Şimdi Ara

RX-8 mi Scirocco mu? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
16.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu arada sahibinden com da ki s2000 slk ve rx8 lerin bir kismi da kiradan cikma alacaklar dikkat etsin. Ikinci el alinip kiraya veriliyor uzun sure gunlugu haftaligi x liradan sonra da bir sure gecince satisa konuyor. Ozellikle tekrar belirteyim SLK, S2000 ve rx8 de yaygin. Bunlari gunluk kiralayip hevesini alan bir suru insan var aslinda satin almayi dusunenler bu yolla daha kolay karar verir. Tabi bu tip kiralanmislari fiyatina kanip satin almanizi asla onermem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: over and under


    quote:

    Orijinalden alıntı: barisyilmaz79

    quote:

    Orijinalden alıntı: over and under


    quote:

    Orijinalden alıntı: barisyilmaz79

    Roccoyu rx8 le kıyaslayamazsınız arkadaşlar. Rx8 hem performanst hem yol tutuşta hemde kullanım keyfinde ezer geçer ona hiç şüphe yok. Maalesef ki bir çoğumuzun hayali olsa da parayı cebine koyup araba bakmaya başlayınca tercih edemiyor insan bir türlü.


    0-100, 0-son hız ve tüm ara hızlanmalarda scirocco 2.0 TSI daha iyi rx-8'den

    pistte ise arkadan itiş rx-8 önde ancak çipli bir scirocco TSI pistte rx-8'i geçebilir (bkz. scirocco R önden çeker olmasına rağmen 6 farklı pistte rx-8'den çok daha iyi zaman çıkarmış)


    Ben kıyaslamanın 1.4 rocco ile yapıldığını düşünüyorum. Fiyat bandı olarakta birbirine yakın rakamlarda. Tabiiki rocco r geçer , hatta 160 ps olanlarını revo çip ile ( sadece çip takarak) 220 ps yapabiliyorsun ve o haliyle de rx8 i roll da geçebiliyor zaten. ( videolara bakabilirsin ) . Fakat benim anlatmak istediğim , RX8 ap ayrı bir araç , rocco gibi değil , rocco fason üretim sonucudur , içindeki birçok parçayı golfte , caddy de vs görebilirsin. RX kendine has bir araç. Yol tutuş konusundada çok çok iyidir. Bunları 11 rocco dsg kullanıcısı olarak yazıyorum. Rocco RX8 gibi özel bir araç değil ,bundan dolayı kıyaslayamazsın en başta , ayrıca 1.4 tsi dan daha hızlı ( stock halde ) daha iyi yol tutan ve daha zevkli bir araç.

    Ha diyeceksin ki neden onu almadın o zaman ( hemen hemen aynı rakamlar) , çünkü yakıt tüketimi başa bela , 2. elde değer kaybı çok fazla , ayrıca yukarıda yazdığım gibi roccoya yapılan bir yazılımla bile geçebilirsin, bunlar spor araç için handikap.

    Guzel kardesim ayni seylerden bahsediyoruz dediklerimi onaylamissin sende . Mantikli olan rocco sonucta digeri istedigi kadar yanlasin handikapi cok.


    Ben sizin Mazda Rx-8 modelini çok yakan gereksiz bir araba eleştirilerinize karşıyım şöyle ki hiç kimsenin böyle bir hakkı yok bunu bilmemiz gerek,eğer otomobiller ilgi alanımız ve sektörün ilerlemesini istiyorsak üretilen her modeldeki emek ve arge çalışmalarına saygımız olmalı ki bunlar gereksiz araba demeyelim.
    Beğenmiyorum diyebilirsiniz,isteklerinize cevap vermeyebilir.Ben size ne diyorum hiç bir araba gereksiz değildir,pazar büyüktür herkes gidip istediğini seçmekte özgürdür.Sizin dediğiniz gibi olsa o paralara herkes 2.el s2000 veya e46 m3 alıp binsin varmı böyle saçma birşey..Her Marka farklı seçenekler sunuyor müşterilerine ki bütçeye göre,beklentilere göre kısacası talebe göre müşterilerde bu şekilde seçimlerini yapıyor yönleniyorlar.

    Konu dahilinde açıklayıcı bir paylaşımda bulunacağım;

    Volkswagen Scirocco 2.0 Tsi vs BMW 123D vs Mazda RX-8 vs Volvo C30 T5

    http://www.evo.co.uk/carreviews/cargrouptests/226149/volkswagen_scirocco_v_bmw_123d_v_mazda_rx8_v_volvo_c30_t5.html

    Scirocco verbläst RX-8 und Brera

    http://www.autobild.de/artikel/drei-charakterstarke-coupes-1036724.html

    Objektif kıyaslamalar yapmışlar gerçi hot hatch sınıfına Rx-8 girmesede sokmuşlar o sınıfa heralde fiyatlandırmadan dolayı,saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thunderberk -- 18 Şubat 2011; 15:44:11 >




  • Rx8 varken siroccoyua bakanlar ya sirocco sahibidir ya da almancıdır.Bunun başka bir açıklması olamaz..
    Bu arada şu efsaneyi de unutmayalım.O da bir renesis efsanesi.Sirocco ve benzerlerinin alayını cebinden çıkartır, tükürüğüyle boğar.

     RX-8 mi Scirocco mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SONY_55

    Rx8 varken siroccoyua bakanlar ya sirocco sahibidir ya da almancıdır.Bunun başka bir açıklması olamaz..
    Bu arada şu efsaneyi de unutmayalım.O da bir renesis efsanesi.Sirocco ve benzerlerinin alayını cebinden çıkartır, tükürüğüyle boğar.

     RX-8 mi Scirocco mu?



    GTA'da hangisi en iyi gidiyo modlu modsuz ?




  • RX8 mı daha uzağa iseyebiliyor yoksa Scirocco mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Polemik

    RX8 mı daha uzağa iseyebiliyor yoksa Scirocco mu?


    1.4 tsi + chip yetiyor fazlasına gerek yok





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Polemik

    RX8 mı daha uzağa iseyebiliyor yoksa Scirocco mu?


    Araçla Azimle .... yapan duvara yapışır
  • Spor araba roll ya da pistten ibaret değil. Birbirinize neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz anlamıyorum.

    Anlamsız ve silinen mesajlar da dahil 5 sayfalık bir tartışma var burada, ama sonuç yok. Biriniz yorulsa ya da bıksa da şu anlamsız tartışma sona erse.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Polemik

    Spor araba roll ya da pistten ibaret değil. Birbirinize neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz anlamıyorum.

    Anlamsız ve silinen mesajlar da dahil 5 sayfalık bir tartışma var burada, ama sonuç yok. Biriniz yorulsa ya da bıksa da şu anlamsız tartışma sona erse.


    dostum sağol bir sen biliyordun bunu iyi oldu tüm forum öğrenmiş oldu spor arabanın ne demek olduğunu

    karşılaştırma için videolar koyuyorum sonuçta topikle alakalı ne varki bunda ?

    + rx-8 pistte kötü diyen mi oldu tam aksine onu da yazdım önceki postlarımda bariz daha iyi 2.0 200'lük scirocco'ya göre





  • İyi ya da kötü tartışması yapmıyorum Kuthan Ağabey, sadece elma ve armut kıyaslamasını anlamıyorum.

    Neyse, ben sidik yarışını daha fazla bölmek istemiyorum, size hayırlı işler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: over and under


    quote:

    Orijinalden alıntı: Polemik

    RX8 mı daha uzağa iseyebiliyor yoksa Scirocco mu?


    1.4 tsi + chip yetiyor fazlasına gerek yok






    O videoyu çekenlerden biri benim arkadaşım,boşuna Rx-8'i kötüleme o scirocco yazılım ve egsoz var ayrıca o Rx-8 ise stock ve arkadaşım dahil arabayı kullanan kişinin roll konusunda pek deneyimi olmadığını söylemişti şöyle pire için yorgan adam olmayın,yani senin mantığınla ben buraya şimdi Rx-8'i videolarını sıralarsam yüklenmiş Rx-8 ile sonuçlarına utanırsın bu duruma böyle belli belirsiz videolar koyma istersen..
    Ayrıca Rx-8 geçmiş veya Scirocco ne önemi varki o araçları alabiliyorsan biniyorsan allah sağlık afiyetle keyifle binmeyi nasip etsin böyle yarışmanın,hırs yapmanın anlamı yok,sende biraz mantıklı bakarsan bu konuya beni anlıyacaksın.
    Al bunları izle,araştır japon sitelerine gir bak hayat öylede güzel




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thunderberk -- 20 Şubat 2011; 2:48:39 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: over and under


    quote:

    Orijinalden alıntı: Polemik

    RX8 mı daha uzağa iseyebiliyor yoksa Scirocco mu?


    1.4 tsi + chip yetiyor fazlasına gerek yok






    chipli bır arabayla fabrıka cıkıs degerlerı olan bır araba kapısıyor ve chıplı araba gectıgı ıcın dahamı ıyı oluyor sadece gulerım..
    rx-8 le scirocco karsılastırılabılcek arabalar degıller bana gore rx-8 ayrı bır keyıftır ayrı bır zevktır.
    bu yaza dogru aracımı satıp bende spor bır otomobıl almayı dusunuyorum aklımın bır kosesınde rx-8 var ama gunluk kullanımda olcagı ıcın rx-8 o almama engel oluyor.bır aksılık cıkmazsa eger bu yaz Fn2 typer sahıbı olmayı planlıyorum. rx-8 le scirocco yerıne Fn2 typer ısınızı fazlasıyla gorur.
     RX-8 mi Scirocco mu?




  • veilside rx7 ayrı bir dünya 10.000$ fiyatla geliyor fakat onu takacak temiz rx7 nerde :(





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arenas222 -- 20 Şubat 2011; 5:22:21 >
  • Thunderberk in mazda tuning videosunu izlemeyin moral bozucu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arenas222 -- 20 Şubat 2011; 5:40:30 >
  • Cipli dediginiz scirocco 1.4 160 beygir uzerine bilemediniz belki +50 beygir ben saglam dyno verisi olmadan inanmam. Rx-8 ise 231 beygir. Thunderbek koysana videolari golf gti, leon cupra, octavia rs, s3, s2000, 350z, type-r ile nasil gitmis gorelim ben bu araclar ile karsilastirildigi videolarin %90'inda gecildigini biliyorum. Yanlis isem duzeltin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: over and under

    Cipli dediginiz scirocco 1.4 160 beygir uzerine bilemediniz belki +50 beygir ben saglam dyno verisi olmadan inanmam. Rx-8 ise 231 beygir. Thunderbek koysana videolari golf gti, leon cupra, octavia rs, s3, s2000, 350z, type-r ile nasil gitmis gorelim ben bu araclar ile karsilastirildigi videolarin %90'inda gecildigini biliyorum. Yanlis isem duzeltin.


    Scirocco'da revo yazılım + egsoz var 220hp gibi bir gücü var o aracın senin bu saydığın arabaların güçleri belli,saçmalamaya devam ediyorsun,daha fazla yazma konu kirlenmesin.

    Sana ne demek istediğimi şöyle bir video ile açıklayacağım iyi izle mazda Rx-8 pist arabası deme sebebinin ne olduğunu sende farkedeceksin ve bu saydığın arabalarla kıyaslamayı bırak artık...
    Ayrıca buradan Rx-8 M5'ten iyidir demiyorum öyle algılayıpta daha fazlada konuyu saptırma,sadece örnek verdiğin arabaların tadları farklı,roll diyip duruyorsun,Rx-8 pist arabasıdır,en güzel örnekte budur,Rotary motorunun'da tadı ve zevki,yere konum itibarıyla yakın oluşundan bak bakalım pistonlu arabalardan farkını anla....




    Bak bakalım bunlara senin sevmediğin rotary'ler japonya'da kendi ülkelerinde bilen insanların ellerinde nasıl oluyorlar iyi takip et bunları yakında Türkiye'de görebilirsin...
    Re amemiya'nın Rx-8 280 whp bu arada..




    Bonus





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thunderberk -- 20 Şubat 2011; 13:37:45 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thunderberk
    quote:

    Orijinalden alıntı: over and under

    Cipli dediginiz scirocco 1.4 160 beygir uzerine bilemediniz belki +50 beygir ben saglam dyno verisi olmadan inanmam. Rx-8 ise 231 beygir. Thunderbek koysana videolari golf gti, leon cupra, octavia rs, s3, s2000, 350z, type-r ile nasil gitmis gorelim ben bu araclar ile karsilastirildigi videolarin %90'inda gecildigini biliyorum. Yanlis isem duzeltin.


    Scirocco'da revo yazılım + egsoz var 220hp gibi bir gücü var o aracın senin bu saydığın arabaların güçleri belli,saçmalamaya devam ediyorsun,daha fazla yazma konu kirlenmesin.

    Sana ne demek istediğimi şöyle bir video ile açıklayacağım iyi izle mazda Rx-8 pist arabası deme sebebinin ne olduğunu sende farkedeceksin ve bu saydığın arabalarla kıyaslamayı bırak artık...
    Ayrıca buradan Rx-8 M5'ten iyidir demiyorum öyle algılayıpta daha fazlada konuyu saptırma,sadece örnek verdiğin arabaların tadları farklı,roll diyip duruyorsun,Rx-8 pist arabasıdır,en güzel örnekte budur,Rotary motorunun'da tadı ve zevki,yere konum itibarıyla yakın oluşundan bak bakalım pistonlu arabalardan farkını anla....




    Bak bakalım bunlara senin sevmediğin rotary'ler japonya'da kendi ülkelerinde bilen insanların ellerinde nasıl oluyorlar iyi takip et bunları yakında Türkiye'de görebilirsin...
    Re amemiya'nın Rx-8 280 whp bu arada..




    Bonus




    Lafini bil de konus sacmalamak sana hastir pistte gitse ne olacak kac defa cikiyorsun da alankarin kaci yanliyo gec bunlari. Kalkip yurumeyen arabayi put yapmisin tapin dur.




  • Kalbim RX-8,mantığım Scirocco diyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: over and under


    quote:

    Orijinalden alıntı: Thunderberk
    quote:

    Orijinalden alıntı: over and under

    Cipli dediginiz scirocco 1.4 160 beygir uzerine bilemediniz belki +50 beygir ben saglam dyno verisi olmadan inanmam. Rx-8 ise 231 beygir. Thunderbek koysana videolari golf gti, leon cupra, octavia rs, s3, s2000, 350z, type-r ile nasil gitmis gorelim ben bu araclar ile karsilastirildigi videolarin %90'inda gecildigini biliyorum. Yanlis isem duzeltin.


    Scirocco'da revo yazılım + egsoz var 220hp gibi bir gücü var o aracın senin bu saydığın arabaların güçleri belli,saçmalamaya devam ediyorsun,daha fazla yazma konu kirlenmesin.

    Sana ne demek istediğimi şöyle bir video ile açıklayacağım iyi izle mazda Rx-8 pist arabası deme sebebinin ne olduğunu sende farkedeceksin ve bu saydığın arabalarla kıyaslamayı bırak artık...
    Ayrıca buradan Rx-8 M5'ten iyidir demiyorum öyle algılayıpta daha fazlada konuyu saptırma,sadece örnek verdiğin arabaların tadları farklı,roll diyip duruyorsun,Rx-8 pist arabasıdır,en güzel örnekte budur,Rotary motorunun'da tadı ve zevki,yere konum itibarıyla yakın oluşundan bak bakalım pistonlu arabalardan farkını anla....




    Bak bakalım bunlara senin sevmediğin rotary'ler japonya'da kendi ülkelerinde bilen insanların ellerinde nasıl oluyorlar iyi takip et bunları yakında Türkiye'de görebilirsin...
    Re amemiya'nın Rx-8 280 whp bu arada..




    Bonus




    Lafini bil de konus sacmalamak sana hastir pistte gitse ne olacak kac defa cikiyorsun da alankarin kaci yanliyo gec bunlari. Kalkip yurumeyen arabayi put yapmisin tapin dur.


    Yahu neyin tartışmasını yapıyorsunn 0-100 6.4 saniye araba yürümeyen araba mı oluyor,daha fazla konuyu bulandırma...

    Put yaptığım yok elhamdürüllah müslümanım..

    Daha fazlada saçmalama gel organizasyonlara katıl yürüyen araba yürümeyen araba göster.

    Satılıyorsa,bi sebebi vardır senin gibileri çok gördüm ben hondam.com'da

    Senin zihniyetin Ferrari Vs Vtec diyen zihniyettir,daha fazla konuyu bulandırma yeterince kirlendi konu Rx-8 beğenmiyorsan daha fazla tartışma benle beğenmiyorum de geç...




  • benim zihniyetimden sen ne anlarsın ? vtec de gördük rx-8'de enterese etmiyorlar zerre

    diğer yandan organizasyon falan kafanıza göre takılın bana hafif gelirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.