Şimdi Ara

2012 Ford Fiesta Fiyatları ve Yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
79.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,

    2012 Model ford fiesta fiyatları belli oldu ancak baktığımda özellikle bu fiyatların 2011 model fiesta fiyatlarına göre oldukça yükseldiğini görmekteyim.

    Bu konuda sizlerin de düşüncelerini öğrenmek istiyorum.Acaba ,40 bin tl'ye varan bu fiyatlara baktığımızda acaba fiesta bu fiyatlara göre alınabilecek bir araç mıdır ? Yoksa diğer alternatifleri de düşünelim mi ?

    Herkese iyi forumlar.



  • 40500 TL ye 2012 model 03.10.2011 de aldım ford fiesta 1.4 TDCİ 70 PS <Titanium x paket süper araba ama alan arkadaşlara tavsiyem öncelikle mazot alınca lastik havalarını ön 32 psi arka 30 psi ayarlasınlar fabrika çıkışı 40 psi veya üzeri sonra denesinler saygılar fiyatı da oldukça uygun
  • Bu aracın benzinlisi ortalama ne kadardır ?
  • vallah bende bakıyorum ama fiyatlar çok yüksek, yani 2012 model araba alıyorsunuz, 34 milyar para veriyorsunuz ve arka camlar manuel şaka gibi

    biraz donanım eklensin paket alayım diyorsunuz hooop araba oluyor 38milyar , ee kredi kullanayım diyorsunuz hadi bakalım geçmiş olsun 40milyarı aştı araba...

    B sınıfı araba sonuçta, her marka için böyle.. bende kafayı sıyırdım ulan diyorum git 2.el al mazda3 opel 3 hb 1.6 enjoy vs vs tak tüpü....

    malesef artık ucuz bişey yok
  • Fiesta fiyatları ile clio hb i karşılaştırınca 2012 modellerinde 4.000TLye varan farklar var. Ayrıca donanım olarak da clio hb in gersinde kalmış. Abs ve 2 hava yastığı standart, Titaniumda bile ESP, yan-perde hava yastıkları,AFU vb gerisini güvenlik paketi alacaksın. Hız sabitleyici myfiastaII de standartken titanium(fullü) modelinde standart değil.
    Ama 24 ay"0" fazi kampanyası oldukça cazip.

    Yalnız Kia ya baktım da ona göre fiyatlar yine de iyi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sporcu23

    Fiesta fiyatları ile clio hb i karşılaştırınca 2012 modellerinde 4.000TLye varan farklar var. Ayrıca donanım olarak da clio hb in gersinde kalmış. Abs ve 2 hava yastığı standart, Titaniumda bile ESP, yan-perde hava yastıkları,AFU vb gerisini güvenlik paketi alacaksın. Hız sabitleyici myfiastaII de standartken titanium(fullü) modelinde standart değil.
    Ama 24 ay"0" fazi kampanyası oldukça cazip.

    Yalnız Kia ya baktım da ona göre fiyatlar yine de iyi.

    kia coşmuş zaten. 50000 filan diyor. ben titanium x paket benzinli otomatik almayı düşünüyorum kısmetse. 40500'e bağladık gibi. o parayı hakedecek bir araba değil ancak menüde bu var yersen diyor otomobil markaları.
  • Hayırlı olsun.. M. boya farkı ödedin mi yoksa opak mı aldın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sporcu23

    Hayırlı olsun.. M. boya farkı ödedin mi yoksa opak mı aldın

    bana dediysen henüz son kararımı vermiş değilim. bagaj hacmi beni düşündürüyor. ileride çocuk olduğunda bebek arabası filan bagaj problemi yaratabilir. focus ile arasında gidip geliyorum. gerçi focus hb ile fiesta arasında çok enteresan biçimde bagaj hacmi açısından pek fark yok. nasıl oluyor anlamış değilim.
  • Doğru 316lt'ye 281lt imiş
  • açıkcası B sınıfı araçların tüm araçlar gibi fiyatları temmuzdan itibaren uçuşa geçti.geçen sene aralıkta almadığıma çok pişmanın şu an.Polo 40 800, Fiat punto evo 39500,Citroen C3 41 000.ben geçen hafta bu fiyatları aldım.tabi bu araçlar dizel ve en donanımlı fiyatları.bunun yanında Fiesta 1.4 tdci titanium xp e 38600 peşin 39700 destekli kredili fiyat aldım.Bu sınıftaki araçları düşündüğünüzde insan zaten Fiestaya yöneliyor.Bu arada ford daki kredi fazileri şu an çok çok uygun.diğer markaların finanslarının yarısı kadar.42 bin liraya Opel astra hb classic 3 alayım dedım 1.3 dizel.ama opel finansta faiz oranı 1.15 yanı araç totalde pahalıya gelıyor.bence bu fiyatlara ve faiz oranlarına bakılırsa Fiesta uygun gibi duruyor.
  • 2012 ford fiesta x paket plusu aldım 40 bin tlye.... istanbul çetaş tan aldım en uygun fiyat orda. araçta yok yok. focuslara baktım kardeşler yaaaa kaportası çok adiii çok incee yapılmış içi güzel konforlu ama o para öyle kaporta yapılmaz beee... focusun boşuna 50 bin tl diyor comforta hayatta verilmez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erhanolcay

    2012 ford fiesta x paket plusu aldım 40 bin tlye.... istanbul çetaş tan aldım en uygun fiyat orda. araçta yok yok. focuslara baktım kardeşler yaaaa kaportası çok adiii çok incee yapılmış içi güzel konforlu ama o para öyle kaporta yapılmaz beee... focusun boşuna 50 bin tl diyor comforta hayatta verilmez

    dizel mi aldınız? ne kadar pazarlık yaptınız? Bende almayı düşünüyorum özellikle 24bin tl'ye sıfır faiz + vodafonlulara %3 indirim kampanyası çok cazip geldi.

    Sıfır faiz kampanyası sadece kasım ayı için mi geçerli bilen var mı?
  • DİZEL ALDIM KARDEŞ... BENZİN OTOMATİĞİNE BAKTIM AYNI FİYAT AMA ÇOK YAKAR DİYE GÜVENEMEDİM KARDEŞ... VALLAHA FOCUS 2012 DİZEL COMFORT ARKA CAMLAR BİLE ELLE ÇEVİRİYORSUN AÇIYORSUN :) 50 BİN TL VE KAPORTASI ÇOK İNCE FOCUSUN EN BOŞU 50 BİN VERMEM ETMEZ O PARAYA. 60 İLE 65 BİN TL ARASI FOCUSUN EN DOLUSU AMA ONUDA EMİNİMKİ OTOMATİK PARKI VS BUNLAR VAR DİYE TALEP GÖRÜYOR O PARAYA ÖYLE KAPORTASI OLMAZ ÇOK İNCE KAGIT GİBİ. FİESTA DAHA SAGLAM.
  • PLUS PAKETİNİ ALDIM. ANAHTARSIZ ÇALIŞMA SESLİ KOMUT KLİMAYA TELEFONA MÜZİK ÇALARA. OTOMATİK YANAN FARLAR. SONY MÜZİK SİSTEMMİ. BEYAZ ALDIM. ŞUANDA ALACAGINIZ RENKLER YAA BEYAZZ YADA GÜMÜŞ GİRİ OLSUN BEYLER.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erhanolcay

    PLUS PAKETİNİ ALDIM. ANAHTARSIZ ÇALIŞMA SESLİ KOMUT KLİMAYA TELEFONA MÜZİK ÇALARA. OTOMATİK YANAN FARLAR. SONY MÜZİK SİSTEMMİ. BEYAZ ALDIM. ŞUANDA ALACAGINIZ RENKLER YAA BEYAZZ YADA GÜMÜŞ GİRİ OLSUN BEYLER.

    öncelikle hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah.yanlız tam 40 oo0 liraya mı aldın? herhangı bır extra ındırımın var mı? ben cuma gunu çetaştaydım 1.4 tdci x pakette 39500 fiyat aldım.plus pakette 41 dedıler en son.peşin fiyatı mı yoksa destekli kredi fiyatı mı?bana çok uygun geldi bu fiyat.
  • tokat da 41,500 verdiler x paket 2012 metalik elektirik kırmızısı 1,4 dizel... :( istanbulda da 39,300 aynısına fiyat aldım....

    şimdi x paketmi yoksa xplus mı almalıyım ?
  • adnan istanbulda nerden fiyat aldın elektrık kırmızıya?
  • dostum benim adıma arayıp konuşan meslektaşıma sorup en kısa zamanda adını yazacağım
  • peki teşekkür ederim beklıyorum cevabını.bende 1 haftaya kadar düşünüyorum inşallah.
  • bugun lüleburgaz ford tuzculardan
    Myfiesta II 5k 1.25i 82 PS için 34.500 tl fiyat aldım.

    25.500 peşin 9000 tl de 60 ay sıfır faizle kredi arkadaslar. üst sınırdan tam emin olmamakla beraber 10.000 tl ye kadar 60 ay sıfır faiz war bu ayrıntıyı kaçırmayın.

    bi kaç fiyat daha alıcam çewre bayilerden muhtemelen yarın akşam aracı alıcam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirwana -- 22 Kasım 2011; 0:08:12 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.