Şimdi Ara

3000€'ya elektirik süpürgesi alırmısımız !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
46.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://www.rainbow.com.tr/index1.htm

    Arkadaşlar yukarıda bir elektirik süpürgesi var var ve fiyatı 3000€ üzeri. sorum şu bu kadar para bir elektirk süpürgesine neden verilir.
    Aranızda bu süpürgeyi alan varmı varsa neden aldığını yada bir tanıdığının neden aldığını yazabilirmi diğerlerinden bu kadar farklı bir fiyata sahip olmasının nedeni nedir .
    Mantıksal ve bilimsel düşüncelerinizi bekliyorum.
    FARKI NE!!



  • özel bir filitre sistemi var..bazıları sağlık nedenlerinden dolayı almak isteyebilir..
  • Reklam kokuyor
  • şimdi burada ismini vermeyeceğim ama çok bilinen yerli bir firmanın da buna benzer sistemi vardı. o firmanın temsilcileri evleri dolaşıp süpürgelerini ballandıra ballandıra anlatıyorlardı. tek rakiplerinin ise ithal rainbow markası olduğunu fakat kendi sistemlerinin hem rainbow dan daha gelişmiş hem de yarı yarıya daha ucuz olduğundan bahsediyorlardı. kullandıkları sistem benim de aklıma yatmıştı. ama ne var ki bu süpürgeyi alıp kullananlardan edindiğim bilgilere göre bu süpürgenin su haznesi o kadar çabuk kirleniyormuş ki, en temiz ortamda bile kullanılsa su iki dakikada çamur haline geliyormuş. sürekli su değiştirmek icap ettiğinden pratik ve kullanışlı bir sistem değilmiş. rainbow da aynı sistem olduğuna göre onda da durum aynı olması lazım.
  • Üstadım ben Daha ziyade Elektronik Bölümünde bulunurum.Eğer müsait bir zamanda yazdıklarıma bakarsan hakkımda daha çok fikir sahibi olabilirsin. Samimiyetime inan Kesinlikle Reklam yok sadece bir arkadaşım aldı bende "neden" diye merak ederek ve yerininde burası olduğunu düşünerek bu konuyu açtım.Ama fikrine saygılıyım Etik olarak yanlış bir nokta varsa hemen düzeltirm Mantıksal olarak haklı olman yeter.

    Saygılar.
    Melih

    quote:

    Orjinalden alıntı: dcocuk

    Reklam kokuyor
  • melih arkadaşımıza katılıyorum. kendisini forumun elektronik bölümünden tanıyorum. reklam amacı olduğunu zannetmiyorum.
  • Tamam samimiyetinize güveniyorum


    Ha kaotika bir ara bizim eve de bir satıcı gelmişti, illa göstercem demiş bizimkiler de içeri almış haberim yok ben bilgisayar başındaydım, bizimkiler anlatıyordu bizim kanepenin üzerinden geçirmişler aleti, çamur gibi su çıkmış nasıl olur dedim git tuvalete döktük bak dediler, gittim baktım simsiyah su, nasıl oldu anlamadım o kadar kir çıkması da mümkün değil
  • amcam almıştı bu üründen yengem 2 ay kullandı dahada kullanmadı motoru bozuldu 1500 euro istediler resmne çöp oldu gitti

    buna bu kadar para verene kadar gidin ikinci el araba alın
  • o kadar para verilmez bi süpürgeye
  • Hani 7 sene garantisi vardı bu kandırmacamı yani neden para istediler.
    quote:

    Orjinalden alıntı: oktayakgoz

    amcam almıştı bu üründen yengem 2 ay kullandı dahada kullanmadı motoru bozuldu 1500 euro istediler resmne çöp oldu gitti

    buna bu kadar para verene kadar gidin ikinci el araba alın
  • annem ne yazıkki ihlasın elktrik süpürgesini aldı , ama sadece 1.5 milyar

    ama aldıktan 2 hafta sonra bu seferde ihlasın armutlu evlerine katıldılar , o yüzden aynı makineden bir tane daha hediye ettiler

    yani suç satanda değil ona o parayı verende
  • Aylık 300 € dan bi moldovyalı hizmetçi tutmak daha iyi olur kanısındayım

    Şaka bi yana gerçekten çok para.. bence de bi süpürge için değmez..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: melih.yanardağlar

    Hani 7 sene garantisi vardı bu kandırmacamı yani neden para istediler.
    quote:

    Orjinalden alıntı: oktayakgoz

    amcam almıştı bu üründen yengem 2 ay kullandı dahada kullanmadı motoru bozuldu 1500 euro istediler resmne çöp oldu gitti

    buna bu kadar para verene kadar gidin ikinci el araba alın




    ben pek bilmiyorum konuyu şimdi firmayıda karalamak istemem ve şuda var bu bahsettiğim olay 1 kaç sene önce. Teknoloji aynı beyler benim elektrik süpürgem fakirin sulu sistem canavar gibi temizliyor hem hepten temiz olması da çok iyi bişi diil insanın vucudu sürekli mikroplarla savaşması lazım hep aşı olacak diilizya biraz da pisliğin içinde olmamız gerek
  • quote:

    Orjinalden alıntı: out

    Aylık 300 € dan bi moldovyalı hizmetçi tutmak daha iyi olur kanısındayım

    Şaka bi yana gerçekten çok para.. bence de bi süpürge için değmez..


  • Bizde var annemin toza alerjisi var ve astımı var
    yani tozla temas olunca astımı tutuyor o yuzden aldık cidden guclu bi alet ve inanılmaz temizliyor. Gayet memnunuz bozulsa bidaha alırız diyebilirim.
    Cevabım Verilir ;)

    Ayrıca süpürge denemez tam olarak havayı fln da temizliyor astımlılar genelde alıyo bu aleti
    bi arkadas temizliğinden söz etmiş vakum ozelliği var cidden esyanın rengi değişiyo yaptıktan sonra :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YorumcuQ -- 10 Ocak 2006 2:56:23 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dcocuk

    Reklam kokuyor


    art niyet
  • Arkadaşlar,
    Evlerimizde daha ziyade yataklarda, halılarda, perdelerde, koltuklarda yaşayan ve ana besin kaynağı insanların deri döküntüleri olan ve mite adı verilen ve gözle görülemeyen canlılar yaşar ve bu canlıların dışkıları ev tozlarının üzerine yapışarak uçuşurlar ve bunlara karşı alerjisi olan bronşit ve astım hastalarını fazlasıyla rahatsız ederler daha kötüsü (akciğerleri fazlasıyla etkilediklerinden) nefes bile alamaz hale getirirler.
    Normal elektrik süpürgelerinde kullanılan toz filtrelerinin gözenekleri bu mite'ların boyutlarından daha büyük olduğu için bu toz filtreleri bu hayvancıkları tutamaz ve dolayısıyla bunlar normal süpürgelerle temizlenemez ama bu rainbow ve ihlas'ın süpürgelerinde çok yüksek vakum gücü (motor 24000 dev/dk) ile makinaya çekilen tozlar ( ve mite'lar) bu suyun içinden geçemezler ve dolayısıyla bu makinaya çekilen her türlü toz. mite, ıvır zıvır bu su da hapsolur. Yukarıdaki bir arkadaşın suyun çamur gibi olmasından kastı budur sanırım.
    Yaklaşık bir yıl önce ben de ihlas'dan ( rainbow'dan daha ucuz olduğu için) 1300 YTL vererek bu cihazdan aldım ve evi iki kere bununla temizledikten sonra evimde nefes alabilmeye başladım.
    Değer mi değmez mi sorusunun cevabı nefes alabilmekle doğrudan alakalıdır arkadaşlar.

    Mite'larla ilgili bir makaleyi ekte bulabilirsiniz.
    http://www.ailem.com/templates/library/1759.asp?id=7196

    resimlerini görmek isterseniz
    http://www.the-piedpiper.co.uk/th5i.htm
  • evimizde bizimde var. Hem sağlık hemde eşyaları korumak açısından inanilmaz bir fark yaratıyor. Gerçekten kullanilabilecek makina çok uzun vadeli bir yatırım olup tamamen insanların sağlığını düşünülerek üretilmiş olup pratik kullanımı da geliştirilmiş. Diğer makinalardan farklı, görünce anlarsınız ismi de rainbow fiyatı bu kadar yüksek değil biz promosyonları ile beraber 2.550$dan almıştık.
    www.rainbowistanbul.com sitesinden temasa geçerek almıştık.sonuçta temizlik kolaylaştı. Rainbow farklı. Çünki bütün sektorler dahil teknolojiyi incelediğimizde her makinanın rakipleri olmasına rağmen; araştırmalarımızda çok ciddi bir rakibinin olmadığını öğrendik. sadece temizlik sektöründe var olan bu güzel makinayı ailece çok seviyoruz.
    Sulu sistem çalışan makinaların orjınalinin Rainbow olduğunu almadan önce diğer firma ürünlerininde tanıtımını gördüğümüz zaman öğrenmiştik. İyi ürünler herzaman taklit edilmeye çalışılmıştır. Bütün bunlara karşı motor gücü ve malzeme kalitesi çok farklıymış. Annem gayet memnun. Zaman içerinde kullandıkça eşyamızın eskimemesi ve temizlik giderlerinin azalmasına sebep olduğundan babam ekonomik olduğunu da söylüyor. Referans olarakta yakınlarımıza tavsiye etmiştik.
  • Bahsettiginiz Supurgeden benim evimde bir tane var. Esimin toza alleriji nedeniyle Bir Avusturya Firmasindan 1400 EURO ya satin almistim.

    Supurge teorik olarak mantikli bir calisma sistemi var. Klasik supurgeler temizlik esnasinda icine cektigi havayi cop tobasinin icinden gecirerek sonra disaya atiyor. Dolayisiyla cop torbasindaki bir cok partikulleri beraberinde solunan havaya karistiriyor.

    Lakin 3000 Euro dediginiz supurge disariya atilan tozlari suya absorbe ediyor ve son olarak filitreden gecirerek disariya temiz bir hava vermeye calisiyor.

    Memnunmunuz derseniz biraz evet biraz hayir. Tozlari absorbe etme ozelligi cok guzel. Lakin Vakum gucu bence cok kotu. Vakum gucunun dusuk olusu yuzeydeki tozlari yakalama yetenegini zayiflatiyor. Ayrica cok pratik degil. Kaba ve hantal bir cihaz. Ama itina ile kullanildiginda basarili sonuclar alinabiliyor.

    3000 Euro veya Benim aldigim fiyat 1400 Euro deger mi derseniz; Hayir!

    Teknik donanimi bu kadar pahali bir cihaz olmasini gerektireyecek kadar yuksek degil... Ayrica cihazin kontrol unitesi bence cok stabil calismiyor.
  • ben bu fırmayı cokdan berı bılıyorum yanlız adamların sole bı stratejısı var koymuslar 20 tane kız telefon basına zorla ev hanımlarına kakalamaya calısıyolar senet sıstemı ıle taksıtlerle.... ınan komedı gıbı ....3000 euro bu zamanda bu aclık ve kıtlıkta 500 tl nın yoksulluk sınırı oldugu zamanda bılmıyorum dusundurucu...

    dıger yandan bu makınen ozellıgı bıraz karısık olsada sole basıde ındırgenmıs olarak halıda zerre toz bırakmıyo ama abartılcak kadar temızlıyo ucak moturu gıbı.... tek ozellıgı bu... zerre toz bırakmaz halıda dıbıne kadar ıner... nerden bılıyosunuz dersenız sagolsun hanım kızlar epey bı aramıslardı bızıde... ozellıkle pazar gunlerı aradıkları ıcın coguzaman ben muhatap oldum epey bı dostluk kurmustuk en son bı cınnet anı ve bıdaha aramadılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S@NDİEGO® -- 24 Ocak 2006 23:09:37 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.