Şimdi Ara

KÖRFEZ VİDEO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
12.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu gün körfez videoya kaydoldum.körfezide izledim,ztvyide, ekol,detay,nejatkirpi vb sitelerden dersler izledim fizik, kimya, matematik, geometri olsun bu dersleri dinledim size öneride buluncam ve yardımda isteyecem.önerim:ben 11. sınıfa başladıgımda mat1 den 7 net yapıyordum ve 5 ayda günlük 2-3 saat çalışmayla şuanda mat1 de matematik kısmı sadece tüm konularım bitti ve ygs 2011 de 28 ne yapabiliyorum.bunun büyük bir kısmı kendimden gelen birşey ama ztv deki matematik hocasının hakkını yemiyeyim matematik için ztv dinleyin ilk başlarda pek iyi anlatmıyor ama problemler kısmını onu izleyere rahat halledersiniz.ama onun dışında ztvyi tavsiye etmiyorum kimyasıda iyi ama fizikte ilk videoda formülü yanlış yazdı ve sonraki videolardada pek iyi bi anlatım yok geometrideki ise aynı zamanda mat2yide anlatıyor .geometriyi karıştırıyor ve içinden çıkılmaz bir halde anlatıyor ama mat2 si iyi.ekolhocadaki tüm derler zaman kaybı değil ama gereksiz mat1-mat2-kimya ztv öneriyiroum ayrıcı tüm derler için körfez.bu gün izlemye başladım körfez cok güzel anlatımı sade ve net tememl oluşturmak istiyorsanız çok harika çok güzel anlatıyorlar tüm derseri .kısaca video izleyecekseniz KÖRFEZ VİDEO DİYORUM.çünkü körfezde bi ders 20 dk da anlatılıyor bkz:üçgende alan 20 dk da tüm vdieoları anlatıyor 1er örnek çözüyor ama ztvdeki aadam 5 vido hepsi 25 er dk 125 dk boş anlatıyor.


    Soruma gelicek olursak;körfez hoşuma giti güzelde anlatıyor ama testleri fln bana kolay geldi temel yapılır ama ygs-lys için cokmu basit kalıyor sizce ben test çözdüm video izledikten sonra anlamadıgım dediğim fizik konusu kütle merkezinde 10 soru çözdüm 10nunuda yaptım sizce benmi kavramışım yoksa sorularımı kolay?
    yani körfzzden video izlesem ve kitaptan çalışsam yeterli olurmu yoksa körfez cok temeldenmi anlatıyor?







  • detaygeomat.com u öneririm geometri için.Mat 2 için de lutfuzorlu.com u öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ogzgunner23

    detaygeomat.com u öneririm geometri için.Mat 2 için de lutfuzorlu.com u öneririm.


    peki körfez nasıl zormu kolaymı bana kolay geldi :S yeterlimi ki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xLasin


    quote:

    Orijinalden alıntı: ogzgunner23

    detaygeomat.com u öneririm geometri için.Mat 2 için de lutfuzorlu.com u öneririm.


    peki körfez nasıl zormu kolaymı bana kolay geldi :S yeterlimi ki


    Körfez'in kaynaklarda var bende.Ygs kısımları kolay oluyor genelde;lys kısımları nispeten biraz zor(soruları için diyorum).Dediğim sitelere bakarsan temeli iyi atmış olursun.
  • Ben de beğendim körfezvideo'yu ama mesela moment-denge konusunu izledim ve videoda bir formülü vermemişler, temel atmak için mükemmel bir site ancak mesela ben körfezvideo'dan sonra fiziğin konularını bir de mustafatekinay'dan dinlerdim açıkçası.
  • Herkes körfeze çok iyi diyo ama zamanında -2 yıl önce- eduvideo -yeni adıyla oturcalis.com- vardı mat için süperdi, türev integral falan çok iyi anlatıyordu ama kapatıldı. Mat1-2 için körfezvideo mu en iyisi yoksa başka siteler mi?
  • Mat 1-2'sini bilmiyorum körfez'in ama mat1'de ekolhoca mat2'de lütfi zorlu iyiydi. Soru çözüm olarak ofisokul'daki Nihat hocanın sesi çok karizmatik, nejdetkirpi'ye oranla daha hızlı çözüyor ama soruarı nejdetkirpi'den daha kolay.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brknzbz

    Mat 1-2'sini bilmiyorum körfez'in ama mat1'de ekolhoca mat2'de lütfi zorlu iyiydi. Soru çözüm olarak ofisokul'daki Nihat hocanın sesi çok karizmatik, nejdetkirpi'ye oranla daha hızlı çözüyor ama soruarı nejdetkirpi'den daha kolay.


    saol önerin için sence körfez ygs lys için yeterli düzeydemi yoksa çok kolaymı anlatıyor?
  • up
  • körfez video ygs lys için yeterlimi yoksa kolay mı kalıyor?
  • Fizik için Mustafatekinay
    Mat için lutfuzorlu iyidir.
    Diğerleri için körfez video yeter bence.
  • basit falan diye düşünme ilk önce basiti çöz ki temelin pratiğin oluşsun kendine sağlam test kitapları al yavaş yavaş zorlara geç . bende evde hazırlanacağım , hazırlanıyorum hatta :) video dershane araştırıyordum körfeze üye olayım bakayım:)
  • Güzel konu
  • detay hoca süper ya harika bir anlatış kesinlikle o adam bir harika. adam özel teoriler söylüyor örneklemeler harika zaten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bobi2002

    detay hoca süper ya harika bir anlatış kesinlikle o adam bir harika. adam özel teoriler söylüyor örneklemeler harika zaten


    onun kendi teoremi dediği normaldede var :D
  • ya körfeze üye oldum ama aktivasyon kodu gelmedi ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cünübettin Döşükıllı

    ya körfeze üye oldum ama aktivasyon kodu gelmedi ya


    numaranı yanlış girmiş olabilirsin . benim hemen gelmişti
  • Beyler Mat1 temel oluşturmak hangi site?

    Ekolhoca-Körfez video vs.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasmin_ce


    quote:

    Orijinalden alıntı: Cünübettin Döşükıllı

    ya körfeze üye oldum ama aktivasyon kodu gelmedi ya


    numaranı yanlış girmiş olabilirsin . benim hemen gelmişti


    yok hatta numaramı bile kontrol ettim gelmedi hala ya... acaba üniversiteye geçen biri varsa bana şifresini falan verebilir mi ya ihtiyacım var




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.