Şimdi Ara

Hub motor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ülkemizde hub motor satış yada üretim yapan firmalar nelerdir?



  • Ne amaç için kullanılacak bu motor ve özellikleri nedir?
  • elektrikle çalışan araba için kullanılacak, fırçasız model olduğunu biliyorum ama tam özelliklerini bilmiyorum. Türkiye'de bununla ilgili olan firmalar hakkında bilgi verirseniz sevinirim
  • bu konuda bir bilgisi olan yok mu? yardımcı olursanız sevineceğim..
  • Teknolus denen kan emiciler var. Geçen sene Haziran'da 3 KW 48V Hub motor aldık. 9500 kayme saydık. Motor sürücüsü ve gaz pedalıyla beraber geliyor.

    Zurnanın zırt dediği yerde (Formula-G ye bir gün kala ) motorun içindeki sensörler yandı. Saolsun hocalarımız motoru açıp sensörleri değiştirdi. Biz hayatta cesaret edemezdik 10 milyar verdiğimiz motoru açmaya.

    Yarışta bir çok üniversite Teknolus'dan almıştı motoru, el mahkum.Maddi sıkıntısı olmayanlar Avusturalya'dan Csiro getirtti.
    Teknolus yerine yurtdışından getirtme gibi bi imkanınız olursa (Çin) 5000'den daha ucuza halledebilirsiniz bu işi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektroniker -- 5 Ocak 2011; 18:26:38 >
  • Motorun içini açma hikayesini de anlatmak istedim bu arada. Motoru açanlar kendi hocalarımız değil, Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi'nden hocalardı, sağolsun çok yardımcı oldular.Sadece bizimkini değil Hava Harp Okulu'nun sensörü bozulan motorununun da sensörlerini değiştirdiler.

    Motoru janttan çıkarmak inanılmaz zor çünkü mıknatısla tutturulmuş.4 kişi inanılmaz bir kuvvetle çekince çıktı motor.

    Hocamız bu motoru okuldayken tek başına çıkarmaya çalışırken birden kapı açılınca o da korkmuş aniden ve motoru yere düşürmüş o anda açılmış
  • Elektroniker söylediginşeylerle alakası olmayan bir firmadır teknolus teknik destek konusunda hiç beklemdiginiz kadar yardımcı oluyor teknolustan bizde motor aldık ilk defa böyle bi motor aldığımız için bizde zarar veririz diye pek dokunmak istemedik ilk geldiginde rica ettik ve gelip bize motorun kurulumunu anlattılar ve gittiler. Daha sonra biz kendi arabamızın üzerine bağlantı sırasında hata oldu ve motora zarar verdık telefon acıp söylediğimizde hiç birşey demeden getirin bakalım dediler ve getirdiğimizde motoru eski halınde geri aldık.
  • aytekina sen teknolustaki (teknisyen diyecem ama teknisyen de değilsin) aytekin değil misin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.