Şimdi Ara

İPhone Kitlendi çalışmıyor Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    iphone 3gs'm var. İTunes'dan 4.2'ye yükselttim. ama şu an iphone ekranında usb girişi ve cd şeklindeki itunes logosu var. Hiçbir şey yapamıyorum. İtunes da tanımıyor. Restore düğmesi aktif sadece. oraya tıkladığımda da "preparing iphone for restore" yazısı uzun süre bakliyor ve 1604 hatası veriyor. Yeni İtunes'u kurdum, yeniden başlattım bilgisayarı ama hiçbir şey değişmedi. Ne yapmalıyım? servise götürsem mi telefonu?



  • bunun ile ilgili konu vardı sanırım dfu moduna alıp shift+restore yapılıyorsu sanırım.
  • teşekkürler cevap için ama hiçbir moda alamıyorum. hiçbir tuş/düğme çalışmıyor... sadece restore yapılabiliyor itunes'tan. o da olmuyor işte 1604 hatası veriyor. başka bilgisayardan denicem diyorum ama başka bilgisayar da yok ki.. birisi yeni hesap aç dedi itunes'tan, nası olcak o?
  • sorununuz düzeldimi?
  • selamlar ,
    benim cihazda (turkcell) 3g2 4.2.1 yüklüydü. arkadaşın bilgisayarında jb yaparken hata verdi.. en son da sync yapınca , arkadaşın bilgisayrında kayıtlı olan, kendi iphone bilgileri benimkine taşındı. resimler , rehber vs vs . bu arada jb olmadı tabi. sonra kendi bilgisayarımda kendi shsh dosyamı geri atim derken , cihazım kitlendi. şimdi ; itunesdan restore yapmak istiyorum ama 1015 hatası veriyor. custom restore dosyasını yüklerken de 21 hatası veriyor. indirilecek her türlü prgramı ve yazılımı idirdim ama sonuç alamadım. acil yardımlarınız bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.