Şimdi Ara

GOLDMASTER NAVİGASYON...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
19.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oldukça dikkat çekici bir durum...

    Şöyle bir baktım, forumda Goldmaster marka navigasyon cihazı kullanan hemen hemen hiç yok...

    Halbuki sattıkları cihazlar teknik olarak hiçte fena değil...

    http://www.gmnavigasyon.com/

    3 yıl garanti + ömür boyu ücretsiz güncelleme...

    Üstelik Igo Primo yazılım kullanıyorlar... Ki bu yazılımı Goldmaster dışında bir de Next kullanıyor...

    Sorun nedir bir türlü anlayamadım...



  • zanında bende açtım goldmaster gps cihazıyla alakalı bi konu ama hiç yorum gelmemişti.. ben araştırmadan çnce kaliteli bir marka olarak bilirdim bu markayı ama şikayetvar.com da yaptığım araştırmada, adamlar çoğu soruna cevap bile vermemişlerdi.. serviside kötüymüş.. bende elemek zorunda kaldım bu cihazları malesef..
  • Garanti Bankası Bonus Card'ın aşağıdaki gibi bir kampanyası var. Ben de almayı düşünüyorum ama doğru düzgün yorum bulamadım.
    http://www.bonus.com.tr/pages/kampanyalar-bonus-kampanyalar.aspx

    Sanırım vaz cayacağım...
  • bende mtv yi bonus kartıyla ödediğimden goldmaster navigasyon da %30 indirim hakkım var (goldmaster514) almayı düşünüyorum ancak ürün hakkında tatmin edici bi yorum bulamadım kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun olurum
  • Bu cihaz indirimli haliyle size kaça gelecek ?
  • Öğrendiğim kadarıyla indirim hakkı belli başlı ürünler içinmiş.
    Öncelikle o ürünlerin piyasa fiyatına bi bakın (tabi onları piyasada bulabilirsek) indirimli hali dahi piyasa fiyatına yakınmış...

    Eğer yanılıyorsam alacak olan arkadaşlar buraya yazarsa sevinirim. Çünkü ben araştırırken öyle duydum, zaten garantiden yatırmadığım için de MTV'yi bi daha üzerine düşmedim.
  • garanti ve ing bonusa %30 indirimle 226 tl
  • bende merak ettim cihazı 3 yıl garanti iyi ömür boyu güncelleme var işlemci ram ve dahili hafıza iyi site de var
  • Ben kullanıyorum cok guzel tavsiye ederim..
  • Cihazda av-in bulunması ihtiyacınız varsa bir artı.
  • kendi web siteleri de var ve gerekli tüm yazılım desteği/download da mevcut; kutluyorum kendilerini



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 12 Ağustos 2011; 10:13:03 >
  • goldmaster navisgasyonu ucuz diye aldım, 170 TL'ye toptancıdan aldım (tanıdıktı) normali 200 TL civarında

    6 ay kullanımdan sonra pil bataryası şişti, arka tarafları bi acayip şekle girdi...
    bayisine götürdüm oradaki arkadaş, teknik servise göndeririz, ama kullanıcı hatası derler, kasa ve bataryayı değiştirir gönderirler dedi..

    bende kullanıcı hatası olacak birşey değil dedim, arabamın camına tarif edildigi gibi yapıştırdım, üst tarafından gökyüzünü görecek şekilde (ki uyduları görebilsin) ve şarzını da taktım çakmaklıga baktım keyfime, ama sıcaklardan dolayı, goldmaster navigasyonum, ezildi büzüldü, iki büklüm oldu.. artık kullanamıyorum, çünkü bataryası şişti, kasası sıcaktan genleşti, garip bir hal aldı..

    goldmaster mi bence uzak durun...

    kasa yapıları çooook kötü...

    aynı dönemde bir de telefunken almıştım, o da aynı şekilde arabaya yapıştırıldı ve hala yapışık... iki araçta aynı şehirde bulunuyor... ama telefunken fıstık gibi, hala ilk günkü gibi duruyor... telefunkenin eksisi harita güncellemesi olmaması... mecburen bir bilenden yardım alman gerekiyor.. (elektronikçiden)




  • 1- Yaptığınız işlem yanlış,bahsettiğiniz şey kullanıcı hatası falan değil.Ya kasa,pil vs. değişir size verilir yada direk değişir.Bu durumlarda aracılara tamah etmeyin direk yazın yollayın.

    2- Kim demiş telefunken'in güncellemesi yok diye ? Bağlayın toolbox'a güncelleyin
  • Ah bu sıcaklar, cihazlar şişiyor; yamuluyor bataryalar
  • Evet bu yaz bu sıcaklar anormal etkiledi herşeyi,ben şahidim adamın 100.000€ luk jipin ön konsol eridi ya otoparkta.Ama bazı firmalar bunu ılımlı şekilde çözüyor kolayca,bu maksatla firmaları töhmet altında bırakmamalı.Bunu BÜYÜK bir firmaya yapsanız bakın kardeşim yazmışız burada bırakmasaydın araçta der çıkar
  • goldmaster 432 modelini yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum işlemcisi yeni, özellikleride, güzel memnunum, arkadaşlar sıcaklarda pil şişiyor demişler fakat ben arabayı kullanmadığım zamanlarda cihazı takılı bırakmıyorum sonuçta hangi marka cihaz olursa olsun cihazın pili şişmese bile pilin ömrü sıcaktan dolayı çabuk bitecektir, hiçbir sıcağa gelmez. benim aldığım model cihazın tek eksiği geri vites kamerası için av in girişi olmaması ve arabanın radyosuyla iletişime girememesi onun dışında diğer markalarda üstün tarafı çok, cihazın malzeme kaliteside iyi. şimdi yeni bir navigasyon almayı düşünüyorum şimdikini arkadaşım satın almak istiyor benden gözüm yine aynı markanın bir boy büyüğü olan 5" modelinde
  • Arkadaşlar sonuç olarak goldmaster markası iyimi teknik servisi nasıl alınabilir bir markamı?
  • şikayet olan bir firma değil,forumda yazan goldmasterdestek isimli firma personeli de mevcut,sorun oldumu yardımcı oluyor.
  • Alabilirsin gönül rahatlığıyla 1 senedir nav 434 modelini kullanıyorum gayette memnunum.Yetkili servis ağıda geniş Türkiye genelinde..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: allin

    Alabilirsin gönül rahatlığıyla 1 senedir nav 434 modelini kullanıyorum gayette memnunum.Yetkili servis ağıda geniş Türkiye genelinde..

    Sağolun hocam teşekkürler peki fm transmittor özelliği iyi çalışıyor mu?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.