Şimdi Ara

Doğru Olan Hotmail Adresim Şimdi Yanlış Diyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
13.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar
    Kısaca Açıklama Yapıyım Knight Online Hesabımı Açarken Aldığım Hotmail Hesabım Bir Kağıtta Yazılı.Ve Şuan Knight Online Şifremi Değiştirmek İçin Hotmail'ime İhtiyacım Var.
    Ama Hotmail'ime Giriş Yapamıyorum Hesabınızın Adı Veya Şifreniz Yanlış Diyor,Şifreyi Unuttum'a Girdiğim Zaman İse Böyle Bir Hesap Yoktur Diyor.
    Ama %100 Eminim Ki Var Hem Kağıtta Yazıyor HEMDE Knight Online'ın Sitesinde Yazıyor,Knight Online Üyeliği Alırken Onay İçin Mail Geliyor Ve Hotmail'e Girip Onaylıyorsun.Yani Benim Böyle Bir Mail'im Var,Knight Online'ın Sitesinden Direk Kopyala Yapıştır Yapıyım Dedim Gene Olmuyor.


    Çalınma Riski %0 Çünkü Bilgisayara Format Attıktan Sonra Hiçbirşey Yapmadan Aldım Mail Üyeliğimi Hemde Ekran Klavyesinden Yazdım.

    Kafayı Yicem Yardım Edin Lütfen.







  • Aynı sorun bende de var.Hemde tıpa tıp aynı.Ne yazık ki bende çözemedim bu sorunu.Hadi şifremi unuttum desem gizli soru cevabımı %100 biliyorum.parolamı sıfırlamak istedigimde boyle bir ID yok diyor.Mailime girmeyeli çok uzun zaman olmuştu.Aklıma gelen tek ihtimal hotmailin mail adresimi silmiş oldugu :(

    Konuya ilgi gösterip yardım edebilecek arkadaşlara teşekkürler...
  • evet aynısı bende oldu hatta yeni konu açmıştım bunu şimdi gördüm ne yapmamız gerekiyor bilen yokmu :( uzun süredir girmiyodum ben acaba ondanmı diye düşünüyorum?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beykozlusukru -- 20 Ocak 2012; 13:20:15 >
  • aynı sorun bendede oldu uzun süre girmiyorsanız eğer ondna kapanmıştır
  • Ayni sorun bende de var. Gitti 6-7 yillik hesabim.

    Peki bunu nasil alabiliriz?
  • gençler biraz geç kaldım ama sorunu hala devam eden varsa aynı isimle yeni hesap alsın sorun çözülüyor.benim de başıma geldi aynı olay.sürekli böyle bir hesap yoktur diyodu.ama ben hesabın doğru olduğuna emindim çünkü aynı hotmail adresini facebook a girmek için kullanıyordum.aynı isimle yeni hesap aldım.aldığım hesabın eski hesapla aynı mı olduğunu kontrol etmek için facebook a girerken şifremi unuttum bölümüne tıkladım ve email adresime şifre gönderdiler.yeni açtığım hotmail hesabına girdiğimde mesaj gelmişti.tek sorun hotmail deki eski mesajların hepsi silinmiş ti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.