Şimdi Ara

Gezinti araç çubuğu google olarak arama yapmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir eklenti kurdum ve bütün internet tarayıcılarına bulaştı startseacher diye birşey , yeni sekme açtığında direk gezinti araç çubuğunda arama yaparız benim ki startseacher da arama yapıyor bir türlü çözemedim herşeyi denedim bulamadım , bilen birisi var mı acaba ?

    Mozilla için gerekiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nieaufgabe -- 19 Kasım 2011; 17:12:40 >



  • Eklenti kaldırılamıyor mu?
  • Eklenti kaldırılsa bile o duruyor , şu an baya düzelttim oradan aramıyor ama mesela "donanımhaber" yazdığımdawww.donanimhaber.com diye çıkıyor direk google da nasıl arama yaptırabilirim bilen var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nieaufgabe

    Eklenti kaldırılsa bile o duruyor , şu an baya düzelttim oradan aramıyor ama mesela "donanımhaber" yazdığımdawww.donanimhaber.com diye çıkıyor direk google da nasıl arama yaptırabilirim bilen var mı ?

    Demek ki tam olarak kaldırılamıyor.Neyse,esas konuya dönelim.Firefox adres çubuğuna about:config yazıp,gelişmiş ayarlara girin.Arama kutucuğuna keyword.URL yazıp,keyword.URL adresini bulduktan sonra,sağ tıklatıp Değerini değiştir dedikten sonra karşınıza çıkan kutucuğa http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q= yazıp,tamam diyerek çıkın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.