Şimdi Ara

7554444 Konbara puan kazandınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
99.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://www.mobiletisim.com/haberler/7554444-konbara-puan-kazandiniz
    7554444 Konbara puan kazandınız
    Turkcell’in iş ortağı olan bir firma tarafından gönderilen kısa mesajda, 250 konbara kazandığınız ve bunu hattınıza yüklemek için ücretsiz olarak 755 44 44 nolu telefonu aramanız gerektiği söyleniyor. Şimdi bu mesajın ne anlama geldiğini açıklayalım:


    755 44 44, Turkcell’in izin verdiği kredi kartı ile TL yüklemesi yapan bir firmadır. Bu hattı aramak ve kredi yüklemek ücretsizdir.

    Hattınıza kredi yükleyebilmek için kredi kartı bilgilerinizi vermeniz gerekmektedir. “Rakamların tamamını almıyoruz.” deselerde size hangi kredi kartını kullandığınızı soruyorlar. Kartların ilk dört hanesi zaten buradan anlaşılıyor.

    250 Konbara puan en az 30 TL yüklediğinizde hediye bakiyenize ekleniyor. Hediye bakiyenizde biriken konbaraları da 1.000’e ulaştığında kullanabiliyorsunuz.

    30 TL yüklediğinizde 100 konbara, 50 TL yüklediğinizde 150 Konbara hediye veriliyor. Yani 1.000 konbaraya ulaşabilmek için 9 kere 30 TL yüklemeniz gerekli.

    Biriken Konbaraları da konuşma veya SMS olarak alabiliyorsunuz.

    Sizden kredi kartı bilgilerinizle birlikte doğum tarihi bilgilerinizi de istiyorlar. Yani kritik olan tüm bilgileri firma ile paylaşmış oluyorsunuz.

    Kredi kartı bilgilerini telefonda paylaşmak tehlikeli
    Müşteri hizmetleri çalışanları size bu durumun çok mantıklı olduğunu anlatmak için iş bitirici konuşmalar yapıyorlar. Ve siz bilgi almak için sorular sorsanız da onlar her cümlenin sonunda sizden “Kredi kartı bilgilerinizi, Doğum tarihinizi, hangi kartları kullandığınızı” istiyorlar. Turkcell izinli çalışan bir firma olmasına karşın, yaşadığınız herhangi bir sorunda Turkcell kesinlikle bir sorumluluk kabul etmiyor. Mesela kredi kartınızdan izinsiz bir çekim olsa bu durumda Turkcell’i arayıp bir hak iddia edemezsiniz.

    Fiyatlar belli
    Siz yine yüklemelerinizi bildiğiniz yerlerden yapmaya devam ediniz. Zaten kim “bedava, ücretsiz, avantajlı” diyorsa bilinki onda bir sıkıntı vardır. Kredi fiyatları belli. 20 TL’lik krediyi kimse 15 TL’ye satamaz. Bu krediyi satan firma zaten 19 TL’ye alıyor.

    Gelen mesaj:
    Turkcell TL Yukleme Hattindan 250 KONBARAPUAN kazandiniz. Puanlarinizi Yuklemek Icin UCRETSIZ 7554444 Turkcell TL Yukleme Hattini arayiniz.



  • tam tuzak kurmuslar, cakallar
  • ben onu aradım. bi adam çıktı. kontör falanda gitmedi. ama durduk yere niye gelsinki bu mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: target4u



    tam tuzak kurmuslar, cakallar



    bizim bi arkadaşa yaptılar 66tl kredi kartından para çekmişler
  • Banda bikere oldu aradım alo kontor falan filan bişey diyodu çocukmu kandırıyonuz o mesajın bna ulaşmasında emeği geçen herkezin... diyip kapatmıştm telfonu suratına...
  • kontörlü hattıma 755 44 44 nolu turkcell hattından mesaj geldi konbaranız 900 olmuştur aktive etmek için lütfen ücretsiz 755 44 44 nolu telefonu arayın. diyordu turkcell olduğu için aradım. telefondaki arkadas adımı soyadımı doğum tarihi mi sordu. ve uyeliği aktive etmek için kredi kartı no mu istedi. bende şüphelendim. hayır edim. eger kabul etseydim 79 tl filan çekeceklerdi hesaptan.

    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/...yukleyebilirim

    Speak TL Yükleme Hattıymış amman dikkat
  • işin enterasan tarafı benim turkcell görünümlü vodafone hattıma da mesaj gönderdiler
  • mesaj geliyor ama ben hiç aramadım bi gün onlar aradı bi kaç bilgi sordular falan yani insan Turkcell sanıp güveniyor en son kart numarası diyince işler değişti,yok dedim başkasında da mı yok dedi eş dost akrabandan ver dedi o kadar da değil veremem konbaralar yüklendi mi dedim yok kart vermediğiniz için yüklenmedi dedi
  • Banada geliyor arada bir hafta saat kazanıyoz bir hafta kontorlerimizi geri veriyorlar keşke bu kadar şanşlı olsak
  • benimde 900 birikmiş bendende doğum tarihi il ilçe hangi kart dediler mastercard mı visa mı diye sordu güvenlik teyidiymiş kredi kartım olup olmadığına bakıcaklarmıs ulan zaten yolda elini sllasan herkeste var neyin teyidiyse


    kredi kartının önündeki rakamları istediler 16 haneli dedim bunlarıda verirsem ceker kullanırsın yok efendim tl yükleme hattındaymısız kampanya kredi kartları olanlara özelmiş...


    eskidende kombara vardı mesajla cekip kullanıyorduk simdi bu 900 konbora çöp oldu zaten....birde 2 gün boyunca 24 tl lik konusma olucakmıs hediye olarak ya da 200 mesaj istedigin gibi zaten kullanamıyorsun
  • Beni 2 defa aradılar . ikincisinde de kredi kartı kullanmadığımı ama isterlerse hediyeyi hattıma yükleyebileceklerini bu durumda onlara teşekkür edeceğimi söyledim.
    öyle olmaz deyip telefonu kapattılar
    bir daha aramadılar.
    oh be rahatlık varmış,
    iyiki kredi kartım yok demişim.
  • dolandırıcı adiler işte allah belalarını versin ... kredi kartı kullanıcılarına özel kampanya imiş birde
  • banada bugün geldi
  • Kredi kartından çekmek daha kolay.
  • tam dolandırıclık aman kanmayın arkadaşlar
  • Bana da aynı mesaj gelmişti 20 gün önce. Dedim ne iş, bi aradım kart mart zırvaladı, yok dedim kalsın. Peki dedi iyi günler dedim kapattım.
    Sanal Kart var gerçi istesem şimdide yapabilirim. Ekstra zerre ücret alamaz ama gerek yok. Mesajıda kaybettim zaten. 250 miydi neydi.
  • Bizede gelmişti.Bende aramıştım 20 tl felan yükleyin deyince kapattım.
  • kredi kartı numaranızı alana kadar sizi rahat bırakmayacak şirket. aman diyip kaptırmayın kart numaranızı.
  • kanmayın arkadaşlar bu dolandırıcılara.. geçen sene saf anıma denk gelip 66 liramı kaptırmıştım(ne uğruna hiçbişey) mahkemeye vermekle tehdit ederek anca geri almıştım paramı.. allahın kulunu sevindirmek için önce eşeğini kaybettirip sonra buldurması misali:) ama ne karın oldu derseniz bunlar gibi afedersiniz şerefsizlere karşı daha dikkatli olmamı sağladı.. ayrıca turkcell destekliyomuş bunları.. şikayetvar ve ekşide bir tane olumlu yorumu olmayan bu şirket turkcell gibi bir kurumdan nasıl destek alıyor hala anlamış değilim.. saygılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zizazu

    kanmayın arkadaşlar bu dolandırıcılara.. geçen sene saf anıma denk gelip 66 liramı kaptırmıştım(ne uğruna hiçbişey) mahkemeye vermekle tehdit ederek anca geri almıştım paramı.. allahın kulunu sevindirmek için önce eşeğini kaybettirip sonra buldurması misali:) ama ne karın oldu derseniz bunlar gibi afedersiniz şerefsizlere karşı daha dikkatli olmamı sağladı.. ayrıca turkcell destekliyomuş bunları.. şikayetvar ve ekşide bir tane olumlu yorumu olmayan bu şirket turkcell gibi bir kurumdan nasıl destek alıyor hala anlamış değilim.. saygılar

    bence tüm sorumluluk turkcelde.birkaç gün once aynı olayla ilgili konu açmıitım.uzak durun.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.