Şimdi Ara

Doktor lustral verdi işe yararmı? (kullanan varsa gelsin)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet beyler başlıkta yazdığı gibi doktor lustral verdi işe yararmı sizce? Ne kadar sürede işe yarar? (Bugün başladım.Doktor 1 ay sonra gel dedi bir daha)



  • up
  • Lustral kullanan kardeşim vardı Yılan deveye ne demis bu hocamıza bir ulaşırsanız daha iyi bilgi alırsınz..

    Kendisi bu ilacı kullanmıştı bir nevi sakinleştirici ama antidepresan.
  • Antidepresanların yan etkisi çok ağırdır ve fazladır. Bunların en rahatsız edenide reçetede yazan "Sıkıntı." Çok kötü cidden. Bana da verdi doktor daha 5 gün önce. Çok streslisin, sinirlisin. Bunu yarım tablet kullanmaya başla sonra tam tablete çıkar dedi.

    Ertesi sabah yarım tablet içtim ve o gün intihar edecektim. Dayanamadım. Resmen damarlarımdan tır geçiyor o kadar gerildim. Vücudumdaki çoğu kasın ağırlığını hissediyordum. O gün ilaç hakkında yorumları okudum. Bir de üstüne kilo aldırdığını öğrenince başlamadan bıraktım.

    Eğer ciddi bir hastalığınız yoksa Lustral filan kullanmayın.
  • düzenli kullanmaya özen göster. alışma ve bırakma dönemlerinde sıkıntı olması çok doğaldır.. vücudun adapte oluyor çünkü. alıştıktan sonra seni rahatlatma görevini gerçekleştirir ama kısmi yan etkilerle. yan etkisi kişiden kişiye göre değişir kendini gözlemlemelisin. çok hafif bi ilaçtır. onlarca çeşit ilaç gördüm lustrala ilaç demiyorum açıkçası. başka sorun varsa yanıtlarım. işe yarar. ama en az 6 ay kullanman gerekir. doktorun da demiştir. işe yarayacaktır. doktorla birlikte sende kendini gözlemlemelisin. ve doktora doğru bilgileri aktarmalısın. işe yarar eğer bu dediklerime dikkat edersen. anti depresanlar etkilidir düzen ve sabırla birleşince. ama bizim insanlarımız bu ilaçları ağrı kesici gibi kullandığı için anlamsız ve saçma düşünceler oluşuyor insanların kafalarında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagriii -- 8 Kasım 2011; 0:30:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagriii

    düzenli kullanmaya özen göster. alışma ve bırakma dönemlerinde sıkıntı olması çok doğaldır.. vücudun adapte oluyor çünkü. alıştıktan sonra seni rahatlatma görevini gerçekleştirir ama kısmi yan etkilerle. yan etkisi kişiden kişiye göre değişir kendini gözlemlemelisin. çok hafif bi ilaçtır. onlarca çeşit ilaç gördüm lustrala ilaç demiyorum açıkçası. başka sorun varsa yanıtlarım. işe yarar. ama en az 6 ay kullanman gerekir. doktorun da demiştir. işe yarayacaktır. doktorla birlikte sende kendini gözlemlemelisin. ve doktora doğru bilgileri aktarmalısın. işe yarar eğer bu dediklerime dikkat edersen. anti depresanlar etkilidir düzen ve sabırla birleşince. ama bizim insanlarımız bu ilaçları ağrı kesici gibi kullandığı için anlamsız ve saçma düşünceler oluşuyor insanların kafalarında.

    Düzenli kullanıyorum her gün belirli saatte alıyorum.Bugün dörgüncü gün olacak daha.Doktor bana 6 ay falan demedi ama sadece 1 ay kullan sonra bana tekrar gel dedi.




  • durumuna bakacaktir, antidepresan saka degildir ve bilinen bisidir ki min 6 aydir bi antisepresanin kullanimi, kimi tedavilerde 3 ay oldugunuda duydum ama bi aylik bisi degildir.
  • Bende kullanıyorum, hiç bir faydasını görmedim,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.