Şimdi Ara

Windows 7 Uyumluluk Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
26.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Windows 7 64 Bit kullanıyorum. Uzun zamandır kullanıyorum, daha önce hiç uyumluluk sorunu yaşamadım. Ancak ikidir indirdiğim oyunlarda uyum sorunu yaşıyorum. PES 2011, Fifa 2011, Borderlands vs hepsini sorunsuz kurabilmiştim. Ancak geçen bir oyun indirdim, uyumluluk sorunu hatasını aldım. Şimdi de NBA 2K12 indirdim, yine uyumluluk sorunu hatası alıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yeni oyun, uyumluluk hatası olmaması gerekiyor. Acaba bilgisayarda eksik bir dosya falan mı var ?

    Yardmlarınızı bekliyorum.



  • arkadaşım bende windows 7 ultimate 64 bit kullanıyorum. En son çıkan oyunlarda aynı sorunu yaşamaya başladım. Fifa 2012 vb. gibi. Bende yeni konu açtım oyun için en iyi işletim sistemi hangisi diye? bakalım cevaplara bakacam olmadı en son çare xp 64 bit kullanmaya başlıyacam.
  • arkadaşımın sorunu tamamen çözdüm bilgin olsun. Seninlede paylaşmak istedim. Uyumluluk sorunundan kurtulmanın yolu denetim masasından temanı değiştir. En alttaki windows temel temayı seçeceksin en altta olan AERO olan temayı değil dikkat et onunda altında temel tema adında bir tema var. Onu seçtikten sonra oyunlarını dene bakalım. Bende çalışmayanların hepsi çaılştı bu arada uyumluluk modu gibi şeyleri değiştirme oyunların aynen kalsın. Xp service pack 3 vb seçme yapma kapalı olsun direk dene tamam cevabını bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: afsinedremitli

    arkadaşımın sorunu tamamen çözdüm bilgin olsun. Seninlede paylaşmak istedim. Uyumluluk sorunundan kurtulmanın yolu denetim masasından temanı değiştir. En alttaki windows temel temayı seçeceksin en altta olan AERO olan temayı değil dikkat et onunda altında temel tema adında bir tema var. Onu seçtikten sonra oyunlarını dene bakalım. Bende çalışmayanların hepsi çaılştı bu arada uyumluluk modu gibi şeyleri değiştirme oyunların aynen kalsın. Xp service pack 3 vb seçme yapma kapalı olsun direk dene tamam cevabını bekliyorum.

    Denedim, maalesef olmadı. Teşekkürler.

    Benim anlamadığım yeni oyunlarda bu sorunu yaşıyor olmamız.
  • Kardeş windows 7nin yeni uyumluluk paketi çıkmış windows 7 service pack 1 onu dene belki olur
  • arkadaşlar bende oyun açılıyor ama oyunun yarısında windows çalışmayı durdurdu deyip kapanıyor lütfen buna bir çözüm yolu bulun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SaMeT0731




    arkadaş konuyu hortlatmışsın bende dedim bu konuya ne zaman yazdım sene 2011
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.