Şimdi Ara

windows başlangıçta çalışan programlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar
    problem şöyle.arkadaşım bilgisayarında bir program kullanmış sanırım zararlı yazılım vb. kurtulmak için,açılışta ufak tefek ne varsa program kapatmış. sadece işletim sistemi açılıyor buraya kadar sorun yok.Benden istediği nod 32 virüs programını başlangıçta açılır hale getirmek bunu nasıl yapabilirim ?
    şimdiden teşekkürler



  • Başlat => Çalıştır => msconfig yaz. Sistem Yapılandırma Yardımcı Programı açılacak.
    Açılan pencereden "Başlangıç" sekmesine gel. Başlangıçta çalışmasını istemediğin programların karşısından tiki kaldır. Çalışmasını istediğiniz ESET NOD32 için; egui yazan sıranın kutusuna tik koyacaksınız. Hizmetler sekmesinde de Tüm Microsoft Hizmetlerini gizle kutusunu işaretledikten sonra ESET ile ilgili hizmetlerinde çalışıyor (kutuları işaretli) olması gerekir. Tamam dedikten sonra; Bilgisayarı yeniden başlat. Tekrar açılışta bir pencere çıkacak. Oradaki seçeneğe tik koy (kutuyu işaretle) ve tamam de. Bu pencereye bu tiki koymazsan her açılışta önünüze gelir.
  • başlangıç sekmesinde sadece bir tane seçenek var.problem orda zaten
  • başlat>çalıştır>regedit e gir ordan HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/MICROSOFT/WINDOWS/CURRENTVERSION/RUN KLASÖRÜNE GİR
    sağ tarafa geç oraya sağ tıkla yeni dize değeri oluştur kafana göre bi isim kat "mesela nod32" sonra ona sağ tıkla değiştir de oraya "programyolu" çalıştıormak istediğin programın exesi neredeyse o adresi yaz örnek "C:\Program Files\nemesis\enforcer.exe" bu şekil açılışlarda otomatikmen çalışır.
  • Merhaba arkadaşlar. Benim bir sorum olacak. Bilgisayar ilk başladığında çalışan programların sıralamaları siz müdahale etmediğiniz sürece aynı mıdır. Yani mesela msn programı, hp digital image monitörden önce çalıştırılırken daha sonraki windows açılışında bu programdan sonra çalışabilmesi mümkün müdür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sgh12
    Merhaba arkadaşlar. Benim bir sorum olacak. Bilgisayar ilk başladığında çalışan programların sıralamaları siz müdahale etmediğiniz sürece aynı mıdır. Yani mesela msn programı, hp digital image monitörden önce çalıştırılırken daha sonraki windows açılışında bu programdan sonra çalışabilmesi mümkün müdür.

    Sanmıyorum böyle birşey olmaz.
  • Çok teşekkürler cevabınız için bir arkadaşım ısrarla böyle birşey olduğunu bir önceki açılışta ilk başta çalışan msn inin daha sonra en son açıldığını iddia ediyor da konu hakkında kesin bir fikri olan var mı acaba.
  • tamamen msn sürümü msn 2011 yükledim önceden ilk önce gelirken şimdiki versiyon daha yavaş açıldığı için sonra geliyor ve anti virüs programı açılışta çalışan programları tarıyor anti virüsü değiştirdiysen olabilir
  • yok hayır bir değişiklik yapmadan bi önceki açılışta önce açılan msn inin artık en son açıldığını söyledi bana. Bana mümkün görünmediği için sizlere danışmak istedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.