Şimdi Ara

Lg r580 Ekran Sorunu yalwarırırm yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lg R580 bilgisayar aldım almaz olaydım bin pişman oldum bana sorunumun çözümünde yardımcı olurmusunuz allah lg nin belasını versin yaptığı bilgisayarında belasını versin sıfır bilgisayarda olacak iş değil.

    bilgisayarım

    Core 2 Duo P9700 2.8 6Mb Ön bellek
    4 gb DDR 2 ram
    1 Gb Nvidia GeForce Gt 130 M

    geriside fasa fiso bilindik şeyler :D


    öncelikle 32bit win 7 home yüklüydü bilgisayarda ve oyun yükledim oynamak için bettilefield bad company i yükledim yüklemez olaydım ekran kartı 1 kere yanıt vermeyi kesit daha başladı hafifi bir yüklendim mi ekran kartına ısı 30 derecede bile olsa hoooop ekran kartı görüntü vermeyi kesti ısı 40-50 civarında yüklenirsem ekran kartına hoop direk mavi ekran fiziksel dump diyip reset atıyor makinaya nvidia nın tüm sürücüleri ile denedim nvidia nında allah belasını versin böyle bilgisayara böyle ekran kartı zaten en dandik yeri ekran kartıydı oda başıma patladı vallla neyse değiştirdim 64 bit e çevirdim sistemi oda berbat dakka durmuyor elim değmediği halde ekran görüntü vermeyi kesti diyordu bende kaltım yükledim vista 32 bit oda aynı ya bana bozuk bilgisayar sattılar yada ben bozdumbilmiyorum.

    bana bir yardım edin arkadaşlar ne olursunuz .



  • usta değişen bir şey olmadı win e otomatik kurudurdum olmadı güncelleştirmeleri kapattım olmadı 260 beta sürümünü yükledim bilgisayar komple gitti açılmadı pilini söktüm taktım olmadı bende sinirlendim servise çektirdi allah lg nin belasın versin benim hatam varsa benimde belamı versin daha ne diyeyim anlamadığım tek nokta neden bu kadar iyi işlemciye sahip bilgisayarda orta bir ekran kartı kullanıldığı 50-100 lira için bu kepazeliğe değer mi ?

    acaba lg servis ekran çipini değiştirirse ki büyük olsalık görüştüğüm kişiler donanımsal olarak hata olduğunu söylediler. farkını versek daha iyi bir ekran çipi taktırabilirmliz ?
  • alali 1 ay olduysa deisim olabilri.. 1 ayi gectiyse zor.. servise gonder arkadas yapsinla.r.r.
  • Yolladım gitti valla daha kaç aya gelir belli değil nasip bakalım

    acaba iyi bir ekran kartı taktırabilirmiyiz farkını ödeyerek ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: king-fuu

    Yolladım gitti valla daha kaç aya gelir belli değil nasip bakalım

    acaba iyi bir ekran kartı taktırabilirmiyiz farkını ödeyerek ?



    bizim r580 de ise mp3, film vs. multimedya uygulamalrı ve oyunda anlık takılmalar - hani bozuk cdler takılır yai dırrrrrrrrrrrrrr diye- öyle bi sorundan 2 kez servise gitti
    çok uğraştık defalarca aradık şikayet ettik
    en sonunda en son model a510 gönderdiler... bakalım kargo bekliyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.