Şimdi Ara

Hp 1050, 301 no kartuş-Dolum seti ve mürekkep seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar HP Deskjet 1050 J410 model yazıcıya dolum seti alacağım, biraz araştırma yaptım setlerin fiyatları aşağı yukarı aynı ve ugun fiyatlarda temin edilebiliyor. Benim kafama takılan hangi markadan daha iyi verim alabilirim kalite kounusda fikirlerinizi merak ediyorum, örneğin linklerini verdiğim "goldink" ve "easy filling" markaları için ne söyleyebilirsiniz ? Bir ikincisi dolum sırasında dikkat etmem gereken bir husus varmıdır örneğin kartuşu çıkarmadan önce elektirik bağlantısını kesme vs. vs. Yazıcıyı resetlemem gerekir mi ? konular hakkında fikir paylaşmanızı bekliyorum tabiki öncelik mürekkep seçiminde aşağıdaki linkler için ne tavsiye edersiniz

    Goldink:
    http://www.goldink.com.tr/product.php?id_product=15
    Easy Filling:
    http://urun.gittigidiyor.com/HP-300-301-901-Renkli-ve-Siyah-Kartus-Dolum-Seti_W0QQidZZ37920140







  • Bu konuda bilgisi olan yok mu? :(
  • İstanbuldayım fakat adresi ve adreste bulunan ürünün markasını verebilirseniz ankaradaki arkadaşlarım vasıtası ile getirtme şansım var ayrıca adresteki ürünün markasını verebilirseniz istanbulda o ürünü araştırma şansım olur. Teşekkür ederim.
  • Güncel ...
  • mürekkebi çok ucuz almadığın sürece hepsi hemen hemen aynı. istediğini alabilirsin. ben cescesor kullanıyorum memnunum.

    kartuşları sökmeden önce yazıcının fişini çekmelisin. kapağı aç kartuşlar önüne gelince fişi çek, kartuşları sök, dolumu yap, yazıcıya takıp kapağı kapat, son olarak fişi tak.

    fişi sökmenin sebebi, boş kartuşu birkaç kez söküp takarsan yazıcı dolum yapıldığını varsayıp kartuşu tanımayacaktır.
  • takip
  • Mrb Arkadaşlar
    Dolum setini ucuza satıyoruz diye kalitesiz olduğu zannedilmesin. Biz düşük kar marjıyla çalışan bir firmayız. kar değil müşteri kazanmaya çalışıyoruz. Gittigidiyorda yorumlara bakabilirsiniz. Kartuşunuzda herhangi bir sıkıntı yoksa (tıkanma, elektronik devrelerinde bozulma gibi...) mürekkeplerimizfrn orjinaline çok yakın (%95-99) kalitede çıktılar alabilirsiniz.

    Kartuş mürekkepleri kore menşeeli ve sorunsuzdur. Eğer kartuşta problem varsa orjinal mürekkep dahi çalışmayabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.