Şimdi Ara

Arçelik ve Beko 3 Boyutlu Smart Tv Kullanıcı Yorumlarınız Yazarmısınız (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.781
Cevap
40
Favori
369.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DTS uzantılı filmlerden ses alamazsınız. USB üzerinden film oynatmada DTS desteği Samsung TV'lerde vardır. O yüzden desteklenmeyen ses uyarısı alırsınız. USB üzerinden izleyebileceğiniz formatlar da kullanım klavuzunda yazıyordur mutlaka.
  • arkadaşlar benim sorunumda şu ben beko bayinden bu tv, yi( B40-LEG-6B LED TV) siparişini 15 gün önce verdim senetleri yaptık peşinatıda ödedim bana 2-3 güne teslim olur dediler fakat malesef tv gelmiyor fabrikadan birtürlü,,,,,bayii tanıdık bayinin suçu yok,bekonun müşteri hizmetlerini enaz 10 defa aradım şugün stoğa girecek,diyorlar ama yok ortada halaa teslim alamadım inat ettim iptalde etmiycem siparişi..benim sizden isteğim bu bekonun bildiğiniz başka arayacağım telefonu nerden bulurum..bayiimde arıyor yanımda ürün stoklarda yok gelecek bekleyin sadece bunu söylüyorlar çok garip yaa yok böyle bir şey..beklemek sorun değil esas sinir olduğum şugün stoğa girecek diyorlar birtürlü dedikleri tarihte olmuyor..bana 2 ay sonra deseler ve o gün teslim etseler hiç sorun yok..ben ankarada oturuyorum ankara bölge müdrlğnde stoklara girecek sonra bayiye teslim olacakmış ama muhatap yok bayiden ve 4441 404 müşteri hizmetlerinden başka..fakat onlarda bişey bilmiyorlar biz şikayetinizi satış bölümüne ilettik size dönecekler diyorlar ama çözüm yok malesef,bana bu satış bölümünün telefonunu verin diyorum onuda vermiyorlar:(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _cenk06_ -- 8 Şubat 2012; 17:45:31 >




  • Dün merak edip baktım da 46 inç tv 2400 tl diyor. burada bir çok kişi 2000-2200 tl aralığına aldığını yazmış.
    şubatta zam mı yaptı arçelik/beko?
  • ben onu ararken ankara beko satış müdürü beni buldu ve bu üründe aşırı talep olduğunu ayrıca geliştirme çalışmaları yapıldığını,şubatın 20sinde teslim edeceklerini bildirip özür diledi..olay budur bu yetti bana..

    not=ozdil kardeşe cevap bu ürünün tek fiyat listesi var 40inç=1860tl 46inç=2400tl peşin fiyatları bunlar..taksitlendirmelerde bayiler oynar bu fiyatlarla..
  • zaten kampanya fiyatı diyorlar. Benim aldım yerde de iki tane kalmıştı. 40 inç 1860tl. Kredi kartına onikiye böldü
  • Ne kadar guvenilir bilmiyorum, arcelikal diye bir sitede daha uygundu fiyatlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gelincigim

    Ne kadar guvenilir bilmiyorum, arcelikal diye bir sitede daha uygundu fiyatlar.

    Arçelik'in internet bayisi bu site, aldığınız ürün yine Arçelik'in yetkili servislerinden garantide olur. Tabii gidip kendi elinizle, gözünüzle almak daha iyi yine de ama internetten satın alınan ürünler için de 15 gün koşulsuz iade hakkı var neticede. Sıkıntı olmaz güvenilirlik konusunda yani.
  • Arkadaşlar geçenlerde arkadaşımın almış olduğu 40" BEKO televizyonda 3d film izleyelim dedik ama olmadı çünkü elimizdeki 320gb. ve 500gb. harici HDD okumada acaba kendi playerından izleyenler nasıl bir yol izledi Yoksa TV. güncellemesimi gerekiyor çünkü hiç internet bağlantısı yapmamış. sadece küçük bir kaç demo 2gb. flash diskten izledim. Çünkü 2gb. flash diski gördü.
  • Evet, HDD desteği hakkında pek fazla bilgimiz yok doğrusu. Kullananlar açıklarlarsa çok iyi olur.
  • Televizyon üzerinde USB1 ve USB2 (HDD) olmak üzere iki adet USB girişi bulunmaktadır. Arkadaş USB1 girişini kullanmış sanırım. 320gb yada 500gb gibi harici hdd cihazları için USB2 girşini kullanmak gerekiyor.
  • Sıkıntı yok, görüyor yani HDD'yi. 1 TB deneyen oldu mu?
  • 1 TB LG marka harici HDD cihazı denedim. 3d filmleri izledim. Sorunsuz çalışıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pasenger

    Televizyon üzerinde USB1 ve USB2 (HDD) olmak üzere iki adet USB girişi bulunmaktadır. Arkadaş USB1 girişini kullanmış sanırım. 320gb yada 500gb gibi harici hdd cihazları için USB2 girşini kullanmak gerekiyor.



    Teşekkürler bu bilgiyi arkadaşıma iletirim o gün izleyememiştik umarım kendisi bundan sonra izler. Televizyonun YAN girişten harici HDD takmıştık doğru ise bir sıkıntı görünüyor.
  • TV'nin USB girişi arızalı olabilir. Bir kez daha deneyin, eğer arıza varsa hemen değişim talep edin.
  • Yandaki girişe taktıysanız yanlış takmışınız. tv nin arkasındaki girişe takılması gerekiyor. Bir arıza yada sıkınıtı olduğunu düşünmüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pasenger

    Yandaki girişe taktıysanız yanlış takmışınız. tv nin arkasındaki girişe takılması gerekiyor. Bir arıza yada sıkınıtı olduğunu düşünmüyorum.

    Hocam süpersin Sonuçta bilgi paylaşımı yapmalı zira hiçbir forumda buradaki kadar aktif değil Arçelik ve Beko TV'lerin konusu.
  • LG, Samsung ve diğer markaların yanında biraz sönük kalıyor Arçelik ve Beko. Dört dörtlük bir televizyon değil, eksik yönleri var, ancak olumlu tarafları da var. Dahili uydu alıcısıyla hd yayınlar süper. Ayrıca USB'ye kayıt özelliği de var. Dahili wi-fi adaptörü sayesinde koblosuz modemlere bağlanabilme özelliği de bulunmaktadır. 3D biraz daha geliştirilebilir. Bildiğim kadarıyla Ar-ge departmanının bu konuda çalışmaları devam etmektedir. 40 inç tv için 2 adet 3d gözlükleriyle beraber 1800tl. nin çok olmadığını düşünüyorum.Umarım ileride samsung ve LG markaları ile yarışabilir duruma gelir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pasenger

    Yandaki girişe taktıysanız yanlış takmışınız. tv nin arkasındaki girişe takılması gerekiyor. Bir arıza yada sıkınıtı olduğunu düşünmüyorum.

    dostum ben yandaki girişten ve diğer giriştende harci hardiskten film seyrettim fark etmiyor usb1 ve usb 2 olması ikiside açıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pasenger

    LG, Samsung ve diğer markaların yanında biraz sönük kalıyor Arçelik ve Beko. Dört dörtlük bir televizyon değil, eksik yönleri var, ancak olumlu tarafları da var. Dahili uydu alıcısıyla hd yayınlar süper. Ayrıca USB'ye kayıt özelliği de var. Dahili wi-fi adaptörü sayesinde koblosuz modemlere bağlanabilme özelliği de bulunmaktadır. 3D biraz daha geliştirilebilir. Bildiğim kadarıyla Ar-ge departmanının bu konuda çalışmaları devam etmektedir. 40 inç tv için 2 adet 3d gözlükleriyle beraber 1800tl. nin çok olmadığını düşünüyorum.Umarım ileride samsung ve LG markaları ile yarışabilir duruma gelir.

    evet 20 gündür üretimi durmuş ve geliştirme çalışması yapılıyormuş..ankara bölge müdürünün söylediği böyle..ayrıca servislerin yetersiz olduğu ve onlarada kurs verildiğini söyledi,bu ayın 20si gibi aksilik olmassa tekrar piyasada olacakmış beyaz ve siyah renk olarak..




  • arkadaşlar beko b40-leg-6b tvmde bu gece usb den dizi seyrederken dizinin siyah ve gölgeli kısımlarında yeşillenme oldu.ilk diziyi seyrederken belki dizinin kalitesindendir diye düşündüm geçer diye bişey yapmadım. sonra fringe in 720p sini seyrederkende yapınca tırstım. tv açtım kapadım düzeldi. bu yeşillenme ile ilgili bilgisi olan var mı bu durum tekrar olur mu yardımcı olur musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.