Şimdi Ara

Trafik Sigortası , Kasko , Plaka v.s |Soru,Sorun ve Görüşleriniz| (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.465
Cevap
97
Favori
374.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kimbell K kullanıcısına yanıt
    Hocam herkes araç bedeli yüksek olsun ister , bu nedenle hazine müsteşarlığı ayarlamayı tavana göre yapar
  • Merhaba, istanbulda yasiyorum 2007-2008 punto almayi dusunuyorum. 12 yillik soforum ancak uzerime olan ilk araba olacak. Arabayi eşim de kullanacak, kasko yaptirmali miyim? 10 yasindan buyuk oldugu icin kaskolar baya pahali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kuekuatsheu

    Merhaba, istanbulda yasiyorum 2007-2008 punto almayi dusunuyorum. 12 yillik soforum ancak uzerime olan ilk araba olacak. Arabayi eşim de kullanacak, kasko yaptirmali miyim? 10 yasindan buyuk oldugu icin kaskolar baya pahali.
    kasko poliçesi her zaman sizi koruyan bir etken olarak düşünün sizin veya eşinizin yapacağı hasarda yanınızdaki en büyük destek olacaktır trafik poliçesi sadece karşı tarafın hasarını karşılacağı için sizin aracınız ile alakalı hasarı cebinizden ödemek zorunda kalacaksınız bunun yanı sıra YANGIN HIRSIZLIK SEL DOLU hasarlarında da poliçeniz yanınızda olacaktır benim fikrimi soracak olursanız kaskonuzu mutlaka yaptırın.
    saygılarımla...
  • Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allainz'da çalışan ya da bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar. ilk defa kasko yaptırma niyetim var. ama dar kapsamlı kasko yaptırmak istiyorum. sadece hırsızlık için. uygun fiyat alan var mı? bütçem 500 tl ye kadar.
  • altan0348 A kullanıcısına yanıt
    Tabi var hocam.

    Üstelik hasarsızlıkta sayılıyor gelecek seneye.

    Mesaj atıyorum size.
  • altan0348 A kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam,

    Evet forumdan bir kaç kişiye yaptık, özelden bilgileri yazarsanız hemen teklif verebiliriz hocam.
  • Selamlar hocam kaskom 4.nde doldu ancak bir sorun var. Aracım 2017 engelli ötv ind. alındı. Kasko yenileme araştırmasında pert durumunda ötv hariç tazminat ödendiğini ve hurda belgesi düzenlendiği için tazminatın da %40 kesildiğini öğrendim. Bunu sigortacım firmalardan öğrendi. Ötv kesilip ödenmesi neyse de, 5 yıl dolmasını beklemeden ötv muaf araç almak için hurda belgeli işlem yapılması gerekli . Bu durumda neden eksik tazminat verilir. Bu şekilde kasko yaptırmak istemiyorum. Sizden olumlu dönüş alırsam poliçemi sizden yapalım hemen çünkü şuan kaskom yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bserat

    Selamlar hocam kaskom 4.nde doldu ancak bir sorun var. Aracım 2017 engelli ötv ind. alındı. Kasko yenileme araştırmasında pert durumunda ötv hariç tazminat ödendiğini ve hurda belgesi düzenlendiği için tazminatın da %40 kesildiğini öğrendim. Bunu sigortacım firmalardan öğrendi. Ötv kesilip ödenmesi neyse de, 5 yıl dolmasını beklemeden ötv muaf araç almak için hurda belgeli işlem yapılması gerekli . Bu durumda neden eksik tazminat verilir. Bu şekilde kasko yaptırmak istemiyorum. Sizden olumlu dönüş alırsam poliçemi sizden yapalım hemen çünkü şuan kaskom yok.
    Cevaplanmıştır.
    saygılarımla
  • Değer kaybina başvuru için hangi evraklar gerekir, nasıl başvuru yapacağım? Exper olması şart mı? Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhann_75

    Değer kaybina başvuru için hangi evraklar gerekir, nasıl başvuru yapacağım? Exper olması şart mı? Teşekkürler.
    Kazaya karışan her 2 aracın tüm belgeleri onarım faturası gerekmektedir. bir üst yazı ile (kaza zamanını oluşunu ve ödemenin nereye yapılacağını)belirten belgeyle karşı tarafın sigorta şirketine göndermeniz yeterlidir. Exper aracınızda gerçek rakamı çıkartmak için istenmektedir eğer yaptırırsanız sizin açınızdan daha iyi olacaktır tam rakam belli olacaktır sigorta şirketi ödeyeceğiniz ekspertiz ücretini de tarafınıza ödeyecektir.geçmiş olsun.
    saygılarımla.
  • Bu evrakları, hasar dosyasını experden mi temin edeceğim, yani exper ile iletişime mi geçmem gerekiyor? Yarın aracımı servisten alacağım, hasar dosyası serviste bulunur mu yoksa experle iletişime mi geçeyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhann_75

    Bu evrakları, hasar dosyasını experden mi temin edeceğim, yani exper ile iletişime mi geçmem gerekiyor? Yarın aracımı servisten alacağım, hasar dosyası serviste bulunur mu yoksa experle iletişime mi geçeyim?
    Servisten de temin edebilirsiniz oradada birer nüshaları mevcuttur.
  • Yarın servise gideceğim teşekkür ederim. Normalde hasar dosyası ve raporuu experden alabiliyorum. Fakat exper kendisi için ücret talep ediyor. Ben bu ücreti expere vermek istemiyorum. Çünkü tek yaptığı iş zaten hali hazirdaki hasar raporunu bana veriyor ben de bir dilekçe ile karşı tarafın sigorta şirketine kargo ile yolluyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhann_75

    Yarın servise gideceğim teşekkür ederim. Normalde hasar dosyası ve raporuu experden alabiliyorum. Fakat exper kendisi için ücret talep ediyor. Ben bu ücreti expere vermek istemiyorum. Çünkü tek yaptığı iş zaten hali hazirdaki hasar raporunu bana veriyor ben de bir dilekçe ile karşı tarafın sigorta şirketine kargo ile yolluyorum.
    Evet servistwn alacaginiz evraklarla basvuruda bulunursaniz odemeniz yapilacaktir.ekspere gerek kalmadan.

    Saygilarimla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servisten alacağım evraklar fotokopi olacak mahsuru olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhann_75

    Servisten alacağım evraklar fotokopi olacak mahsuru olur mu?
    Hayır herhangi bir mahsuru yoktur.
    saygılarımla.
  • selamlar. 3 yıldır polo 2008 arabamı kaskolatıyordum. geçen sene kaza yaptım. fiyat biraz arttı. kaskosuz 1 hafta geçirdim. sizce en uygun kaskoyu nerde yaptırabilirim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: küfrettin

    selamlar. 3 yıldır polo 2008 arabamı kaskolatıyordum. geçen sene kaza yaptım. fiyat biraz arttı. kaskosuz 1 hafta geçirdim. sizce en uygun kaskoyu nerde yaptırabilirim?
    Merhabalar
    dilerseniz ruhsatınızı 05352888216 numaraya gönderin mevcut şirketlerimizin hepsinden size en uygun fiyatı bulalım.
    saygılarımla.
  • 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.