Şimdi Ara

PASSAT 1.6 FSI COMFORTLİNE ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
14.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Ben 2004 vectramı sattım şimdi araba arıyorum.Aklıma passat 1.6 fsı geldi.İlk öncelikle bu aracın performansı nasıl kronik sorunu var mı?lpg atacam.xenon far-sunroofvs eklemeler yapacam.genel görüşünüzü alayım...tşk.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: jotkar

    Merhaba arkadaşlar.Ben 2004 vectramı sattım şimdi araba arıyorum.Aklıma passat 1.6 fsı geldi.İlk öncelikle bu aracın performansı nasıl kronik sorunu var mı?lpg atacam.xenon far-sunroofvs eklemeler yapacam.genel görüşünüzü alayım...tşk.

    sonradan sunroof eklenmez değil eklenir ama passat gibi bir araca nasıl yakışır onu bilemem..çünkü sonradan yapılan sunrooflar genelde elektrikli olmuyor. artı çok büyük oranda sızıntı sorunu olur. bir de güvenlik sorunu yaşatabilir çünkü siz sunroofsuz dizayn edilmiş bir arabanın tavanını kesiyorsunuz. fabrikasyon sunrooflu araçların tavanları ekstra güçlendirilmiş olduğunu biliyoruz..
    ikinci konu lpg olayı.. şu anda fsi motorlara tüp çok randımanlı değil.. randıman veren sistemler de 2000-2500 tl civarında.. ben yerinizde olsam 1.6 102 hp motorlu passat alır ve ona tüp taktırırdım..sorunsuzca da binerdim..




  • Siz bir tane pejo 308 alın.
  • Bence hangisi sana cazipse onu al FSI bildiğim kadarıyla tüpte takılmıyor. Avantajları dejavantajlarını karsılamıyorsa ondan kaçma taraftarıyım.
  • 1)Performans ne beklediğinize bağlı.Bu kasayı 115 HP atmosferik motor çekiyor.Dik rampalarda ivmelenmesi yavaş oluyor tabi.
    2)Kronik sorun yok.2005 modellerin bazılarında boğaz kelebeğinin temizlenmesi gerekiyormuş bazen.
    3)LPG için 2250 TL fiyat almıştım birkaç ay önce.Fiyatı düşmüş olabilir,sormanızda fayda var.Çalışma konusunda sıkıntı yok,LPG'li FSI Passat biliyorum çünkü,tıkır tıkır çalışıyor.
    4)Sunroof eklemesi yanlış olur.Çünkü sunroof'lu araçların tavanı fabrikadan farklı çıkıyor.Ona göre güvenlik önlemleri var.Siz gidip harika bir işçilikle sunroof ekleyebilirsiniz;ama güvenlik yönünden sıkıntı olur.Xenon far işi kolay.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.