Şimdi Ara

HIBIT - Sempozyum çağrısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    İzmir yüksek teknoloji üniversitesi genetik bölümü olarak, 6.sı düzenlenecek sempozyuma ilgili tüm arkadaşları davet ediyorum.
    İmkanlar dahilinde (sayı şu an belli değil) ücretsiz konaklama, kayıt ücreti alınmadan sempozyuma katılma imkanları sunulacak. Sadece İzmir içinden değil, tüm Türkiye'den katılım gerçekleştirebilirsiniz.

    Sempozyum Mayıs ayında, Izmir'de gerçekleşecek.
    Medikal informatik ve biyoinformatik ana başlıkları altında makale, poster çağrılarımız başladı.
    Detaylı bilgi için özel mesaj gönderebilir, http://hibit11.iyte.edu.tr adresine göz atabilirsiniz.

    Saygılar..







  • Merhaba,
    Bölümüm genetikle ilgili değil fakat ben kişisel olarak medikalle ilgilenmekteyim. Özellikle biyomedikal, tıp elektroniği üzerine. Bu sempozyuma katılabilir miyim? Bölüm kısıtlaması var mı? Cevaplarsanız çok sevinirim.
  • Sempozyumun ana başlıkları "medikal informatik" ve "biyoinformatik"tir. İlgili başlıklar altında yine konuları sınıflandırmak için bazı başlıklar belirtildi. Şu an için sunulacak makaleler, örnek çalışmalar net değil. Çağrılarımız yeni başladığı için ve özellikle hangi konuların ağırlıkla işleneceğini bilemiyorum henüz. Katılım için okuduğunuz/çalıştığınız/ilgilendiğiniz alan tamamen sizi bağlar. Katılımcıların spesifik bir karakteristik taşımasını beklemiyoruz. Web sitesini inceleyin, ilginizi çektiğini düşündüğünüz bir başlık görürseniz katılmayı düşünebilirsiniz.
    Her iki ana başlığımızda interdisipliner, farklı konuların çalışılması, tartışılması istediğimiz ve beklediğimiz bir durum. Çok farklı bir çalışma alanından belirtilen konulara ilgili arkadaşların da katılımları imkan dahilindedir.

    Umarım yardımcı olabildim.
  • Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum
  • Merhaba..
    Bende İzmir de bir devlet üniversitesinde yüksek lisans öğrencisi olarak bu organizasyona katılmayı düşünüyorum.. Paylaştığınız sayfada verilen bilgiler gerçekten çok güzel. Umarım bu güzel organizasyonda değerli hocalarımızla yakından sohbet etme imkanı bulur ve kendileriyle fikir alışverişinde bulunabiliriz
  • İlginenen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Özel mesaj ve e-mail ile bir çok arkadaşım benzer sorular soruyor.
    Tübitak desteği bizim tarafımızdan onaylanacak üniversite öğrencilerine verilecek. Yüksek lisans ve doktora öğrencileri de elbette başvuru yapabilecek.
    "Bizim onaylayacağımız" derken konu ile ilgili arkadaşların tespit edilmesi amaçlanıyor, maddi destek söz konusu olduğundan konu ile ilgisi olmayan kişiler de " değişiklik olur !" gibi açıklamalar ile katılmak istediklerini belirtiyor.

    Şu ana kadar 2 adet katılıma açık uygulamalı çalışma seçildi. Zamanla seçilen makaleler, konuşmacıları da buradan duyurabiliriz.
    Ayrıntılı bilgi için web sitemizi ziyaret ediniz.

    Saygılar..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.