Şimdi Ara

===> SE Xperia™ arc | 4.2' BRAVIA® - 8MP Exmor R™ HD - 8.7mm <=== (262. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.906
Cevap
13
Favori
612.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar telefonun kartına format attığımdan ötürü videolar gitti. Onları nerden indirebilirim? Çok hoştu uzun ve Yüzüklerin Efendisi tadında olanı (:
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hazeyh

    Sattık waveyi,,verdik arc siparişini,,,hayırlısı bakalım..inşaallah değer..
    Hayırlı olsun pişman olmazsın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grolof -- 8 Haziran 2011; 0:34:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LawLess437

    Ben aslında Gürol abi dediğiniz kişiyi kastetmemiştim.Ama üstüne alınıp cevap verince bende hatalarını dile getirdim.Bana pişti oldun diyenlerinde mesajlarını alıntı yaparım buraya görürüz kim pişti oluyor. Mesela yerine mesala yazmak gibi hatalar olabilir.Fakat bazıları var sürekli aynı hataları yapıyor.Benim yazdıklarım onlaraydı.Bu hatayı yapan bir sürü kişi var forumda.Hepsi üstüne alınsın ben teker teker isim vermeyeyim.
    Telefonu 1400 TL'den satıp kar etmeyi planlayan TİM'ler var anlaşılan.Boşverin Xperia Arc'ı , Htc Desire Z Hepsiburada'da Havale/EFT ile 860 TL'ye satılıyor.Arada 500 TL fiyat farkı var.Fazla para vermek istemeyenler alabilirler.Son 26 ürün kalmış.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/htc-desire-z-15-gb/ProductDetails.aspx?productId=telcephtcdesz&categoryId=371946


    arkadaşım sen forumda imla hatalarını mı takip ediyorsun.kelimelerde harf hataları olabilir.bu gayet normal.ama yeni gençlikte büyük harf ,küçük harf karışık yazmalar,q harfi kullanmalar vs bir sürü yeni yeni adetler mevcut.bunları sende görmüşsündür.öyle bir durum olsa burda,sende bunu dile getirsen amenna.başımın üstünde yerin var ama diğer türlü dile getirmen saçma ve senide itici kılıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C0ND01N

    ARCadaşlar Hızlıalda ne zaman girecek stoklara haberiniz var mi ??

    bana 2 gündür yarın kargolanacaktır diye mail atıyorlar, bekliyoruz.
  • Lawless437

    İmla hatalari olabilir takmamak lazim boyle seyleri
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grolof

    Gönlü ve fikri başka telefonlarda olan arkadaşlar niye buraya gelip alanların veya alacak olanların kafalarını karıştırırlar anlamıyorum.Bu işi iyi bilen bir kaç arkadaşın dışında doğru olmıyan fikirlerini bu işi biliyormuş gibi yazmalarına canım sıkılmıyor desem yalan olur.
    Herkes bir çift çekirdek tutturmuş gidiyor,bu işin uzmanları şu anda çift çekirdekle fazlala bir fark yaratılmıyacağını söylerken bir çekirdek modası aldı başını gidiyor.Biri ön kamera diyor.Mesela ben kaç senedir ön kameralı telefonları kullandığım halde sadece iki defa iphone ile kendi aramızda görüntülü görüşme yaptık,oda denemek içindi.Üstelik iphonenin kamerası çok kaliteli diğerlerinin görüntülü görüşmesi bence rezalet.
    Hafıza diyoruz ama hep söylüyorum mesela bir navigasyon programını yükleyince herkes hafızası dolacak sannediyor.Bende sadece 3 tane navigasyon ve diğer 70 kadar uygulama var,üsteliksistemin kendi uygulamalarıda hafızadan yer tuttuğu halde yarısından fazlası hala duruyor.Bir arkadaşın dediği gibi root yapmadanda uygulamaların telefon hafızasından sd karta taşınabilmesi mümkün.Yani hafızanın sıkıntı yaratacağına ben inanmıyorum.
    Herkes bir samsung tutturmuş gidiyor,samsung hangi telefonuna destek vermişki buna versin,hala i8910 sıfırı satılmakla beraber resmen desteğini kesmiş zaten 1500 liraya sattığı telefonuna 2 defa yazılım çıkartarak hiçbir uygulama desteği vermemiş.
    Bada sistemini uyguladığı telefonuna ha keza öyle.Tabi isteyen samsung sgs2 alabilir ama gidip sorularını ve fikirlerini o bölümde paylaşsa daha iyi olur.
    Ben bu telefonu çok severek aldım ve hala severek kullanıyorum ama bu tür mesajlar benin canımı sıkıyor sanki telefondan soğuyacak gibi oluyorum.
    Bana göre hala en güzel ve kullanışlı telefon bu.İphone 4 dahil.
    Daha fazla özellik ve daha fazla hafıza isteyenler niye 500 gb lık bir bilgisayar almıyorlar anlıyamadım.


    UMARIM BENIM MESAJIMLA ILGILI DEGILDIR ZIRA COK UZULURUM EGER ONA YONELIKSE BU SOZLERINIZ.. BURASI BIR URUNUN FORUMU VE BEN DE BU URUNU ALMAYI DUSUNDUGUMU SADECE HAKKINDA DUYDUGUM BAZI SEYLERDEN OTURU CEKINDIGIMI SIZLERDEN YARDIM BEKLEDIGIMI DILE GETIRMISTIM BUNUN NERESI KOTUDUR ANLAMIS DEGILIM :S BURASI ZATEN BUNUN ICIN DEGIL MI ? YA DA KONU BAŞLIĞI SE ARC ALANLAR YA DA BUNA BENZER BIR SEY DE BEN MI BILMIYORUM ? HA BU AKLIMA TAKILAN OZELLIKLERDEN BAZISI ICINIZE SONRADAN BATTIYSA YARANIZA TUZ BASMIŞ OLMAK ISTEMEM... KUSURA BAKMAYIN AMA NOKIA VE SAMSUNG DH FORUMLARINDA DA FIKIR RICASINDA BULUNDUM ILK KEZ BOYLE ANLAMSIZ SERTLIKTE BIR CEVAP GORUYORUM...

    HELE DE MESAJIN BAŞINA HAYIRLI OLSUN SONUNA DA HATAM VARSA KUSURA BAKMAYIN DEMEME KARŞIN...

    YARDIMSEVERLIK VE ANLAYIS BIZIM INSANIMIZDA OLAN BIR SEYDIR HALBUKI...

    HERKESDEN OZUR DILERIM TEKRAR IYI FORUMLAR...
  • Beyler yorumları elımden geldıgınde okuyorum ara sıra youtubeden arc ıle ılgılı vıdeolarını ızlıyorum yanlız ızledıgım vıdeolarda ekran gecıslerınde hafıf takılmalar mevcut.ayrıca telefonran muzık dınlenyen bırısı olarak 3.5mm lık gırıs yan tarafa konulmus.yanı koca telefona ben 3.5mm kulaklık taktıgımda cebıme nasıl gırecek o telefon orasınıda dusunuyorum ayrıca bazı vıdeolarda palak kasanın sankı kucuk cızıklerı daha net bellı edıyormus gıbı bır goruntu ortaya cıkıyor.ekran ıle ılgılı goruslerınızı de gormek ısterım cabukmu cızılıyor.SGS2 den parlakmı oluyor bu bravıa engınenın ozellıgı nedır.720p vıdeolarda takılma oluyormu ? HDM kablo ıle TV ye baglayan oldumu sorun yasadınızmı.kasadan gıcırtı vs vs problem catlak yada soyunma problemı yasayan oldumu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunuss.10

    Lawless437

    İmla hatalari olabilir takmamak lazim boyle seyleri



    quote:

    Orijinalden alıntı: LawLess437


    quote:

    Orijinalden alıntı: grolof


    Kimi kasdettiğini açıkla bari bizde anlıyalım türkceyi düzgün konuşamıyanları .
    Burda herkes saygı çerçevesinde yorum yapabilir ama dediğim gibi saygılı olmak koşulu ile.
    Sizin sorularınızada herkes bildiği kadarıyla cevap vermeye çalışmıştır.Kimse size "ne boş sorular soruyorsun ya" diye cevap vermemiştir sanırım.


    1-2 postu olan dengesizler için yorum yapmıştım sizi kastetmemiştim ama sizde düzgün yazamıyorsunuz.İ yerine I yazmanızdan bahsetmiyorum.Kararmağa diyorsunuz mesala.Doğrusunun kararmaya olması lazım.



    Sanki kötü birşey dedim.Ordan birisi çıktı mesala yazdın pişti oldun dedi.Ordan biri daha çıktı pişti oldun mesajını alıntı yaptı ve ölü taklidi yapın gider dedi.Neyse ben uzatmayayım.
  • markette problem yasayan arkadaşlar birde bu siteyi deneyebilirler mihttp://www.androidzoom.com/ bende android telefon yokta bu siteye rastladım paylaşmak istedim
  • Arkadaşlar yeter artık bence..Bir imla muhabbeti aldı başını gidiyor ya resmen geyik muhabbetine döndü konu... SE'ye laf söylettirmeyen arkadaşlar son 3 sayfada bende dahil olmak üzere onlarca arkadaşımızın sorusu mevcut ama sizin imla teorisi tartışmanız yüzünden bizim sorular arada kaynıyor! Madem markaya ve ürüne bu kadar güveniyorsunuz sorularımıza gayet net birşekilde cevap verin bizde görelim kalitenin ne olduğunu. . .
    Sorularımıza cevap yazmak zorunda değilsiniz ama en azından bizim gibi sorularına cevap bekleyen insanlara saygısızlık etmeyin lütfen.P.M denen bişey var birinin yazdıkları seni imlasal olarak rahatsız ediyorsa yada ne rahatsız ediyorsa artık gider söylersin bitti bu kadar. Daha fazla laf salatası konusunu yapmayın burasını rica ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kımyasal

    Beyler yorumları elımden geldıgınde okuyorum ara sıra youtubeden arc ıle ılgılı vıdeolarını ızlıyorum yanlız ızledıgım vıdeolarda ekran gecıslerınde hafıf takılmalar mevcut.ayrıca telefonran muzık dınlenyen bırısı olarak 3.5mm lık gırıs yan tarafa konulmus.yanı koca telefona ben 3.5mm kulaklık taktıgımda cebıme nasıl gırecek o telefon orasınıda dusunuyorum ayrıca bazı vıdeolarda palak kasanın sankı kucuk cızıklerı daha net bellı edıyormus gıbı bır goruntu ortaya cıkıyor.ekran ıle ılgılı goruslerınızı de gormek ısterım cabukmu cızılıyor.SGS2 den parlakmı oluyor bu bravıa engınenın ozellıgı nedır.720p vıdeolarda takılma oluyormu ? HDM kablo ıle TV ye baglayan oldumu sorun yasadınızmı.kasadan gıcırtı vs vs problem catlak yada soyunma problemı yasayan oldumu.


    kulaklık girişinin yan tarafta olması cidden dert, ben bunu daha önce düşünmemiştim :) Artık piyasadaki çoğu iyi kulaklık düz girişli, bükümlü girişler yok denecek kadar az. Arc kullanan arkadaşlar kulaklık kullanım sırasında sıkıntılarınız nelerdir?
  • Arkadaşlar selam..
    Nokia n8 ile olan birlikteliğime xperia arc veya sgs2 ile son vermeyi planlıyorum.
    500 tl fiyat farkı olmasına rağmen aralarında estetik olarak xperia arc tarafındayım. lakin benim için en önemli konu şarj konusu.. Siz kullanan arkadaşların şarj yorumlarını merak ediyorum. 2 gün kadar kullanabilen oluyormu?
  • ben de cok muzik dinleyen biri olarak soyleyebilirim ki hic problem yasamiyorum. Ha ustte ha yanda bisi farketmiyor cep te iken
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheLoft
    Arkadaşlar selam..
    Nokia n8 ile olan birlikteliğime xperia arc veya sgs2 ile son vermeyi planlıyorum.
    500 tl fiyat farkı olmasına rağmen aralarında estetik olarak xperia arc tarafındayım. lakin benim için en önemli konu şarj konusu.. Siz kullanan arkadaşların şarj yorumlarını merak ediyorum. 2 gün kadar kullanabilen oluyormu?


    Kullanmaya bagli tabi. Cok ugrassam 2-3 saattede bitiririm. Ancak bana dolu dolu 1 gun yetmekte. ( sabah 10 gece 2-3 ) bol bol sms ve tel gorusmesi. surekli 3G baglantisi. Bence yeterli. Birazcik kassam 1.5 belki 2 gune cikaririm ancak gerek yok her gece sarj ediyorum rahatim :) En cok sarj ekran yiyiyor.
  • yanı mısal ben ozel bı kulaklık alıcagım kulak ıcı kulaklık muzık dınlemek ıcın xperıa arc ın yandakı gırısıne takıcagım ordan kot pantolonumun cebıne koyacagım tel 4 ınc yandan kablo gırısı 1 veyahut 1.5 cm gıbı bır cıkıntı olusacak + buda kablonun omrunu buyuk oranda dusurecek gırıs kısmındada arızaya sebebıyet verebılır.dıger bır husus ınsana rahatsızlık verebılır cepten cıkartmasıda ayrı bır problem olur dıye dusunuyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kımyasal
    yanı mısal ben ozel bı kulaklık alıcagım kulak ıcı kulaklık muzık dınlemek ıcın xperıa arc ın yandakı gırısıne takıcagım ordan kot pantolonumun cebıne koyacagım tel 4 ınc yandan kablo gırısı 1 veyahut 1.5 cm gıbı bır cıkıntı olusacak + buda kablonun omrunu buyuk oranda dusurecek gırıs kısmındada arızaya sebebıyet verebılır.dıger bır husus ınsana rahatsızlık verebılır cepten cıkartmasıda ayrı bır problem olur dıye dusunuyorum.

    Bende farkli kulaklik kullaniyorum ( Cx300 ) Ancak yipranma gibi bisi veya omrunu azaltma gibi bir etkenle karsilasmadim. Cepler kucucuk ise belki bir nebze sikinti olabilir ama bunu dert edicek bi durum yok inan

    Cepten cikarirken de bir problem olmuyor takilma falan. Kot pantalonlarin cepleri gayet genis cunku sıkışmiyor yani telefon.
  • yanlız sızın bahsettıgınız kulaklıgında gırıs kısmı duz degıl L sekılde bu sıze problem teşkıl etmıyor ama pekı DÜZ gırıs takıldıgı zaman ne olacak.duz gırıs kullanan yada denıyenlerın yorumlarını gormek ısterım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kımyasal

    yanlız sızın bahsettıgınız kulaklıgında gırıs kısmı duz degıl L sekılde bu sıze problem teşkıl etmıyor ama pekı DÜZ gırıs takıldıgı zaman ne olacak.duz gırıs kullanan yada denıyenlerın yorumlarını gormek ısterım.


    Sennheiser marka kulaklık aldığın sürece kabloda sorun yaşamazsın. MX760 4 senedir kullanıyorum, cebimde, çantamda, orda burda dolaştırdım ama maşallahı var hala

     ===> SE Xperia™ arc | 4.2' BRAVIA® - 8MP Exmor R™ HD - 8.7mm <===
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kımyasal

    yanlız sızın bahsettıgınız kulaklıgında gırıs kısmı duz degıl L sekılde bu sıze problem teşkıl etmıyor ama pekı DÜZ gırıs takıldıgı zaman ne olacak.duz gırıs kullanan yada denıyenlerın yorumlarını gormek ısterım.

    gerçektende sürekli kot pantolon giyen,hareket halindeyken çeşitli sebeblerle telefonu kablolu kulaklıkla uzun süre kullanmak zorunda olan kişiler için çok önemli bir detay yakalamışsın.eğer sende bu kişilerdensen bu telefonu kesinlikle almamalısın.tabi senin durumunda olan başkaca arkadaşlarda varsa onlarda almasın bu telefonu.yok ben L jack kullanılmış kulaklıklada kullanabilirim diyen arkadaşlar için zaten sorun yok.onlar gönül rahatlığıyla alabilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPEREN_06 -- 8 Haziran 2011; 2:34:00 >
  • Saçma sapan biriki soruyla ben de katilayim;

    -internette bir sayfanın en altına geldiğimizde tekrar yukarı çıkmak gerektiğinde iphone daki gibi ekranın en tepesine dokunarak sayfanın üstüne çıkamıyoruz. Bunun bir yolu var mı.
    -bir siteden çıkmak istedigimözde sayfayi kapatmanın yolu yok mu gerçekten
    -telefonda yüklü olarak facebook uygulaması var fakat android için facebook diye bir uygulama var,bunun bir farkı var mı

    Yasal ve parali uygulamanın turkiyede kapalı olmasının mantığı nedir?

    Teşekkürler şimdiden
  • 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.