Şimdi Ara

>>>İŞTE YENİ KASA KİA RİO KARŞINIZDA<<<

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.034
Cevap
22
Favori
129.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kia’nın merakla beklenen B segmentindeki modeli Rio’nun ilk resmi fotoğrafları yayımlandı. Çarpıcı ve güçlü tasarımıyla yeni Rio, Kia’nın yeni tasarım anlayışının en son temsilcisi oldu.


    Satışa sunulduğu tüm ülkelerde son derece yüksek satış adetlerine ulaşan bir önceki nesil Rio’dan çok daha büyük hedeflerle yola çıkmaya hazırlanan yeni Rio, 3 kapı, 5 kapı ve sedan olmak üzere 3 farklı gövde tipiyle satışa sunulacak. Yeni Kia Rio’nun uluslararası lansmanı 01 Mart tarihinde Cenevre Otomobil Furarı’nda gerçekleştirilecek.


    Eski modele kıyasla 55 mm daha uzun ve 15 mm daha alçak olan yeni Rio’nun dingil mesafesi 70 mm artırılarak 2,570 mm’ye çıkarılmış. Yolcular için çok daha geniş bir yaşam alanı sunan yeni Rio’da ayrıca bagaj hacmi de artırılarak hatchback versiyonda 292 lt, sedan versiyonda ise 390 lt.’ye çıkarılmış

    Yeni Rio, farklı pazarlardaki ihtiyaçları karşılamak amacıyla 1,1 lt. dizelden 1,6 lt. benzinliye kadar farklı motor seçenekleri ile pazardaki yerini alacak. Yeni Rio ayrıca, 2012 yılından itibaren sadece Avrupa’da 1,2 lt. turbo benzinli direk enjeksiyonlu yeni bir motor ile de pazara sunulacak.

    Kia Motors Denizaşırı Ülkeler Pazarlama Direktörü Soon-Nam Lee yaptığı açıklamada, “ Bu yeni model, Kia’nın geleceğe doğru attığı önemli bir adım. Rio modelimiz her zaman son derece başarılı bir modeldi. Şimdi tamamen yenilenen Rio ile çıtayı daha da yükseltiyoruz. İnsanlar bu araca sahip olmayı arzulayacaklar.” diye konuştu. 2005 yılındaki lansmanından bugüne kadar tüm dünyada 860,000 adetten fazla satılan Rio, Kia markasının 219,00 adetlik satışla 2010 yılından beri denizaşırı pazarlardaki en fazla satılan 3. modeli olma özelliğini de taşıyor.


     >>>İŞTE YENİ KASA KİA RİO KARŞINIZDA<<<


     >>>İŞTE YENİ KASA KİA RİO KARŞINIZDA<<<


     >>>İŞTE YENİ KASA KİA RİO KARŞINIZDA<<<



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangelman -- 14 Şubat 2011; 11:43:52 >







  • Güzel olmuş
  • TR'de dizel fiyatları 35000 i aşacağı tahmin edildiğinde sıkıntılı olabilir. Ama umarım 1.1 crdi motorla gelir. Picantoda da kullunılıyo çünkü.
    Tasarım güzel. Bununla birlikte KIA çizgi olarak artık, Venga, yeni Rio, yeni Picanto ile ön görünüm çok karakteristik..
     >>>İŞTE YENİ KASA KİA RİO KARŞINIZDA<<<



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackersun -- 14 Şubat 2011; 14:27:53 >
  • Oldukça güzel olmuş, ön taraf logonun hemen alt bölümü hariç oldukça etkileyici çizgilere sahip. Keşke o bölüm ceedlerde kullanılan ve Kia nın yeni yüzünü temsil eden şekilde olsaydı. Mart ayını merakla bekliyorum. Yakıt değerleride iyi olursa, çok satılır diye düşünüyorum.
  • bizim millet yine gider başka markaların boş arabalarına yatırır parayı arkadaşlar.
  • Güzel bir tasarım olmuş, ben çok beğendim. Atak ve güçlü bir görünümü var. Umarım sedan modeli de böyle şık ve güzel olur. Yakıt tüketim değerleride iyi gelirse tadından yenmez. Yalnız bir yeri beğenmedim oda önde hemen logonun altındaki bölüm. O bölüm kianın yeni yüzünü temsil eden ve diğer modellerde kullandığı ızgara olsaydı daha şık olurdu diye düşünüyorum. Marta gelsin ayrıntıları görelim.
  • çağ atlamış resmen.. bende eski nesil rio var.. yeni nesilleri çok fazla güzel değildi.. ama en yeni nesili harika görünüyor..
  • YENİ RESİMLER İÇİN LİNK VERYORUM

    http://www.turkeycarblog.com/2011/06/yeni-kia-rio/

    http://www.turkeycarblog.com/2011/06/yeni-kia-rio/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyWalsh -- 12 Haziran 2011; 2:49:29 >
  • Accent Blue ile aynı fiyata satarlarsa, yazık olur bu arabaya.. Hyundai'nin düştüğü bu hataya Kia Türkiye düşmez umarım. Hoş ikisi de aynı araç temelinde, farklı olmayacak galiba fiyatları..
  • Yeni Rio Sedan modeli anladığım kadarıyla dizel olarak gelmiyecek, tıpkı Cerato daki gibi sadece benzinli olarak ithal edilecek. Dizel isteyenler hb olan modele bakmak zorunda kalacak. Aynı Ceed-Cerato modelleri gibi, hb ler Avrupa ya sedanlar Asya-Amerika ya odaklı hazırlanıyor. Sedan modeli benzinli de olsa aynı Sportage taki gibi 1.6 GDI motor ve 6 ileri şanzuman ve zengin donanımlar içeriyor.http://www.kia-world.net/index.php/2011/04/20/2012-kia-rio-sedan-specs-colors-engines-transmission-tires-wheels
  • tasarım güzel olmuş
  • Türkiyeye geliş tarihi belli mi?
  • cok iyi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: olugenu

    Türkiyeye geliş tarihi belli mi?



    2011 son çeyrek ! Ekim - Kasım - Aralık 2011
  • Gez- dolaş ve hayırlısı ile gel yaz:)
  • Arkadaşlar Kianın internet sitesindeki fiyatlar Yeni kia fiyatlarımı Yoksa Eski kia Fiyatlarımı????
  • Yeni Kia Rio tasarım ödülü almış. Bugün bir kanalın otomobil programında gördüm. Ayrıca D segmenti aracı Kia magendis de tasarım ödülü aldı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lewel123

    Arkadaşlar Kianın internet sitesindeki fiyatlar Yeni kia fiyatlarımı Yoksa Eski kia Fiyatlarımı????


    eski kia rio fiyatları.. yenisi daha piyasaya girmedi.. ayrıca eskisinede zam yapılmış biraz.. yenisi 3-4 bin fazla olur gibi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blue night


    quote:

    Orijinalden alıntı: lewel123

    Arkadaşlar Kianın internet sitesindeki fiyatlar Yeni kia fiyatlarımı Yoksa Eski kia Fiyatlarımı????


    eski kia rio fiyatları.. yenisi daha piyasaya girmedi.. ayrıca eskisinede zam yapılmış biraz.. yenisi 3-4 bin fazla olur gibi..


    5-6 fazla Olur çünkü Yeni Picanto baz donanımlısı 29.500 TL

    Bence Fiyatlar 35.000Tl den başlıyacak bak görürsünüz
  • Yeni kasada eskinin dizel motorları kullanılsaydı keşke . 1.2 az gibi geldi bana
    Ayrıca fiyatı baya bir yüksek olacak
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.