Şimdi Ara

Paypal Hesabına Para Aktarma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
25.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar paypal hesabıma nasıl para aktarabilirim. Banka hesabımdan para çekmeye çalışınca ''Çekilen tutar kullanılabilir bakiyenizi aşamaz.'' uyarısı alıyorum. 10 doların altında bir miktar girincede minimum tutar 10 dolar olmak zorunda yazıyor. Kredi kartımdan almaya çalışıncada ''Çekilen tutar kullanılabilir bakiyenizi aşamaz.'' uyarısını alıyorum. Daha önceden başkalarına ufak miktarda para aktarmıştım kredi kartımı kullanarak paypal aracılığı ile. Ama kendi paypal hesabıma neden para çekemiyorum banka hesabımdan ? Hazır güncellemeyi yaptım aylık üyelik 2 dolarken almak istiyorum ama bir türlü beceremedim şunu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilsultan -- 31 Mayıs 2011; 20:37:21 >



  • Arkadaşlar epey bakındım ama Türkiiye hesapları için kendi hesabımızdan paypala para çekilemediği gibi birşeye rastladım bir kaç forumda.(Pek gerçekçi gelmedi ama.) Üyelik alırken paypal hesabımızda paraya gerek yokmuş. Para paypal hesabına tanıttığımız kredi kartından düşüyormuş . Boşa tırmalamışım o kadar zaman. Yardımlarını eksik etmeyen DH sakinlerine çok teşekkür ederim. (Çok sakinler hiç kimseden bir cevap bir ses olsun gelmedi )
  • iyi yine sen paypalda hesap açabilmişsin ben daha hesap bile açmayı beceremedim,tlf numaranız çok kısa diye hata mesajı veriyor?
  • Konuyu yeni gördüm, gerçi arkadaş sorunun kaynağını araştırıp bulmuş. Birkaç aydır paypal Türkiye'de salakça bir uygulama başlattı. Yurtdışı sitelerinden yapılan alışverişlerde tutarı bakiyeden düşürmek yerine, paypal hesabımıza bağlı kredi kartından çekiyor.
  • HORTTT Arkadaşlar ufak bir sorum olacak, şuan için paypal hesabımda 3 tl bakiyem var o da benden onaylamak için çekilen tutar, sanal kart ile aktifleştirme işlemini başarılı bir şekilde yaptım ,misal olarak 8 tl lik bir alışveriş yapacağım sanal karta 5 tl ekledim bu 3 tl yi paypal kullanacak mı yoksa yetersiz bakiye mi diyecek ? bu 3 tl li kartıma aktarmalımıyım eğer sanal kartımdan çekiyorsa paypalda durmasının bir amacı varmıdır ?
  • yok mu bilen biri?
  • Evet arkadaşlar bende merak etmekteyim direk banka hesabımdan paypala para aktarabiyomuyuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scorpion_1907

    Evet arkadaşlar bende merak etmekteyim direk banka hesabımdan paypala para aktarabiyomuyuz?


    Hesaptan para aktaramazsın. Ama bankanda sanal bir kredi kartı oluşturup bunun üzerinden aktarma işlemi yapabilirsin.
  • sanal kredi kartı derken?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.