Şimdi Ara

Foxconn anakart bios güncelleme yardım !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm arkadaşlar.. arkadaşımın anakartına bios güncellemesi yapmak istiyoruz. fakat nasıl yapıldığı hakkında pek bir fikrimiz yok..
    Anakartın modeli Foxconn A6VMX Socket AM2+/AM2... bu modeli kullanan, daha önce bios güncelliyen bir arkadaş varmı ??

    Yada, websitesinde konu ile ilgili bilgi vermiş, fakat ingilizce tamamı, çevirisini yapabilecek arkadaşlarında büyük yardımı olur.. teşekkürler şimdiden !!

    http://www.foxconnsupport.com/faq.aspx?faqid=F000000066



  • Anlatmada birşey yok, o kolay da, daha önce Bios güncellemesi yapmadıysanız bilgisi olan bir arkadaşa yaptırmanız daha mantıklı olur. Bios da hataya yer olmadığı için uyarmak istedim.
  • lıve update programını indirin ve kurun

    burdan

    programı kurduktan sonra anakartınızın en son biosunu indirin. ben baktım siz yinede kontrol edin.linki aşagıda.indirdiginiz biosu programa gösterin.bukadar.

    anakart biosu buraya tıkla

    not: bios güncelleme tehlikelidir. pc hızlandırmaz sadece yeni çıkan bazı donanım desteklemesi ve biraz daha stabil çalışmasını saglayabilir.gerekli degilse yapmayın
  • Arkadaşlar pc de son bir aydır problem var, pc yi biraz zorladığında,mesela rar programı çalışırken ikinci bir programı açtığımızda , pc çat diye kapanıyo..yeni harddisk aldık, yeni biraz daha büyük işlemci fanı aldık... durum biraz daha toparladı ama hala iki üç güne bir yapıyor, ayrıca şimdide ikide bir ekran gidiyor.. bir anda ekran simsiyah oluyor, kapat aç fayda yok, tüm donanımı söküyorum bios pilini çıkarıyorum takıyorum, geliyor görüntü..iki saat sonra yine aynı, görüntü yine gidiyor, monitöre gelen sinyak gidiyor....

    Biosu güncellemek belki faydalı olacak diye düşündük... bunu haricinde başka fikri olan varmı ?? anakart arızalı da olabilir diyorum, yada power yetersiz kalıyoda olabilir diye de düşünüyorum.....

    Teşekkürler yardımınız için...
  • Ram denediniz mi? Ram arızalarında da söylediğiniz problemler olabiliyor.
  • power 300 watt, donanımım ihtiyac duyduğu gücü hesapladık, 310 watt civarı çıktı... power zaten çok eski, 450 watt lık bir power taktık.. şu ana kadar sitabil çalıştı, inşallah sorunu aştık diye düşünüyorum... tabi önümüzdeki günler gösterecek :))
  • http://www.vp10.net/donanim/34136-anakart-nasil-guncellenir-bios-guncelleme-resimli-anlatim.html

    Usb bellek ile bu işlemi kolayca yapabilirsiniz. Makaleyi dikkatle okuduktan sonra işleme başlayın.
  • Bios güncellemenin riskleri nelerdir? Bende güncellemeyi düşünüyorumda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.