Şimdi Ara

Diablo 3 Ön İnceleme Ön İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
15.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Açıklama: Bakalım Blizzcon 2011, kısa bir süre önce Beta’sına başlayan oyun için daha neleri aydınlattı?


         Blizzcon 2011’in şüphesiz en beklenilen panellerinden biri de Diablo III’dü. Diablo III yapım aşamasında denildiği günden beri oyuncular ve hayranları tarafından büyük bir heyecan ile bekleniyor şüphesiz. Bakalım Blizzcon 2011, kısa bir süre önce Beta’sına başlayan oyun için daha neleri aydınlattı?
    Achievement Sistemi
     
         Achievement sistemi Blizzard oyunlarında gördüğümüz sistemle aynı. Normal başarılarınız yani, bir bölümü bitirdiğiniz zaman aldığımız achievement’lar, diğeri zor yapılan, zaman alan achievement’lar bir de eğlence amaçlı alabildiğimiz, bir boss’u sadece elinizle yumruk atarak öldürme gibi “ilginç” sayılacak achievement’lar.
     
          Oyunda oyuncu bayrakları var, bu bayraklar kişiselleştirmeye açık, her achievement aldığınızda bayrağınızda buna göre daha da görkemli hale gelecek. Tek bir cümleyle anlatmak gerekirse “Bayrağınız oyun boyunca yaptığınız başarıların bir simgesi olacak.” Bunun yanında Co-Op modunda arkadaşlarınızla oynarken bu banner’ları oldukça kullanışlı bulacaksınız çünkü bir oyuncunun banner’ına tıkladığınızda onun yanına teleport olabileceksiniz. Bu da oyun içindeki zaman kaybını oldukça düşürecek şüphesiz.





    ''




         Banner ile iş bitmiyor tabii, bir de oyunun daha rahat olabilmesi için daha kullanışlı elementler ekleniyor oyuna. Bunlardan biri ve en işe yarayacak olanı Stone of Recall. Stone of Recall istenildiği kadar kullanılan, sizin zor zamanlarınızda en iyi arkadaşınız olacak olan “Geri Çağırma Taşı”. Kısacası kaybolduğunuz, “evinize” geri dönmek istediğiniz zamanlarda bu taşa sarılacaksınız. Bu taş Diablo I ve II’de kullandığımız Scroll of Town Portal, Tome of Town Portal gibi önemli ancak bir o kadar pahalı olan sistemin yerini alacak. İşin güzel kısmı taşı kullandıktan sonra eski Town Portal büyüleri gibi geri de bir portal bırakıyor olması, portaldan geri dönebilme şansınız olacak ancak bunu sadece siz kullanabileceksiniz.
     
    Cauldron of Jordan: Bu özellik sayesinde bir köye koşmak zorunda kalmadan çantanızda biriken gereksiz eşyaları olduğunuz yerden satabileceksiniz.
     
    Cube of The Nephalem: Çantanızda bulunan gereksiz eşyaları mesleğiniz için kullanabilmek adına bu kutunun içine atıyorsunuz o da sizin için gerekli eşyalar çıkarıyor.



    ''




    Meslekler
         Crafting
    yani oyun içinde size şüphesiz çok yardımcı olacak olan meslekleriniz. Şimdi Diablo II’den şöyle bir hatırlayalım, eskiden bir eşya alabilmek için ya bir NPC’den satın alırdınız ya da büyük düşmanları öldürerek istediğiniz eşyanın düşmesini beklerdiniz. Bu kadar uğraştıktan sonra da 1-2 level sonra daha iyisi çıkardı ya geri satardınız ya da arkadaşınıza verirdiniz.
         Diablo III’de bunun önüne geçilmeye çalışılıyor, öncelikle eşyalarınızın değerini yükseltebilecek bir NPC eklendi oyuna, The Mystic, eşyalarınızı güçlendirmek için konulmuş bir NPC, üstünüzdeki herhangi bir eşyayı ona vererek üstündeki stat’leri yükseltme şansınız olacak. Tabii bu o kadar da kolay değil, her şey yanlış gidebilir ve elinizdeki eşya bambaşka bir şeye de dönüşebilir. O yüzden risklerin farkında olarak işinizi halletmeye çalışın.
     
          Bunun yanında kendisi yine çok ilginç bir işle uğraşıyor, o da anormal build’ler çıkarabilmesi, bunun en büyük örneği şüphesiz Ok silahları kullanan bir sınıf olan Demon Hunter’ın balta ve kalkan kullanması olacaktır.
     
          Bunun en büyük amacı sınıfların belirli bir şeye bağlı kalmamalarını sağlamak ve absürd olabilecek build’leri de denetmek, belki çok başarısız olabilirsiniz ama en azından denemiş olursunuz.





    Ön İncelemenin devamı için tıklayınız






  • 24 level Paladinle Diablo'yu öldürmem 40 dk falan sürmüştü.Yanımdaki elemanla Diabloyu oyalamaya çalışıp, eğer şanslıysam 1-2 kez Diablo'ya vurup Base'ye dönerdim, canımı tazelerdim tekrar geri dönüp tekrar vururdum.Şimdi size sorum şu, genelde kılıç kalkan kullanan karakterleri severim, ama barbar çok itici duruyor, paladin gibi değil.Sizce hangi karakterle başlamalı ve hangi zorluk seviyesiyle oyuna başlamalıyım ?
    Bu arada barbar,monk vs.. karakterlerin özelliklerinin anlatıldığı herhangi bir konu veya link var mı ?
  • Arkadaşım ben 18 yaşındayım ama Diablo hiç oynamadım.Burası oyun sitesi.Oyunlarla ilgili bilgiler , videolar ve benzeri yayımlanıyor.Oyunlarda genellikle o dediğin 12 -15 yaş kitlesine hitap ediyor.Ve ben videosuz incelemelere pek bakmıyorum.Video inceleme olsaydı daha fazla yorum olurdu.
  • Gerçek hayattaki arkadaşlarım yaş itibari ile benim gibi oyun meraklısı değil, yaşadığım şehir istanbul değil, bu sebebten genelde rpg oyunlarının çoklu oyuncu modlarında başarılı olamadım, sen son wow oynarken guild siz bu işlet olmuyor diye bıraktım. Ama diablo III tam bana göre. Özellikle son paragrafta anlatılanlardan sonra bu oyunu daha çok bekelemeye başladım. Çıksın deli gibi oynayacağım...
  • yaşım 26 ve ilk 2 Diablo'yu da görmüş oynamış yalamış yutmuş hala oynayan biri olarak daha ne kadar sabredebilirim bilmiyorum :D bide şunu düşünmeden edemiyorum; Diablo 4 eğer çıkarsa o dönem evli olurum herhalde ve bu benim aile hayatıma ne yapar acaba :)))
  • Diablo 3 Konsola TÜRKÇE gelirse hepsisonyden ön siparişimi veririm
  • Diablo4 'ü oynamak mı? ömrün olurda görürsen oyunu kendini şanslı say. NE evliliğinden bahsediyon olsa olsa anca çocukların oynar 4'ü :)
  • merak etme 2015 e kadar diablo 3 e 2 tane ek paket gelecek ama diablo 4 2020 de çıkar artık
  • blizzard kanser etti. çocukluğumun oyunu diablo. deli gibi bekliyorum.
  • GoTY is coming !!!!!!!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sniper23

    merak etme 2015 e kadar diablo 3 e 2 tane ek paket gelecek ama diablo 4 2030 de çıkar artık

    Şöyle düzeltelim.
  • Bıkkınlık geldi artık, şafak sayar gibi bu ne ızdırab :D Nişanlımla birlikte dalacağız Diablo alemine XD
  • ne zaman geliyor bu diablo 3 ya
  • Sırf bu oyun geliyor diye world of warcraft bıraktım gerci skyrim öncü oldu ama d3 etkisi çok, artık çıkta ortalıgı kasıp kavuram
  • daha çok beklicez bugünkü açıklamalara bakılırsa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pustherif

    yaşım 26 ve ilk 2 Diablo'yu da görmüş oynamış yalamış yutmuş hala oynayan biri olarak daha ne kadar sabredebilirim bilmiyorum :D bide şunu düşünmeden edemiyorum; Diablo 4 eğer çıkarsa o dönem evli olurum herhalde ve bu benim aile hayatıma ne yapar acaba :)))

    valla 30 yasindayim 1996 dan beri online , 8 yasimdan 1996 ya kadar ise masa ustu rpg oynadım hatta zaman zaman dm lik yaptım :p Evlendım ve su anda diablo 3 u bekliyorum bana bakarak kendıne bır pay bıcebılırsın :p 1 ve 2 yı oynadıgımı soylememe luzum yoktur herhalde :)
  • al benı vur Treth e
  • Heyecanımız dorukta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mext -- 5 Şubat 2012; 13:25:52 >
  • oyunun online herhangi bir özelliği var mı.
  • Türkçe olsun şu oyun ya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.