Şimdi Ara

Fiat Marea Fan Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar;

    Bu sabah işe gitmek için aracıma bindim. Motoru 4-5 dakika ısıtıp yola çıktım. Tabi ön cam buhar yapmasın diye fanı açtım. 1-2 km sonra fan kendi kendine kapandı. Kontrol tuşları çalışmıyor yani üflemiyor. Bir kaç kere kontağı kapattım denedim yok .Ne klima ne fan üflemiyor. Problem ne olabilir? Yardımlarınızı rica ediyorum. Teşekkürler.



  • Sağ tarafta torpidonun alt hizasına denk geliyor. Ayaklarını uzattığın yere değru uzan torpidonun altına bak görürsün. Fan motoru var orada. O motorun soketi var. Motorun arka yan tarafında. Elinle araba açık fan açık haldeyken iyice oyna o soketle. Tak çıkar yap birkaç kere gerekirse hafiften soketin girdiği yer de sokulur onu da çıkart.

    Sorununun kaynağı fan motoruna takılı o soketin temassızlık yapması.
  • Arabayı tanıdığım bir elektrikçiye gösterdim. O da torpido altına baktı. Oksitlenme varmış. Bir sprey sıktı ve çalıştı. Bunları öğrenmek lazım tabi. Arabaya bin git olmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cezmi33

    Sağ tarafta torpidonun alt hizasına denk geliyor. Ayaklarını uzattığın yere değru uzan torpidonun altına bak görürsün. Fan motoru var orada. O motorun soketi var. Motorun arka yan tarafında. Elinle araba açık fan açık haldeyken iyice oyna o soketle. Tak çıkar yap birkaç kere gerekirse hafiften soketin girdiği yer de sokulur onu da çıkart.

    Sorununun kaynağı fan motoruna takılı o soketin temassızlık yapması.
    İşe yaradı teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.