Şimdi Ara

1000tl bütçeye stereo sistem tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar,

    Bu konu hakkında bir çok mesajı okuduğumu öncelikle belirtmek istiyorum. Fakat daha kendine özgü bir durum içinde bulunduğumdan direkt konuyla bağlantılı tavsiyeler almak istedim. Bu yüzden açtım bu konuyu.

    Şu anda benim sahibi olmadığım bir set kullanmaktayım. Set şu şekilde: 2 adet Technics mk1210 pikap(serisi aklımda değil), pioneer djm 600 mikser, technics'in yine tam olarak modelini hatırlamadığım bir amfisi (sanırım gx serisinden), ayrıca kendi kontrolörüyle beraber bir çift bose 801 2. seri(240 watt). Bu setin toplam maliyetini en az 5000 tl civarlarında. 1 ay öncesine kadar bu kadar haşır neşir olmadığım konularla bir aydır bu setle vakit geçirerek alakadar oldum.

    Sorun tüm bu takımın 2 hafta içinde benden gidecek olması.

    Bu kadar bir bütçem yok. Bu setten kendi bütçemle bir tane de ben kuramam ne yazık ki.

    İlk önce microlabs logitech gibi markalardan karma stereo bir ses sistemi kurmayı düşündüm fakat 2. el daha eski, amfili bir ses sisteminin de daha mantıklı olduğunu gördüm.

    Aklımda olan şu anda bir çift pioneer cs 997 ve ona uygun stereo bir amfi, fakat forumda technics in sbt serisinin de beğenildiğini gördüm. Şu andaki sistem yaklaşık 40 m2 bir alanda 3.5 metrelik bir tavan yüksekliğinde kullanılmakta ve tabii ki çok doyurucu sese sahip. Siz değerli forum yazarlarının tavsiyeleri benim için çok önemli. Başka alternatifler neler olabilir. Bose hoparlörlerden sonra nasıl bir takım bu büyüklükte bir alanda doyurucu ses verebilir. Kendinden amfili sistemler işimi görür mü. Ayrıca ses kaynağı olarak bilgisayarın kullanılacağını da belirteyim.

    Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.



  • yorumlarınızdan bose ları sevdiğiniz anlaşılıyor. öncelikle hemen söyleyimki bir bose nin yerini ancak yine bir bose tutabilir. başka ne dinlerseniz dinleyin o sesi arayacaksınız. şahsen bose ları çok sevmesemde seven/alışan insanların başka hop.ları çok zor beğendiklerini biliyorum. nacizane tavsiyem bose aktif 2+1 tipi vb. ikinci elini bile 1000 liraya ancak bulursunuz. kolay gelsin.
  • esasında öyle bir takıntım yok sadece cs 997 ayarında bir stereonun bu bose larla bir nebze olsun yarışıp yarışmayacağını da merak ediyorum... şu anda asıl konu 1000 tl ye bişeyler ayarlayabilmek...
  • Wharfedale pm 600 set alındı... umarım güzel ses verir... beklemedeyim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.