Şimdi Ara

1 Saatlik sporla zayıflanırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
25.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • beyler günde 1 saat spor yapmaya başladım (20dk tempolu koşu-30dk felan tempolu yürüyüş-10dk felan normal yürüyüş) ve fazla ekmek yemiyorum kola felan yok acaba zayıflarmıyım? (kaslar alıştıkça koşu süresini arttıracağım)
    bu arada 1.72 felan boy 85 kilo felan var 20dk tempolu koşuda bitiyorum neredeyse
    bu arada yaş 17.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heatblast -- 26 Haziran 2011; 14:16:49 >



  • Zayıflanır ama o ağız tutulacak hocam. Yok az ekmek yiyorum falan yok öyle bir şey , bırak onu bakiyim bırak bırak.
  • Bir hafta boyunca sadece 1 kibrit kutu peynir ye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cafraline

    Bir hafta boyunca sadece 1 kibrit kutu peynir ye.


    naptın hocam
  • 1 saatlik sporla zayıflanmaz, sadece 15 gün içinde su kaybedeceğinden dolayı 2 kilo atmış olursun, en az 1 aydan sonra başlar kilodan kaybetmek..

    ben 40 dk hızlı yürüyüş, sonra her turda 12 mekik, 3set oldumu, aletlerde bacak yana açış, bacak itme ve bacak ağırlık kaldırma yapıyorum, sonra 300mt koşuyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heatblast


    quote:

    Orijinalden alıntı: Cafraline

    Bir hafta boyunca sadece 1 kibrit kutu peynir ye.


    naptın hocam

    İşe yarıyor ama




  • tur hesabıyla koşarsan daha makbule geçer terlediğini görmeden eve gitme yoksa faydasını görmezsin. Her tur bitişinde yeni tura başlamadan önce kalp atışlarının normale dönmesini bekle 3 dk fln sürer. Beyaz ekmeği tamamen sil hayatından bide çabuk etki almak istiyosan ekstradan eve gelince yağlı bölgeleri çalıştır 10 ar dk 4 ay sonra fiziğine şaşırırsın.
  • Ben sabahleyin sadece bir dilim kepekli ekmek ile birkaç zeytin ve peynir yiyorum. Akşama da yine bir dilim ekmek ile yemek yiyorum ama spor yapmıyorum. Kilo verir miyim ki?
  • Yediklerine dikkat etsen bile zayıflarsın.Günde 1 saat spor+yediklerine dikkat et+su iç+düzenli olarak devam ettir.Zayıflarsın.
    Aynısını ben yapıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: newokca
    Yediklerine dikkat etsen bile zayıflarsın.Günde 1 saat spor+yediklerine dikkat et+su iç+düzenli olarak devam ettir.Zayıflarsın.
    Aynısını ben yapıyorum.

    Cevabın için teşekkür ederim. O halde işin sırrı spordan ziyade gırtlakta. Anlaşılan can boğazdan gelir dersek sittin sene kilo veremeyiz.
  • abartmayın be biraz az yese hemen zayıflar 1 ayda.
  • Merhaba.

    Bir sporcu ve bu yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum: yapacağiniz 1 saatlik cardio yeterli hatta sinirdadir. 1 saatin üstünden cardio yapilmaz. Çünkü eklemlere zarar verir ve yağ kaybi hedefi kas kaybina dönüşür.

    Cardio + siki bir diyet ile 1 ayda dünyalari verebileceğinizi size garanti ederim. :)
  • Ben günde 1 saat spor yapmadan bile zayıflıyorum diyet yaptığım süre zarflarında. 2 yıldır arada bir bıraksamda (Mallık işte.) düzensiz olarak günde 30 dk tempolu spor yapıp haftada rahat 1 kilo veriyorum. Üstelik metabolizmam hızlı değil ve 2 yıl önce 130 kiloydum simdi 98 im galiba 96 ya düstüm 1 haftadır basketbol antrenmanına gidiyorum günde 1.5 saat.
  • yabancı forumlarda var adamlar sadece diyetle haftada 1 kilo veriyor bol su içmeye dikkat et
  • sen beni dinle. benim boyum 174 ve kilom 87 ydi. senin gibiydim. Koşu bandında sabah 20 dk akşam 20 dk tempolu yürüyüş yaptım. sabah spordan önce bir yemek kaşığı elma sirkesi ardından spor ve spordan sonra bir kase nestlea nesfit ardından öğle yemeğinde hafif yağsız ekmeksiz tuzsuz şekersiz şeyler ama tam doymadan kalkıcaksın . ikindide yeşil elma. sonra tekrar 20 dk spor ardından akşam yemeği ton balıgı iyi gider. 1,5 saat sonra bir yeşil elma daha. 1 ayda 10 kilo garanti veriyorum ve kilolarını geriye almıcaksın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Daxteroy

    Merhaba.

    Bir sporcu ve bu yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum: yapacağiniz 1 saatlik cardio yeterli hatta sinirdadir. 1 saatin üstünden cardio yapilmaz. Çünkü eklemlere zarar verir ve yağ kaybi hedefi kas kaybina dönüşür.

    Cardio + siki bir diyet ile 1 ayda dünyalari verebileceğinizi size garanti ederim. :)

    kardiyo nedir?
  • Yaş'ın kaç?

    Şayet 30'un altında isen kilon sorun, gerçi 30'undan sonra da sorun ama genç yaşta kilo vermen daha kolay, belirli yaştan sonra ne yazık ki su içsen kilo alıyorsun, spor yapman güzel ama arkadaşların dedikleri üzere yediklerine ve özellikle kola'ya azami dikkat et, hatta hiç içmemeye çalış,
  • Bende 1.74 boy ve 74 kiloyum. 65 e düşmem gerek göbek hoş durmuyor hiç. Nesfit aldım. Sabah kahvaltıda onu yiyorum. Öğle yemeğinde normal bir öğün yiyorum. Akşam ise eğer öğlen abartmadıysam yine nesfit yiyorum. Ayrıca günlük yüzüyorum ya da spor yapıyorum. Bakalım bir ay sonra 65 olabilecek miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HmB_SaL

    Bende 1.74 boy ve 74 kiloyum. 65 e düşmem gerek göbek hoş durmuyor hiç. Nesfit aldım. Sabah kahvaltıda onu yiyorum. Öğle yemeğinde normal bir öğün yiyorum. Akşam ise eğer öğlen abartmadıysam yine nesfit yiyorum. Ayrıca günlük yüzüyorum ya da spor yapıyorum. Bakalım bir ay sonra 65 olabilecek miyim?



    bir ayda 9 kilo:/ biraz fazla gibi.moralini bozmak gibi olmasın ama hem veremezsin, diyelim ki verdin 1 ayın işkence gibi olur.onun yerine 3 aya yaysan rahat rahat verirsin
  • beyler bende bir şey danışacağım şimdi spor yapmaya başladım bende yalnız az yiyicem ekmek yemicem cola içmicem desemde 2 3 tabak makarnayı götürüyorum olmuyor yani benim şöyle kahvaltı peynir 1dilm ekmek vsvs öğlen akşamda aynı şekil bi programa ihtiyacım var ama onuda doktor tavsiyesi olmadan yapmayın diyorlar ne yapabilirm ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.