Şimdi Ara

Inca IM-300NX modemi taviye edrmisiniz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
2
Favori
58.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/1042/114739/inca-im-300nx-300-mbps-4-port-kablosuz-adsl-modem-router.aspx
    modemin özellikleri fiyatına göre çok iyi diğer modemlerle karşılaştırdığımızda çok uygun gibime geldi kötü yanları varmıdır bu markanın



  • Ben tavsiye ederim.Hızlı fakat karışık.
  • ben yeni aldım bir hafta falan oluyo alalı arayüzü falan türkçe rahat kuruluyor.ben al derim,,çok çok takıldığın yerde açar teknik servisine açar sorarsın ama gerek kalmaz kolay kuruluyo dediğim gibi
  • Sevgili giray83 modemin USB portunun nasıl kullanıldığını çözebildinmi?
  • Inca IM-300NX model modeme Usb harddisk bağlanması için öncelikle harddiskinizin format çeşidi Fat32 olmalıdır. Bu işlemden sonra Bilgisayarınızın ethernet kartı ayarlarından Netbios seçeneğini ekle yapmalısınız. Bu işlemleri yaptıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız yeterlidir. Ağ bağlantılarım bölümünü açtığınızda harddiskiniz ekranda gözükecektir.
  • sevgili segahe
    verdiğim bilgi yardımcı olddu mu?
  • Windows 7 kullanıyorum dediğin işlemleri uygulayamadım.Window 7 için özel bir ayar varmıdır?
  • bende 7 kullanıyorum rahatlıkla yaptım istersen teknik servisi bi ara,çünkü direk çıkıo karşına yapmak istediğin şey
  • Arkadaşlar modem nasıl? Kullananlar yorum yaparsa sevinirim.
    Adsl hattımı 16mbite çıkardım şimdiki modemim desteklemiyor bu modemi almayı düşünüyorum.
    Teşekkürler...
  • Selam,
    NETBIOS ayarını yaptım ama usb diski görmüyor. USB ışığı yanıyor. Ayrıca yazıcı tanıtımının nasıl yapıldığını bilen var mı?
  • Bir süredir ben de kulllanıyorum, fakat çok memnun olduğumu söyleyemem. Kullandığım sistem win 7 64 bit ve modemi her kapatıp açtığımda yeniden kurulum yapmak zorunda kalıyorum. (Kullanıcı adı şifre kablosuz ayarları falan) servisle görüştüm, adam direk virüs var dedi. adama bilgisayarımda virüs olmadığını anlatmaya çalıştım ama adam kabul etmedi. bana kurulumu farklı bir bilgisayarda yapmamı ve sonrasında kendi bilgisayarımda devam edebileceğimi söyledi. dediğini yaptım ve ilk günlerde sorun çözülmüştü ama sonradan hemen yine başladı. bakalım şimdi napcaz.ayarlar birşekilde kayıt edilmiyor. kullanım olarak bir sorun yok.
  • bu sorundan başka kullanıcılar da dertli. bu modemi araştırıyordum ama aynı sorunla karşılaşanlar var ve şu an çözüm bulamamışlar. sen bulursan buraya yazar mısın? ya da servisle bir görüş istersen.

    quote:

    Orijinalden alıntı: pillimilli

    Bir süredir ben de kulllanıyorum, fakat çok memnun olduğumu söyleyemem. Kullandığım sistem win 7 64 bit ve modemi her kapatıp açtığımda yeniden kurulum yapmak zorunda kalıyorum. (Kullanıcı adı şifre kablosuz ayarları falan) servisle görüştüm, adam direk virüs var dedi. adama bilgisayarımda virüs olmadığını anlatmaya çalıştım ama adam kabul etmedi. bana kurulumu farklı bir bilgisayarda yapmamı ve sonrasında kendi bilgisayarımda devam edebileceğimi söyledi. dediğini yaptım ve ilk günlerde sorun çözülmüştü ama sonradan hemen yine başladı. bakalım şimdi napcaz.ayarlar birşekilde kayıt edilmiyor. kullanım olarak bir sorun yok.




  • Evet arkadaşa aynen katılıyorum....Problemli bir mmodem.Ama geri kalan özellikleri iyi...
  • Win7 64 bit sistemim var modeme ne zaman kapatıp açsam yeniden ayar yapmak zorunda kalıyorum. Bunun bir çözümü yok mu arkadaşlar yoksa gayet güzel bir modem.
  • Merhaba,

    Bende bu modemi satın aldım. Şu an için bir kaç problem dışında problem yaşamadım. Modeme genel olarak baktığımda normal bir adsl modem den fazlasını karşıladığını gördüm. Özellikle linux tabanlı olduğunu gördüğümde biraz araştırma yapınca bazı opensource firmware lerinde yüklenebilceğini gördüm tabii bu modemi kurcalamak isteyenler için.

    Benim merak edip göremedğim VPN özelliği kutusunda ve web de bu modem ile VPN yapılabilceği yazıyordu. Benim amacım ev dışındayken uzaktan VPN ile modeme bağlanıp evdeki real ip den net çıkmak aslında. Ama bu özelliğin var olduğu söylenmesine rağmen web ara yüzünde bulamadım. Bunu bilen ver mı?

    Diğer bir konuda USB den dosya palyaşımı, arkadaşların dedğin gibi network ayarlarından netbios u açıp laptop u reboot etmeme rağmen modeme bağladığım usb flash ın içindeki bilgilere ulaşamadım. Acaba böyle bir problem yaşayıp çözebilen var mı*

    Ayrıca bazı arkadaşların dediği gibi modemi kapatıp açınca ayarlar uçuyor olayını denedim bende öyle bir problem olmuyor. O arkadaşlar kurulumu web ten mi yoksa cd den mi yapıyorlar acaba. Ben web ara yüzünden yapmıştım belki cd den yapınca olluyordur, benimki sadece tahmin. Win7 64 bit in modemin restlenmesi ile bence alakası olmaması lazım çünkü modem ayrı işletim sistemi kullanıyor pc ayrı.

    Distribütör firmanın sayfasında modem ile ilgili hiç bir firmware yok cd den çıkanı yükledim modemdeki ile aynı çıktı yani V1, tarihide 2009. Firna 2 yıldır hiç mi firmware çıkartmadı acaba ilginç. İşletim sistemi linux olduğu için yeni firmware ler geliştirilebilir diye düşünüyorum.

    Modem ile ilgili bilgi paylaşımı yapabilirsek bence fiyat/performans olarak bu modem başlarda gezer.

    Son olarak modeme 4 adet farklı SSID verebiliyorsunuz ben laptop lar için bir SSID(WPA2), evdeki wireless camera ve diğer wireles aygılar için SSID 2(WPA) yi ayarladım çünkü bunlarda WPA2 desteği yok.

    VPN ve USB den paylaşımı çözersek şimdilik çok iyi modem bence.

    Saygılar,




  • CD' den ve web arayüzünden ayrı ayrı denedim her ikisinde de aynı sonuç. Şimdilik WLAN'ı kapatarak çözüm buluyorum. Onun haricinde özellikli ve bana göre tam bir F/P canavarı.
  • Bu ürünü bende almak istiyorum ancak bir kaç sıkıntım var bunlar;

    Modemi 2 laptop ve 1 masaüstünde kullanacam benim sorularım masaüstü bilgisayarımda ethernet girişinin olmaması ve bildiğim kadarıyla bu modemin USB'si var peki ben bu USB den modemi masaüstü bilgisayarıma bağlayarak çalıştırabilirmiyim.2. sorum ise notebook umda Windwos 7 Home Basic 64bit yüklü bu resetleme olayı hepsinde oluyormu çözüm bulundu mu?

    Şu an piyasadaki fiyatı nedir?

    Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
  • Merhaba,

    Benim karşılaştığım farklı bir sorun var. Modem ile birlikte yine INCA marka IUDS-300 model 802.11N destekli usb wireless adapter aldım. Wireless adapter ile sorunsuz bağlanıyorum ancak atheros ar5bxb63 model 802.11 b/g destekli wireless network card a sahip laptop ile bağlandığımda 1-2 dk sonra modem ile bağlantıda kopmalar oluyor. ping değerleri gittikçe yükseliyor ve bir süre sonra yanıt gelmemeye başlıyor. Sonra tekrar bağlanıyor ama bu kopmalar çok can sıkıcı tabii. kablosuz ağ güvenliğini wep ve wpa olarak denedim ama sorun çözülmedi. Özelliklerine göre hesaplı bir modem ama bahsettiğim problem yüzünden tavsiye etmiyorum.
  • Modemin resetlendikten sonra yine ayar yapılması sorunu win7 64 bitte sürerken, Masaüstü bilgisayarımdan win xp 32 bit ten modem cd den kurum yaparak bu sorunu hallettim artık modemi resetlesem de ayarlarım değişmiyor. USB konusuna gelince zannediyorum harddisk bağlanıyor ve ağa açık hale getirilebiliyor. Fakat denemedim. Umarım yardımcı olmuştur.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.