Şimdi Ara

Konsol Bölümü Hakkında (28.03.2011)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
7.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli Arkadaşlarımız;

    Biliyorsunuz bundan yaklaşık bir yıl önce forumumuzun konsol bölümünde meydana gelen olaylar sebebiyle tabiri caizse sıkı yönetime karar verilmiş. Bu nedenle ciddi yaptırımlar uygulanmıştı.

    Zaman içerisinde bu sıkı denetimden vazgeçilmiş, üye arkadaşlarımızın bizlerin talebini anladığı düşüncesi ile daha serbest yönetim tarzına geçilmişti.

    Ancak son dönemde görüyoruz ki bazı üyelerimiz, serbest yönetimi yani üyelerin forum kurallarını kendilerinin uyguladığı sistemi yanlış anlamakta, bu durumu Yönetim Kadrosunun idari zaafiyeti zannetmektedir.

    Bugün karşımızdaki tablo son derece düşündürücüdür.

    Karşılıklı çekişmeler kavgaya dönüşmekte, çok ağır ithamlar, hakaretler hatta küfürler havada uçuşmaktadır.

    İllegal paylaşımlar yapılmakta, illegal paylaşımlara ilişkin taleplerde bulunulmaktadır.

    Dalga geçmeye , karşıdakini tahrik etmeye yönelik mesjalar, resimler, gifler paylaşılmaktadır. Bizler de keyif alıyoruz komik giflerle/resimlerle espirili paylaşım yapmaktan ancak amacını aşmadan. Karşı tarafı rencide etmek için, kavga çıkarmak için değil.

    Neticeten, forum ortamı bilgi paylaşımından ziyade savaş alanına dönmüştür.

    Bu durum forumdan faydalanmayı imkansız hale getirdiği gibi, paylaşımcı üyelerimizi de uzaklaştırmaktadır.

    Bizler forumu sizlerin en çok faydayı alacağınız şekilde tutmaya çalışıyoruz ancak eğer üyeler forumu kurallara uygun kullanmaz ise yaptığımız şey polislikten öte gitmeyecek. Kaldı ki üye profilimiz aklı selim, edepli, kültürlü ve bilgili insanlardan oluşuyor. Zaten aksi tavır sergileyenler üyelikten uzaklaştırılıyor. Bu nedenle sizlerin bizi anlayacağını ve bundan sonra daha özenli davranacağınızı biliyoruz.

    Ancak yine de belirtmek durumundayız bundan sonra yukarıda sayılmış ve benzeri, forumun huzurunu kaçıran, tartışma değil kavga çıkaran, karşısındakini aşağılayan, hakaret eden, özetle forumu bilgi edinmek/paylaşmak amaçlı kullanmayan kişilere yaptırım uygulanacaktır.

    Bizler için paylaşımlarınız altın kadar kıymetlidir. Hepimiz devasa bir ansiklopedi oluşturmaktayız bu forumda, bu sebeple hepimizin bunun bilincinde olmamız ve sorumluluğunu taşıyabilmemiz gerekiyor.

    Sevgi ve saygılarımızla.

    Konsol Bölümü Yönetimi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.