Şimdi Ara

Gamepad'de rt-lt tuşları için hangi parmaklar kullanılmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba gamepad'de rb-lb ve rt-lt tuşlarını sağ ve sol işaret parmağımla kontrol ediyorum. Aynı anda rb ve rt'ye basmam gerektiğinde aynı anda üst ve altta olan tuşlara basamayacağım için sorun yaşıyorum. Rt-lt tuşlarını sağ ve sol orta parmağımla kontrol etmeye çalıştığımda alışmadığım için bu sefer baş parmağımla kontrol ettiğim d-pad ve sağ analog kontrolünü kaybediyorum. Siz nasıl kontrol ediyorsunuz bu tuşları? Kendimi zorlamalı mıyım rt-lt tuşlarını sağ ve sol orta parmağımla kontrol etmek için?



  • Up, günceldir. Gamepad logitech chillstream.
  • Garip bir soru olmuş. Ellerin çok mu küçük? Gamepadi normalde olması gerektiği şekilde kavradığında üstteki tuşlara (LT, RT) işaret parmakların, alttaki tuşlara (LB, RB) orta parmağının denk gelmesi lazım. Bu şekilde rahat edememen için sanırım ellerinin çok küçük olması gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Backslider
    Garip bir soru olmuş. Ellerin çok mu küçük? Gamepadi normalde olması gerektiği şekilde kavradığında üstteki tuşlara (LT, RT) işaret parmakların, alttaki tuşlara (LB, RB) orta parmağının denk gelmesi lazım. Bu şekilde rahat edememen için sanırım ellerinin çok küçük olması gerekiyor.

    Yok ellerim normalden biraz büyük. Alışmadığım için zor geliyor herhalde psp'den kalma alışkanlıkla(psp'de rb-lb vardır sadece). Gamepad'de de işaret parmağımla kontrol ediyordum rt-lt'yi. Kendimi biraz zorlayayım belki alışırım. Bu arada rb-lb üst rt-lt alttaki tuşlar olarak aklımda kalmış. Tam terside olabilir. Rb = right bottom ise sağ alt oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 23 Eylül 2010; 2:03:13 >
  • Kendin de demişsin ya işte RB= sağ alt diye.

    B= bottom
    T= top
  • Fifa 11'de 5 maç yaptım ellerim ağrıdı bırakmak zorunda kaldım. Chillstream kullanıpta elimi hiç rahatsız etmiyor diyen var mı? Varsa gamepad'i elinde tutarken parmak yerleşimini gösterecek şekilde bir resmini koyabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.