Şimdi Ara

10-15 Bin TL Arası Aile arabası ve ilk defa araba kullanılcak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar 10-15 bin tl arası kaza yapıldığında parçası ucuz olan veya sigorta yaptırabileceğimiz ilk defa araba kullanacak birisini zorlamıcak modelleri yazarmısınız acaba ? Bir ara Broadway felan bakmıstık onlara sigorta felan yapmıyolar. İsteğimiz hem görünüşü güzel olsuın içi rahat olsun yani 4 kişi binince rahat edebilelim. Abimlerin ehliyetleri var fakat hiç araba kullanmadılar. O yüzden fazla zorlamıcak ve az yakıcak araba iyi olur bizim için. Daha çok var araba almamıza fakat simdiden arastırmaya baslayım deidm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fırtınam.. -- 25 Haziran 2011; 15:49:01 >



  • beyler yokmu fikri olan ?
  • beyler yokmu önerisi olan ? rahat-konforlu bir aile arabası bakıyoruz. Marka - model önerilerinizi bekliyorum.
  • Fiat marea olabilir isterseniz..


    benim elimde o para olsa alırmıyım almam o ayrı :)))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 25 Haziran 2011; 16:57:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: silverado

    Fiat marea olabilir isterseniz..


    benim elimde o para olsa alırmıyım almam o ayrı :)))

    Peki senin elinde 10-15 bin tl olsa hangi arabayı alırsın ?
  • abi bende o fiytlara araba bakmistim, acikcasi bakarkende biraz genc isi olmasini istedim, 16 bin civarinda fiestalar bulunabilir, paliolar var ama kucuk araba, pololar gene 16 bin civari, 2000 model civari focus belki bulunabilir ama, piyasa baya alevlenmis, ben kendim 13 bine fabia aldim, ilk arabam, kiyasliycak bir durumum yok daha ilk depo bitmedi, simdi ben araci ove ove bitiremem, o yuzden detaya hic inmiyorum ama bide fabialara goz at istersen, bu arada fabialarin parcasinin ucuz olacagini sanmam, malum alman




  • Yav bizim için en önemlisi rahat olacak genis olucak , çok az yakıcak. Parçaları ucuz olsun dememin sebebi sigorta yapılamayan araçlar içindi. Malum yeni baslıyoz pat küt biyere çarparız hoppa 2-3 bin masraf çıkar o zarar sokar bizi. Ama sigortasını yapabileceğimiz bir araç alırsak ortada o sorun olmucak yani. Tabii bi ayna kırıldığında felan sigortaya gidecek halimiz yok. Dediğin arabayı incelicem şimdi.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-geely-2009-geely-1-5-familia-orjinal-boyasiz-l-p-g-full-modeli-52705411/detay/

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-geely-2010-geely-1-3-echo-comfort-9-000-km-de-orjinal-52776345/detay/

    Bence düşünülebilir. Güvenlik konusunda sıkıntınız olmasın, kriterlerinize göre alabileceğiniz Fiat Marea, Fiat Albea, Doğan, Lada vb. markalar var. Onlardan bir eksiği yoktur, üstelik 2009 2010 model bir araba sahibi olursunuz.

    Hatta sizin için Geely Familia'nın crash testini de koyayım;

    http://www.youtube.com/watch?v=S3xkya4HxvI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beamer -- 25 Haziran 2011; 17:31:11 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ıLGıM


    quote:

    Orijinalden alıntı: silverado

    Fiat marea olabilir isterseniz..


    benim elimde o para olsa alırmıyım almam o ayrı :)))

    Peki senin elinde 10-15 bin tl olsa hangi arabayı alırsın ?

    kesin laguna alır o (bu arada nick değiştirdi galiba)

    ben honda city derim b sınıfı ama yayla gibi araç
  • SieGeRRR : Verdiğin linkerdeki arabalar acayip hosuma gitti , hem kullanan kişi genç ve arabaların tipleride gençlere yakısır tarzdan ve oyle eski araçlarda değilmiş 2009-2010 yıllarına ait
    dj appıah : Honda city'de genişmiş baya bakalım bunların hepsini not ediyorum bir kenarıya tek tek değerlendireceğim.
  • biraz daha çıkarsan 18 fln 406 alınır

    çıkamam dersen laguna1 140hp lardan alınır

    opel omega bakabilirsin..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dj appıah


    quote:

    Orijinalden alıntı: ıLGıM


    quote:

    Orijinalden alıntı: silverado

    Fiat marea olabilir isterseniz..


    benim elimde o para olsa alırmıyım almam o ayrı :)))

    Peki senin elinde 10-15 bin tl olsa hangi arabayı alırsın ?

    kesin laguna alır o (bu arada nick değiştirdi galiba)

    ben honda city derim b sınıfı ama yayla gibi araç

    lagunaya bindinmi hiç sen ya fiyat/performans olarak en ideal arabalardan biri bak bakalım o fiyata külüstür palio dandik fabia veya hurda geely veyahut tata indigo yerine renault kalitesini yaşamak varken adamlar niye fantazi yapsın alsın lagunasını sonrada baksın keyfine sonrada satmak isteyince satabilir hatta biraz daha kasarsa laguna 2 ye baksın




  • geely cin malı önermem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tLqA

    geely cin malı önermem.


    Her çin malı ürünü kötülemek veya önermemek bana biraz saçma geliyor açıkçası. Tamam çinde sahte ürün oldukça fazla ama onların hepsi merdiven altı diye tabir ettiğimiz yerlerde ucuz maliyetlere üretilen ürünler. Nokia vb büyük markaların hepsi fabrikasını çine kurar ürünlerinde made in prc veya china yazar ama kaliteli olurlar. Çinde üretilmesinin sebebi orda giderlerin ve işçi ücretlerinin ucuz olması.

    Arkadaslar çok teşekkür ederim onerileriniz için siz marka ve modelleri yazın ben bir kenarıya not ediyorum hepsini inceleyeceğim.
  • alırsan senin biliceğin iş. ben arabayı inceledim, malzeme kalitesi gerçekten çok çok kötü, güven vermiyor insana araba. şekil bakımından güzel haklısın. albenisi var. 2010 model, bilmem kaç yıl garantisi oluyor fakat, dediğim gibi güven vermiyor ve malzemesi şu plastik 1 tl ye satılan oyuncaklar gibi. Ayrıca bildiğim kadarıyla servis ağı pek yaygın değil, motorunu bilmiyorum ama parçaları ucuzdur çin oldugu için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tLqA

    alırsan senin biliceğin iş. ben arabayı inceledim, malzeme kalitesi gerçekten çok çok kötü, güven vermiyor insana araba. şekil bakımından güzel haklısın. albenisi var. 2010 model, bilmem kaç yıl garantisi oluyor fakat, dediğim gibi güven vermiyor ve malzemesi şu plastik 1 tl ye satılan oyuncaklar gibi. Ayrıca bildiğim kadarıyla servis ağı pek yaygın değil, motorunu bilmiyorum ama parçaları ucuzdur çin oldugu için.

    zaten illa onu alacağım demiyorum ki. Hoşuma gitti sadece ve bunu belirttim birsürü araba markası modeli var uygun olanları incleyeceğim.
  • bendende bir öneri ozaman. renault scenic 1. bu araçlara bakabilirsiniz. 1.6 benzinli motoruna bütçeniz yeter, birde 1.9 dizel var. onlar pahalı oluyor genelde. aile ve uznyol arabası
  • Uzunyol'a dayanıklı olmasıda onemli tabii. Gerçi çoğu araba dayanıklı oluyo sanırım , araba uzun yola dayanıklı olucak ki istediğimizde heryere gidebilelim. Yukarda arkadasların yazdığı çoğu marka uzun yola dayanıklı inlediğim kadarı ile.
  • Seninde dediğin gibi " Alacağın arabanın parçası ucuz olmalı ve heryerde kolaylıkla bulmalısın." Bu yüzden ben sana Renault Megane 2000-2003 model arasını tavsiye ederim.Çok rahat ve fiyatına göre lüks bir araba.Özellikle ön panjura dikkat etmelisin eğer gümüş kaplamalı gibi ise 2000-2003 modeldir.Ama siyah ise , gri kaplama yokmuş gibi ise 2000 modelden aşağıdadır.Bu araçların 2000 modelden yukarı olanlarını tavsiye ederim sana.Fiyatına göre lüks , rahat , sürüş keyfi güzel bir araba.Sana iki üç tane arabada baktım sahibinden.com 'dan.

    Renault Megane 2000 - 2003

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-megane-1-6-50798569/detay/

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-alana-satilik-51254729/detay/

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-megane-51773075/detay/

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2000-model-temiz-megane-49292346/detay/


    Hee birde son bir hatırlatma aracını almadan önce mutlaka bir servise veya ustaya götür.Ama götüreceğin usta satın alacağın arabanın sahibinin götürdüğü usta olmasın.Eğer usta bir tanıdığın yoksa da arabayı yetkili servise götür.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.