Şimdi Ara

Detaylı İç Temizlik 59 TL [Ankara]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
4.487
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sıcak gibi geldi. Bilgi ya da fikir sahibi arkadaşların yorumlarıyla karar vermemiz daha kolay olacaktır.


    Günün Fırsatı: Mavi Yeşil Oto Yıkama’da detaylı iç temizlik ve dış yıkama 140 TL yerine %58 grupfoni fırsatı ile 59 TL!

    Araba yıkama ve temizlik işlerinde geleneksel yöntemler teknolojinin gelişmesiyle birlikte emekliye ayrıldı. Gelişen otomotiv sektörüne aynı oranla bu alana hizmet eden temizlik sektöründe de büyük gelişmeler ortaya çıkıyor.

    Eski yöntemlerde kullanılan su ve sabunun arabanın boyasını matlaştırması, döşemeleri yeterince iyi temizleyecek ürünlerin olmaması, temizlik işlerinde kullanılan fırçaların arabanın boyasına ciddi zararlar vermesi gibi nedenler, tüm araba sahiplerini geniş ürün ve cihaz sayısına sahip oto yıkama merkezlerine yönlendiriyor.

    Mavi Yeşil Oto Yıkama’da Megular’s ve Vinet markalı ürünlerle gerçekleştirilen detaylı iç temizlik, her aracı ilk günkü haline döndürebilecek güç ve kalitede. Koltuklar ve döşemelerdeki lekelerin çıkartılabildiği, diğer oto yıkamacıların nadir olarak yaptığı tavan temizliğinin yapıldığı ve temizliği en mühim yerlerden biri olan havalandırma kanallarının buhar ile temizlendiği detaylı iç temizlik ayrıca, taban temizliği, göğüs ve plastik akşam temizliği ve bakımı, bagaj temizliğini içeriyor.

    Su, sabun ve fırçanın arabanın dış yapısına büyük zararları olduğu farkedildikten sonra yeni yöntemler aranmaya başlandı ve buharla yıkama bulundu. Sıcak su ile gerçekleştirilen buharlı dış yıkamada fırça ve sabun olmadığı için statik elektirik oluşmuyor ve araç tozları ve kiri üzerine çekmiyor, yıkandığı günden itibaren 2 yada 3 gün daha tertemiz kalabiliyor. Sıcak su buharı ile gerçekleştirilen dış yıkamada bir araba için maksimum 2-3 litre su harcanıyor. Fırçalı yıkamada bu oran yaklaşık 100 litre olduğu için buharlı yıkama aynı zamanda; çevreci bir yöntem olarak da öne çıkıyor.

    Aracınızı ilk aldığınız gün gibi tertemiz görmek ve keyif içinde yolculuk yapmak için bu fırsatı kaçırmayın! Mavi Yeşil Oto Yıkama’da detaylı iç temizlik ve dış yıkama 140 TL yerine %58 grupfoni fırsatı ile 59 TL!

    Mavi Yeşil Oto Yıkama

    Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No:65/A Çankaya/Ankara

    Tel:312 495 60 60

    http://www.grupfoni.com/Ankara/S1?utm_source=grupfoni&utm_medium=e-posta&utm_campaign=maviyesl







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.