Şimdi Ara

Samsung HT-C555 yeni model 5+1 ses sistemi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
21.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Selamlar . Samsung C650 model televizyonum var ve buna uygun bi ses sistemi bakiyorum . HDD den mkv izliyorum,digi plus im war , ps3 e optik baglanti yapmak istiyorum ayrica wd live imda var . Sonuc olarak dairede oturuyorum cok yuksek ses acamam o yuzden yuksek sesden ziyade net ve kaliteli bir ses sistemi bakiyordum , tek kumanda avantaji ve uyumluluk sebebiyle samsung oncelikli tercihimdi o yuzden teknosa'dan samsung'un 650w bi ses sistemini aldim ama bilen bilir samsung'un ses sistemlerinde ( ozellikle teknosa da satilanlarda ) ayaklar cok kisa , boyutun ciliz gelicegini dusundum nitekim koltugun arkadasinda kaliyodu oyuzden geri verdim .

    Tam sony,philips,lg ye vs yonelicektim samsungun katalogunda yeni bi model gordum SAMSUNG HT-C555 .. Bu tam istedigim gibi , kolonlar yuksek , 1000w , tasarim sik , iphone baglanti dock'u var ( film , resim , muzik aciyo ) , fiyatida 900TL ( onceki aldigim 650TL idi ) Model iyi hos ama teknosa'nin bazi magazalarinda mevcut , websitesinde yok , gecen tesirde bi urun vardi oda arizaliydi dinleyemedim . Teknosadaki arkadasta bu model kotu degildir ama ben kesinlikle LG nin bi modelini oneririm dedi .. Demem o ki yeni bi model ve nette hakkinda hic yorum yok , bugun yarin almak istiyorum , teknosadaki arkadasta iyice kafami bulandirdi . Bu modeli kullanan , fikri olan , yorum yapabilecek vs bi arkadas olursa cok yardimci olmus olur . Simdiden tesekkurler ..




     Samsung HT-C555 yeni model 5+1 ses sistemi ??



  • Yokmu arkadaslar bu model ile ilgili bir fikri veya bilgisi olan biri ??
  • up
  • bunun yeni birde 655 modeli çıkmış samsung bayisinde gördüm 800 lira civarı fiyattan bahsediyordu bende bunu düşünüyorum ama benimde pek bir bilgim yok...
  • Ben samsungda bununla beraber bir model gordum oda bunun ayaksiz modeliydi . Bu model gayet iyiye benziyo , ihtiyaclarimi karsilayacaga benziyo ipod dock u filanda var estetik olarakta guzel ama iste teknosada bi arkadas lg nin bi modelini daha cok onerdi ben olsam bunu alirdim filan dedi kafami karistirdi bide 5+1 olarak deneyemedim o yuzdende supheliyim . Eskiden teknosada vardi bitek simdi darty vs butun magazalarda var .. Teknosa'nin fiyati digerlerinden 100 TL daha pahali , insallah "en iyi fiyat garantisi" vs tarzi olaylari vardirda 100 Tl ucuz alirim ..
  • http://www.samsung.com/sg/consumer/tv-audio-video/home-theatre/home-theatre-system/HT-C655W/XSS/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=

    gördüğüm kadarıyla samsungun bu serilerinde bazı yenilikler var ayrıca samsungta iyi bence seste lg de güzel ama ondan memnun olmayanlarda var ben philips alacaktım ordaki optik cıkış yok diye vazgeçtim ordaki satıcı samsungunda iyi oldugunu söylemişti üstelik bunlar degil daha eski modellerdi dizaynıyla özellikleri ile bence bu seri cok güzel gözüküyor.
    bu c655 modelini kullanan daha detaylı bilgi verebilecek olan varmı acaba...
  • artık dvd li compakt sistem almak büyük hata olur 750-1,500 tl ye çok güzel blu-ray lı sistemler var lg nin var mesela usb li mkv desteği olan almışken öyle birşey alınki değsin aynı fiyata dvd li compakt sistem almak saçma blu-ray lısı varken
  • ps3 ün varsa girip boşuna blu-ray a para ödemeyi düşünmezsin sanırım...
  • Şekilci Samsung şeklini yapmış yine!!!
  • arkadaşlar bence de dvd player ev sinema sistemleri yerine yeni teknoloji olan blueray ses sistemlerini almakta fayda var. ben bu konuda biraz daha ileri giderek 3d ses sistemleri de alınabileceğini belirtmek istiyorum.(tabi bütçe imkan ve salon ölçülerine göre) ancak samsung ev sinema sistemlerinde ht-c7550w 5.1 modelini tavsiye edebilirim.



     Samsung HT-C555 yeni model 5+1 ses sistemi ??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktor35 -- 15 Ekim 2010; 2:01:47 >
  • yabancı forumlarda kullananlar bu tarz bir cihaz için genelde 10 üzerinden 10 vermişler acaba c555 yada c655 kulanan hiç yokmu, bizim yorumlarımız nasıl acaba, alacak gibiyim ama tamda karar veremiyorum...
  • az önce cevahir teknosa extra'dan Samsung HT-C555 ev sinema sistemi aldım. bu hafta evde olmayacagim icin teslimatını önümüzdeki hafta için istedim. Mağazaya özel fiyatı 800 TL'ye aldım. Normal fiyatı 900 TL.. Mağazada uzun bir süre denettirdim müzik, film vs ile.. son ses actiklarında mağaza baya bir inledi. benim salonum pek büyük değil. aldıktan sonra acaba yanlış mı yaptım diye düşünmedim değil.. sebebi 1000 wattlık bu sistem evime çok mu gelir diye düşünmemden. ama sonuç alarak son ses açacak değilim önemli olan temiz, pürüzsüz bir ses almak. Önümüzdeki günlerde Samsung C650 Lcd Tv almayı düşünüyorum. Şuan normal 55 Ekran tüplü televizyonum var. altın uçlu scart girişi de aldım bir süre bu şekilde kullanacağım.. Tüplü tv'nin sesini c555'ten alabilir miyim acaba bilgisi olan var mı? Bir de kurulumunu Samsung yetkili servisine mi yaptırsam yoksa biraz zaman ayırıp kendim mi yapsam ne dersiniz?
  • kurulumu tabiki servise yaptırman doğru olanı eğer sorunluysa ne yapacaksın sonra, kurduktan sonra ürün hakkındaki yorumlarınıda burda bekleriz...
  • Arkadaşlar; ben iki hafta önce bu sistemi mağazadan aldım.800 civarı fiyat veriyorlar ama fiyatı bu değil.ortalama fiyatı 750 dahada düşük yerler var.Bana 750 ye geldi.Neyse sistem çok güzel ses kalitesi gayet iyi.Lg nin son modellerinde bulunan özelliklerden kat kat dahası var.Özellikle gece film izlerken matrix özelliği gayet iyi çalışıyor.Bass 'ı sevenler için power bass modülü güzel.İPOd bağlantısı yapılıyor, ister müzik istersen film izleyebiliyorsun.Bende 1 TB HDD vardı USB girişinden taktım açmadı.DAha sonra araştırmalarım sonucu öğrendim HDD formatı FAT32 olacakmış.Onuda hallettim çalıştı.Benim ençok hoşuma giden arka hoparlörleri Wriless olarak kablosuz bağlamak oldu.Bunun için samsun bayii den BAğlatı cihazını ve Wriless TX kartını alıyorsunuz.Fiyatı ortalama 230 civarı ama inanmayın birçok bayii 180'ne veriyor pazarlık yapın.Telavizondan optik bağlantı yaptım.Tüm kanalları 5+1 dinliyorum.Sistem güzel tavsiye ederim.
  • ben de samsung c650 lcd kullanıyorum. sinema izlemenin tadını değiştirdi tv. şu an ciddi bir şekilde ses sistemi kurmak için araştırma yapıyorum ki bu keyif katmerlensin. ht c555i satürnde deneme imkanım oldu. çalışanlar ilgili, yardımcı oluyorlar. sesler çok temiz geliyor ama bas kuvveti yok. rahatsız oldum. kendi subwooferini değiştirip başka bir aktif subwoofer bağlama imkanı varsa mükemmel bir set olacak. hatta harman kardonun hkts 7-9-11 mini kolon setleri varya onları andırıyor tizleri felan. ancak dediğim gibi kendi subwooferi kuş gibi, oyuncağa benziyor, tatmin edici bas veremiyor. hemen arkada kule tipi hoperlörlerin ve amfilerin olduğu bölüme geçirdiler beni. 250-300 tl bi fark verdiğinizde alacağınız sistem samsungun sistemini kesinlikle ikiye katlıyor. kıyaslama yapmadan almayın. ama belkide alıp kurtulun. 1 aydır bir şey alamadan geziniyorum ben.
  • Merhaba Ben de bu sistemden aldım

    Ps3 ü bağladım artık pes 2011 ve fifa 2011 şölen oldu :)

    Hemen bir soru sormak istiyorum , Usb den brrip dosya izliyorum lakin altyazı filmin ortasında çıkıyor ?

    Yerini nasıl ayarliyoruz aşağıya gelip biraz da büyütmek ?
  • Arkadaşlar ben bu sistemden aldım.Lcd olarakta c 650 serisi almıştım.Ses sisteminin kalitesine diyecek yok.Tavsiye ederim.Ancak Lcd den usb girişinden bluray yada bbrip izlerken ses sisteminden sesi alamıyorum.Bunun için optik kablo aldım.Ama bir türlü ayarlayamadım.Bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı acaba.
  • Merhaba , Usb den blueray izlenmiyor ki ? Brrip izleniyor onda da altyazı sorunu var ekranın ortasına geliyor.

    Bu arada tvinde optik çıkış mı var ? Hdmi ile bağli iken ben Brripte 5 +1 den ses aliyorum sorunsuz ? optik kabloya ne gerek var anlayamadım

    Tam bağlantı şemanı söyler misin ?
  • herkese merhaba,

    bu ses sistemini 4 hafta önce aldım ses kalitesi olsun dizaynı olsun üründen çok memnunum. Sonra görüntü kafama takılınca 1 hafta önce de Sharp LC-52LE705E full hd 100hz led tv aldım. TV almak hesapta yoktu plansız bir sistem kurdum sanırım. TV'den görüntü kalitesi olarak memnunum izleme mesafesi 4,5 metre 82 ekrandan 132 ekrana geçmiş olduğum halde sorun yaşamadım standart yayın izliyorum Digitürk var. Digitürk receiver'dan Scart'la bağlandığım için standart yayında aman aman bir görüntü almam zaten mümkün değil herhalde.

    mesele şu: ses sistemini HDMI ile bu TV'ye bağlayınca DVD film takılı iken TV ekranında "576p 50hz" bilgisi geliyor kulağıma kar suyu kaçtı şimdi bu Ses Sisteminin DVD filmi 1080p vermesi gerekmez mi 3-4 tane DVD film denedim hepsi de "576p 50hz" oluyor. neyi yanlış yaptım 100hz TV almak biraz kel başa şimşir tarak mı oldu acaba peki Ses Sistemi BlueRay'li olsaydı DVD filmi 1080p 100hz verir miydi veya 1080p 50hz verir miydi yoksa bunların bir alakası yok mu DVD filmler hep böyle 576p 50hz mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperd82 -- 18 Ocak 2011; 14:01:31 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.