Şimdi Ara

ZyXEL P-660W-Tx series modem WPS/WLAN ışığı yanmıyor yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
113.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu marka modemi ttnet kampanyası ile aldım.Ethernetden sorunsuz kullanıyorum fakat 2 gün önce wireless ile girememeye başladım farkettim ki modemin WPS/WLAN ışığı yanmıyor.Sorunsuz çalışırken ne oldu anlamadım :S bu işlerden de pek anlamam.Eskisi gibi gene kablosuz internete bağlanmam için ne yapmam gerekiyor? Bilen arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum.Şimdiden teşekkürler



  • modemin arkasında wlan/wps tuşuna 1 ile 5 saniye arasında masılı tut örneğin 3 sn sonra elini çek wlan ışığın yanmazsa explorerdan modemin arayüz ekranına eriş sonra sol tarafta bulunan menülerde kablosuz ağ menüsüne gel sağ tarafa açılan sayfada etkin yada aktif kablosuz ağ kutucuğunu işaretle ve uygulaya bas wlan ışığının yandığını göreceksin.
  • Durup dururken gitmesi ilginç.Modemi resetliyip 10-15 saniye ışıklardan belli olur zaten resetlendiği tekrar bi kurulum yap yinede olmuyorsa garanti vb vb vb.
  • KESİN cevabın bende: modemin arkasındaki kapa tuşundan ayrı küçük bir tuş var o tuşa 2-3 sn basılı tut yada ardarda bas 1-2 sn sonrada ışık yanar. bidaha tıklarsan ışık kapanır yine. umarım faydası olur :)
  • modemin arkasında wlan/wps tuşuna 1 ile 5 saniye arasında masılı tut örneğin 3 sn sonra elini çek wlan ışığın yanmazsa explorerdan modemin arayüz ekranına eriş sonra sol tarafta bulunan menülerde kablosuz ağ menüsüne gel sağ tarafa açılan sayfada etkin yada aktif kablosuz ağ kutucuğunu işaretle ve uygulaya bas wlan ışığının yandığını göreceksin.
  • Aradan bir sene geçtikten sonra verdiğin bilgi benimde işime yaradı teşekkürler kerzek kardeş ^^
  • Sorunu arka arkaya basarak çözdüm :)
  • Zyxel P-660W-Tx adsl modem kurulum driver kullanma klavuzu download xp win 7
    http://www.patronforum.com/forum/showthread.php?tid=17311
  • ZyXEL adsl modemleri WEB Arayüzü Üzerinden basitçe kurmak ve gerekli ayarlara ulaşmak için ihtiyaç duyduğunuz herşey bu makalede anlatılmış.
    konuya gitmek için buraya tıklayabilirsiniz
  • konuyu hotlatmak istedim.
    bende de zyxel modem var 660hn serisi
    WPS tuşu önde bunun. aynı sorunu yaşıyorum modemi açıyorum ve wireless etkin olmuyor. defalarca kez bu tuşa basmak gerekiyor.
    ve dahası her kapanıp açılışta bunu yapmak gerekiyor mu ? bana saçma bir özelli gibi geldi de.
    bu özelliği komple iptal etmesini bilen var mı?
  • ben wlan komple kapatmak istiyorum. wlan ışığını kapatmak için tuş yok. sadece power tuşu ve reset için bir delik var. bu sorunuma nasıl çözüm bulabilirim.

    yardımlarınızı bekliyorum.

    not: reset attıktan sonra wlan özelliği açıldı. ttnet çağrı merkezi wlan ışını söndürmek için tuşa bas diyor ya kardeşim power tuşundan başka tuş yok teknik servise başvurun diyor.

    ttnet'ten modemi almıştım wlan tuşu bile yok.

    modem bu

    https://www.google.com.tr/search?q=exper+ewm-01+adsl2%2B&espv=210&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=1a-4UuyCIIH8ygP88YKAAw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=922





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smart 75 -- 23 Aralık 2013; 23:52:43 >
  • aynı sorunu wps/wlan düğmesine hızlı bir şekilde birkaç kez basınca çözdüm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerzek

    KESİN cevabın bende: modemin arkasındaki kapa tuşundan ayrı küçük bir tuş var o tuşa 2-3 sn basılı tut yada ardarda bas 1-2 sn sonrada ışık yanar. bidaha tıklarsan ışık kapanır yine. umarım faydası olur :)

    Klasik donanımhaber klasik Ttnet. 8 yıl sonra işimi gördü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.