Şimdi Ara

6242 HT bulaşık mak. bilimsel destek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
6.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: birolayd

    Bazı çok pahalı modeller "paslanmaz" diye satılıyor, demek ki diğer modeller paslanıyor.


    komikmiş
  • Komik mi bilemem, örnek verirsek;

    En ucuz paslanmaz Vestel L401X 936lira
    En ucuz paslanabilen Vestel M201W 579lira

    En ucuz paslanmaz Arçelik 6242HIT 1006lira
    En ucuz paslanabilen Arçelik 6220FT 719lira

    En ucuz paslanmaz Bosch SMS43E08TR 1166lira
    En ucuz paslanabilen Bosch SMS20E02TR 693lira
  • Bugun daha onceki şkayetlerden dolayı 4440888 servisi bizzat aradı ilgilendiler servis hizmetlerini check için .bu arada 6491 S bulaşık makinemin kurutmasının iyi olmadığını soyledim. parlatıcı ayarını 3 te kullanıyorudm sona getirmemi istediler sizce dogru bir yaklaşım mı. Ayarın sonda olması birim yıkamadaki parlatıcı miktarını arttırark suyun akışını arttırarak kurutmak ama benim makinede fanlı kurutma sistemi var acaba o kısım mı calısmıyor. bu kısmın calısıp calısmadıgını nasıl kontrol edebilirim...
  • up
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Termination

    yanı zamanda candogan beye tesekkurler. ne kadar arçelik istemesemde aldım fakat almayın derim. candogan bey gibi ama önyargısız olmak en guzeli..


    ne kadar arçelik istemesemde aldım fakat almayın demenizin nedeni nedir. Gerçekten tavsiye etmiyormusunuz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 16 Eylül 2011; 12:38:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Termination

    Bugun daha onceki şkayetlerden dolayı 4440888 servisi bizzat aradı ilgilendiler servis hizmetlerini check için .bu arada 6491 S bulaşık makinemin kurutmasının iyi olmadığını soyledim. parlatıcı ayarını 3 te kullanıyorudm sona getirmemi istediler sizce dogru bir yaklaşım mı. Ayarın sonda olması birim yıkamadaki parlatıcı miktarını arttırark suyun akışını arttırarak kurutmak ama benim makinede fanlı kurutma sistemi var acaba o kısım mı calısmıyor. bu kısmın calısıp calısmadıgını nasıl kontrol edebilirim...


    Sessiz bir saatte kurutma fanının sesi duyulabilir. Kurutma sırasında kapağı açın, muhtemelen fan da duracak, ses değişecektir.

    Parlatıcı ayarını en sona getirmek bence de doğru bir yaklaşım değil. Parlatıcının bıraktığı kalıntılar için sağlık açısından endişeler var, olabildiğince az kullanmak iyi bir tedbir. Biz 1 veya 2'de kullanıyoruz. Ekonomik en soğuk programda, sadece çukurlarda su kalıyor. Yani tamamen kuru olmuyor yine de, ama tek bir kağıt havluyla bütün makine kuru olarak boşaltılabilir.




  • karbon 12 dediklerine katılıyorum. Bu parlatıcı yuzey aktif malzeme sanırım sentetik yani kimayasal ve direkt yemek kaplarında dikkatli olmakta yarar var.. Ege pm attım...
  • arçeliğin sadece çamaşır makinesinden memnun kalmadık diğer bütün ürünler arçelik setüstü ocağa kadar bi kere bile arıza çıkarmadılar bulaşık makinesi 4. senesine girdi 6251 EI parlatıcı tuz kullanmıyoruz gayette güzel yıkıyo bizim eski arçelik leydiyi aratmadı yani millet makineye bulaşıkları temizleyerek koyuyo biz lap lup koyuyorz sonuç leke bile yok bence şans meselesi ama servisleri hele ümraniyedekiler tam işini bilmeyen ve şaşkınlar bilginize teknisyen telefonunu unuttu düşünün artık bide sorun mu çözecekler




  • sevmesemde bu arçelik grubunu, makineleri idare eder. Kesinlikle alınmaz, bosch varken bunlar teneke gibi yaklasımlar dogru degil.
  • Bizdeki Bosch'un sepetleri alt taraflarından küflenmeye başladı. Üstelik darbe de almadılar. Alt ve üst sepetin fiyatı nerdeyse 2 programlı makinaların yarı fiyatı kadar tutacak. Onun için bunu elden çıkarıp içi plastik olmayan 2 programlı bir makine düşünüyoruz, Annem Arçelik istiyor.
  • arçeliğin bulaşık makineleri camları çok çizer bizde vardı ikinici elciye verip siemens aldık hem çok sessiz hem de bardakları çizmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.