı olarak. Kaldırdım ve ccleaner ile derinlemesine temizledim kaç defa. Yine bana mısın demiyor. Loading anlamına gelen o mavi yuvarlaklarda takılıp kalıyor.Anladığım kadarıyla bu problemin çözümünü bir tek tivibu yazılım ekibi çözebilir. Çünkü servislerini engelleyebilecek şeyleri onlar tespit edebilir diye düşünmeye başladım. Ama o taraftan da ilgilenen yok. şimdilik problemi çözmeye ilişkin adım atmaktan vazgeçtim.


    Not: mcafee'nin bazı virüsleri tespit edemediğine şahit oldum ve son iki aydır pek sessiz olduğundan geri kurmadım ve onun yerine avira denemeye karar verdim. Belki erişimi bir virüs engelliyorsa bulma şansı daha yüksek diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanpayi -- 19 Şubat 2012; 1:55:19 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aslanpayi

    Arkadaşlar silverlight kaldırdım, tivibu kaldırdım hatta silverlight 5 indirdim kurdum sitesinden de ulaşılamıyor tivibuya. müşteri hizmetlerindeki veledin kendine faydası yok bi bilgisayarcıya götür diyor. Kardeşim dedim benim o bilgisayarcı. Bana de bakalım senin pprogramın neden çalışmıyor diğer programlar çalışıyor da. diyemiyor. Bişey engelliyor diyor sadece. Bunu bulmak için de tüm programları tek tek kaldırıp kuracaksın demesin mi. Ya kısaca format at diyor. Geçen sefer formattan başka bir yol bulamadım bunu düzeltmek için. İnternette de bu problemi çözebilene denk gelmedim. Bazılarında şans eseri silverlight ve tivibuyu yeniden kurunca düzelmiş. Laptopta tivibuya girebildiğimden problemin bu bilgisayardan kaynaklandığına eminim. Tivibu servislere ulaşamıyor bu bilgisayar ve servislere erişimi neyin kapattığını bulamıyorum. mcafee ve malwarebytes programı vardı güvenlik programı olarak. Kaldırdım ve ccleaner ile derinlemesine temizledim kaç defa. Yine bana mısın demiyor. Loading anlamına gelen o mavi yuvarlaklarda takılıp kalıyor.Anladığım kadarıyla bu problemin çözümünü bir tek tivibu yazılım ekibi çözebilir. Çünkü servislerini engelleyebilecek şeyleri onlar tespit edebilir diye düşünmeye başladım. Ama o taraftan da ilgilenen yok. şimdilik problemi çözmeye ilişkin adım atmaktan vazgeçtim.


    Not: mcafee'nin bazı virüsleri tespit edemediğine şahit oldum ve son iki aydır pek sessiz olduğundan geri kurmadım ve onun yerine avira denemeye karar verdim. Belki erişimi bir virüs engelliyorsa bulma şansı daha yüksek diye düşünüyorum.

    Hemen pes etme bence




  • Firewall'un varsa kapatıp öyle denedin mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagdas70

    Firewall'un varsa kapatıp öyle denedin mi?

    Firewall ile pek alakasının olacağını zannetmiyorum.
  • Evet mcafee, silverlight ve tivibuyu kaldırdıktan sonra win7 güvenlik duvarı cıscıbıl kalıvermişti onu da kapattım arkadaşım bu garip hata ikinci defa başıma gelmekte ve şu an tivibu kullanamıyorum. Format attığımda düzeleceğini bilmekteyim. ama neden kıytırık bi tivibu yüzünden format atayım ya iki ay oldu daha bu sebeple attığım. Belli ki silverlighta veya bişeye bi uyumsuzluğu var bu programın ve bi yerde bişey kilitlenip kalıyor. Anlamadım gitti. Bu arada mcafeenin eski forsu kalmamış arkadaşlar birkaç aydır kullanıyorum ama eskiden virüs bulurdu iki aydır ses etmedi hiç avira 2012 pro kurdum dünden beri 2-3 kere taradım toplamda 20 üzerinde virüs ve türevi buldu sildi. düzelir diye umdum ama hala sorunum çözülmüş değil. Umutsuz değilim ama bi tivibu için de format atacak değilim bu saatten sonra. Sonuç olarak ne firewall ne de diğer güvenlik yazılımları ile alakası yok. Acaba diyorum mallwarebytes programı otomatik olarak bişeyler mi engelledi ve programı kaldırınca da ayar öyle kaldı da ondan mı ulaşamıyorum? İşte bilmiyoruz ki tivibu hangi portları kullanır? Servislerine nasıl ulaştığı bilgisini verseler oraları kontrol edecez ama müşteri hizmetleri böyle bilgileri vermemeyi görev edinmiş sanırım.




  • Tivibu pcde açılmıyor ttnet aboneliğim var lütfen yardım edin bu tvsiz evde bayılmak üZereyim. Ipad den de açamıyorum sılverlight yükle diyo nasıl yüklenecek o Microsoft programı. Allah askına bi yardım ölüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amsterdamli -- 17 Temmuz 2014; 16:11:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.