Şimdi Ara

Avea Online İşlem Merkezine Giriş Yap IPAD'i KAP!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Avea Online İşlemler kullananlar Apple IPAD kazanıyor.
    22 Mart 11-30 Nisan 11 tarihleri arasında Online işlemleri kullanın 10 adet 32 GB IPAD'dan birini kazanma şansı yakalayın.
    Kampanya süresi boyunca online işlemleri kullanan her katılımcı günde en fazla bir (1) defa çekiliş hakkı olmak üzere kampanya süresince her gün çekiliş hakkı kazanabilir.
    Kampanyadan tüm bireysel ve kurumsal Avea aboneleri yararlanabilir.
    ŞARTLAR;

    1. İşbu Şartname konusu "Online İşlemler Kampanyası" ("Kampanya"). Türkiye'de ikamet eden, 18 yaşını doldurmuş ve bireysel Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. ("Avea") abonelerinin tümüne açıktır. Kampanya ve Kampanya kapsamında yapılacak çekilişe 18 yaşından küçükler katılamaz; katılmış olsalar dahi, kazanmaları halinde ikramiye almaya hak kazanamazlar. Avea, Avea İletişim Merkezi ve Satış Noktası çalışanları Kampanya'ya katılamazlar, katılıp ödül kazandıkları takdirde ise bu haktan yararlanamazlar.

    2. Kampanya süresi: Kampanya 22.03.2011 tarihinde saat 00:00'da başlayacak olup 30.04.2011 tarihinde akşam saat 23:59'da sona erecektir. Avea web sitesiwww.avea.com.tr üzerinden online işlem yapan abonelerine 1 adet çekiliş hakkı verilecektir. Kampanya süresi boyunca her katılımcı günde en fazla bir (1) defa çekiliş hakkı kazanabilecektir.

    3. Kampanya Konusu "Ödül" ve Kazananların Belirlenmesi: Kampanya dönemi boyuncawww.avea.com.tr web sayfasına(ücretsiz) olarak girerek, cep telefonu numarası ve şifresiyle giriş yaparak Online İşlemleri kullanan Avea abonelerine (1) bir çekiliş hakkı verilecektir. Kampanya süresi boyunca bir abone günde maksimum 1 çekiliş hakkı kazanabilecektir.

    4. Kampanya bitiminde ödüle hak kazanan aboneler 06.05.2011 tarihinde saat 11:00'da Gülbahar Mah. Cemali Sururi Sok. Halim Meriç İş Mrk. No:25 D:40 Mecidiyeköy / İstanbul adresinde bulunan U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti ("U2") firmasında noter huzurunda top çekme suretiyle yapılacak çekiliş sonunda belirlenecektir.

    5. Çekilişle belirlenecek 10 (on) Avea abonesinin her birine birer adet Ipad 32 Gb("Ödül") verilecektir. Bir abone birden fazla Ödül kazanamayacaktır, kazanmış olsa da Ödül alamayacaktır. Söz konusu ikramiyenin kapsamına KDV dâhil olup, diğer vergi, harç, yasal yükümlülük ve harcamalar ise çekiliş sonucu Ödül kazanan abone tarafından karşılanacaktır. Kampanya'ya iştirak edenler bu şartları gayrikabili rücu kabul etmiş sayılır.

    6. Online İşlemler Kampanyası kapsamında yapılacak çekiliş ile Ipad 32 Gb ikramiye için 10 asil ve 10 yedek liste belirlenecek olup bu listeler 10.05.2011 Radikal Gazetesi Türkiye baskısında ve Avea web sayfası (www.avea.com.tr) yolu ile bilgilendirilecektir. Asil listede yer alan kazananlara; Avea adına U2 tarafından posta yolu ile taahhütlü mektupla bilgilendirme yapılacaktır. Posta yolu ile yapılan bilgilendirmede kazanan aboneye herhangi bir sebeple ulaşılamamasından dolayı AVEA'nın herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Asil listedeki kazananların, söz konusu bilgilendirme kapsamında; ödül almak üzere U2'ye 25.05.2011 tarihine kadar yazılı olarak başvurmaları ve başvuruları sırasında ödüllerinin gönderilmesini talep ettikleri adreslerini yazılı olarak belirtmeleri gerekmektedir. U2'ye bu tarihten sonra tebliğ edilen başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. U2 tarafından kazanan kişilerin adreslerine gönderilecek olan kazandıklarına ve ödülün gönderilmesini talep ettiklerini adresi belirtmeleri gerektiğine ilişkin bilgilendirmenin kişilerin bildirmiş oldukları adreslere ulaşmaması, postada yaşanan aksaklıklar ve/veya asil listedeki kişilerin, belirtilen süre içerisinde bilgilendirmede belirtilen şekilde U2'ye başvurmaması, başvurmuş olduğunu iddia etmesine rağmen postada yaşanan gecikmeler nedeniyle başvurunun U2'ye 25.05.2011 tarihine kadar ulaştırılmaması durumunda ise ödülleri, yedek listede yer alan ilk kişilere sırası ile devredilecektir. Yedek listedeki talihlilerin, ödül almak üzere U2'ye 09.06.2011 tarihine kadar yazılı olarak başvurmaları gerekmektedir. Söz konusu kişilere yapılacak bildirim ve buna bağlı neticeler bu maddede belirtildiği gibi uygulanacak olup U2'ye bu tarihten sonra ulaşan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

    7. Ödül kazanan ve yukarıda belirtildiği şekilde başvuruda bulunan kişilerin hediyeleri, çekiliş sonrasında belirtecekleri adreslere kargo yolu ile gönderilecektir. Kargodan ya da kazananların bildirmiş olduğu adreslerin yanlış/eksik olmasından ya da kazananların bildirmiş oldukları adreslerde bulunamamasından kaynaklanabilecek problemler Avea'nın sorumluluğunda olmayacak ve Avea; kazananların bildirmiş oldukları adreslere hediyelerini göndermek üzere Kargoya teslim etmekle yükümlülüğünü yerine getirmiş olacaktır.

    8. Ödül kazanan kişilere ödülleri ancak, abonelerin abonelik sözleşmesinde belirtilen yükümlülüklerini ile işbu Kampanya Şartnamesi kapsamındaki yükümlülüklerini, kendilerine belirtilen 25.05.2011 tarihine kadar tam olarak yerine getirmiş olmaları ve U2 ile işbu Şartname'de belirtilen şekilde irtibat kurmaları kaydı ile verilecektir. Aksi durumun tespiti halinde, abonenin ödül hakkı iptal edilecek ve ödül belirlenen ilk sıradaki yedek kazanana devredilecektir. Yedek kazanan Abone için de yukarıda yazılı şartlar geçerlidir.

    9. Aboneler, kendi adlarına kayıtlı Avea hatları ile çekilişe katılabilecek olup, çekilişe katılma haklarını ya da ödül haklarını 3. bir kişiye devredemezler. Aynı isme kayıtlı birden fazla Avea hattı ile yarışarak, birden fazla ödül hakkı kazanan abone sadece tek ödül kazanabilir, diğer hakkını 3. bir kişiye devredemeyecektir.

    10. Ödül kazanan kişilerin, söz konusu haklarını Avea'nın kusurundan kaynaklanmayan nedenlerle hiç ya da gereği gibi kullanamamaları halinde Avea sorumlu tutulamayacaktır.

    11. Kampanya'ya katılanlar Avea'nın işbu Kampanya Şartnamesi'nde tesis ve ilan ettiği kuralları şimdiden kabul ederler. Katılımcıların Kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi münhasıran Avea tarafından yapılacak, olası uyuşmazlıklarda AVEA'nın defter ve diğer her türlü kayıtları esas alınacaktır.

    12. Avea, Kampanya katılım sırasında oluşabilecek teknik aksaklıklardan dolayı sorumlu değildir.

    13. İşbu Şartname, "Online İşlemler Kampanyası" için olup başka bir yarışma, çekiliş, promosyon, ikramiye ya da kampanya için kullanılamaz.

    14. İşbu Kampanya, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 15.03.2011 tarih ve B.07.I.MPİ.0.13.00.02-401.02.99-636-2450 ile AVEA İletişim Hizmetleri AŞ tarafından düzenlenmektedir. Kampanya kurallarının tamamıwww.avea.com.tr internet adresinden ve/veya 444 1 500 numaralı Müşteri Hizmetleri Hattı'ndan veya öğrenilebilir.

    15. AVEA'nın Milli Piyango İdaresi izni ile Kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkı mahfuzdur. Bu Kampanya'ya katılan herkes yukarıdaki şartları gayrikabili rücu kabul, beyan ve taahhüt etmiş sayılır.

    http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/kampanyalar/oi_ipad.shtml?pagemenu=kampanyalar.servis.ipadoi







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.